Įkraunama...
Įkraunama...

"Žvaigždės" be makiažo - 2

smile.gif+2009 12 08, 23:15-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 12 08, 23:15)
zinoma,kad geras makiazas,sukuosena,grazus drabuzeliai ir fotoshopai savo daro ax.gif 
O,kad visos mes neprastos,tai pritariu visu 100% biggrin.gif

Kazkaip negaleciau susitaikyti su dviem dalykais vardan grozio: "neibrendamais" plaukais, nes kai galva pilna kliju ju apie mylimaji, pirstais kedananti jusu plaukucius galima tik pasvajoti, antra- vaizdeli kiekviena karta nusiemus netikras blakstienas, nes net nusiplovus tusa jauciuosi nekaip...
Atsakyti
o aš ir šiaip retai leidžiu lįst prie plaukų, mane kažkaip erzina, todėl nesupykčiau, jei pridėtų spruogų smile.gif o blakstienų gi nereik nusiimti šiais laikais smile.gif aš dėl grožio aukočiaus ir nebambėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2009 12 09, 01:24)
Kazkaip negaleciau susitaikyti su dviem dalykais vardan grozio: "neibrendamais" plaukais, nes kai galva pilna kliju ju apie mylimaji, pirstais kedananti jusu plaukucius galima tik pasvajoti, antra- vaizdeli kiekviena karta nusiemus netikras blakstienas, nes net nusiplovus tusa jauciuosi nekaip...

Man aplomai priauginti plaukai nemalonu liesti doh.gif Tos kapsules taip slyksciai jauciasi ax.gif Bet jeigu panele neturi laimes tureti graziu plaukiuku,tai iseitis gana nebloga,tie priauginti plaukai,tik tiek,kad juos nuemus,plaukai dar baisesni buna,sugadina labai doh.gif
Atsakyti
Pareigytė N.
user posted image

V.Beckhem
user posted image

Atsakyti
Pareigyte sioj nuotraukoj su makiazu
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2009 12 09, 01:24)
antra- vaizdeli kiekviena karta nusiemus netikras blakstienas, nes net nusiplovus tusa jauciuosi nekaip...

kiek iziuriu cia be priklijuotu blakstienu g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 12 11, 13:29)
kiek iziuriu cia be priklijuotu blakstienu  g.gif

panasu, kad ir be makiazo thumbup.gif vistiek grazi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 11, 15:13)
Pareigyte sioj nuotraukoj su makiazu

Abeju.... g.gif Na nebent jis minimaliai minimalus, nes nesimato kad būt blakstienos pridažytos, lūpos priblizgintos ar pudra uždėta ant veido.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 12 11, 16:22)
Abeju.... g.gif  Na nebent jis minimaliai minimalus, nes nesimato kad būt blakstienos pridažytos, lūpos priblizgintos ar pudra uždėta ant veido....  unsure.gif

Abejoju ar i krikstynas(ar kur ji cia buvo) ejo be makiazo
Atsakyti
Makiažas yra, tik nuotrauka iš toliau, todėl jo ryškiai ir nesimato...
Atsakyti
V.Beckhem, baisiai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Man ir atrodo, kad Pareigytė labiau be makiažo.. paakiai gerokai pajuodę smile.gif
Atsakyti