Įkraunama...
Įkraunama...

"Žvaigždės" be makiažo - 2

QUOTE(pievu_gele @ 2009 11 29, 14:47)
Kažkokia labai jau vyriška be makiažo atrodo (gal dėl platokų, vešlių  antakių). Ir, bent jau man atrodo, kad ji depiliuojasi ūsus, ar ten šešėlis taip krenta   smile.gif

Normalūs nesiūliniai antakiai. Kur jūs tą vešlumą matot? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 lapkričio 2009 - 12:53
QUOTE(pievu_gele @ 2009 11 29, 12:47)
Kažkokia labai jau vyriška be makiažo atrodo (gal dėl platokų, vešlių  antakių). Ir, bent jau man atrodo, kad ji depiliuojasi ūsus, ar ten šešėlis taip krenta   smile.gif

Gal nematėt ,,platokų, vešlių antakių"?

user posted image
QUOTE(Victorious @ 2009 11 29, 12:52)
Normalūs nesiūliniai antakiai. Kur jūs tą vešlumą matot? biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 29 lapkričio 2009 - 13:16
QUOTE(pievu_gele @ 2009 11 29, 13:47)
Kažkokia labai jau vyriška be makiažo atrodo (gal dėl platokų, vešlių  antakių). Ir, bent jau man atrodo, kad ji depiliuojasi ūsus, ar ten šešėlis taip krenta  smile.gif

blink.gif man tai ji labai graziai atrodo be makiazo,o cia skaitosi veslus antakiai? blink.gif biggrin.gif kur tas vyriskumas jos? blink.gif o jeigu depiliuojasi usus,tai nereiskia,kad jinai vyras lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tainka @ 2009 11 29, 14:16)
Gal nematėt ,,platokų, vešlių  antakių"?

Va sitie antakiai,tai tikrai baisus doh.gif Be formos ir netvarkyngi doh.gif susivele atrodo...... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Natalia Vodionova grazi.
grazu reti bet stori antakiai (jokiu budu ne veslus)
kai ju beveik nesimato arba nera labai ryskus smile.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image

Carmen Electra
user posted image

Alba
user posted image

Biel
user posted image

Rihanna
user posted image
Atsakyti
Alessandra Ambrosio, be makiažo atrodo labai pavargusi 4u.gif
Rihanna, visuma visai nieko, bet akys baisokai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monika 22: 06 gruodžio 2009 - 22:52
QUOTE(mazhulinka @ 2009 12 06, 20:54)

Kazkaip visos idetos padoriai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Carmen Electra kokia jauna cia be makiazo atrodo bigsmile.gif grazi ji man toj foto smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 12 08, 21:17-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 12 08, 21:17)
Carmen Electra kokia jauna cia be makiazo atrodo bigsmile.gif grazi ji man toj foto smile.gif

drinks_cheers.gif ji man aplamai labai grazi moteris.
Atsakyti
QUOTE(Megann @ 2009 12 08, 22:18)
drinks_cheers.gif ji man aplamai labai grazi moteris.

drinks_cheers.gif tikrai jau,kad neprasta rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 12 08, 21:38-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 12 08, 21:38)
drinks_cheers.gif tikrai jau,kad neprasta rolleyes.gif

Visos mes neprastos... nepamirskim vieno... beveik visos publikuojamos zvaigzdziu nuotraukos yra retusuojamos, jei ne, jos dazniausiai darytos is toli.. Paziurejus i zvaigzdziu be makiazo nuotraukas zinau, kad ir pati galeciau buti tokia pat zveigzde. Cheryl Cole yra puikus pavyzdys, be jokiu plastiniu operaciju, tereikejo susitvarkyti dantukus, rasti tinkama sukuosena ir susipazinti su netikru plauku sruoguom (sklinda gandai, kad ji ju turi daugiau, nei betkuri kita garsenybe), pasisamdyti stilista, nes seniau is treningiuku neislipdavo ir numesti daugiau svorio.. nepamirskim netikru blakstienu, ji su jomis taip pat niekada neissiskiria.
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2009 12 09, 00:56)
Visos mes neprastos... nepamirskim vieno... beveik visos publikuojamos zvaigzdziu nuotraukos yra retusuojamos, jei ne, jos dazniausiai darytos is toli.. Paziurejus i zvaigzdziu be makiazo nuotraukas zinau, kad ir pati galeciau buti tokia pat zveigzde. Cheryl Cole yra puikus pavyzdys, be jokiu plastiniu operaciju, tereikejo susitvarkyti dantukus, rasti tinkama sukuosena ir susipazinti su netikru plauku sruoguom (sklinda gandai, kad ji ju turi daugiau, nei betkuri kita garsenybe), pasisamdyti stilista, nes seniau is treningiuku neislipdavo ir numesti daugiau svorio.. nepamirskim netikru blakstienu, ji su jomis taip pat niekada neissiskiria.

zinoma,kad geras makiazas,sukuosena,grazus drabuzeliai ir fotoshopai savo daro ax.gif
O,kad visos mes neprastos,tai pritariu visu 100% biggrin.gif
Atsakyti