Įkraunama...
Įkraunama...

"Žvaigždės" be makiažo - 2

Pas Lopez nosis kreivoka,nelygi,tai man sitas ypac pasistebi,nes su makiazu uzmaskuoja gerai smile.gif Ir siaip,kazkaip daugiausia pasistebi ne bruozu dingimas be makiazo,bet va tie visokie kreivumai,asimetrija(aisku,visi esam asimetriski,bet ne vienodai).
Atsakyti
doh.gif blink.gif doh.gif blink.gif doh.gif jetau tikiuosi nakti gerai miegosiu nes tokiu vaizdu pamaciau tai jeckau jeckau doh.gif oi oi oi doh.gif
Kai kuriu net gaila pasidaro pasiurejus i veidelius.
O kiek darbo turi visazistai doh.gif jetau jetau kaip ju dar gaila kai reikia tiek spaklio priklijuoti pritinkuoti ant tu veidu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2009 11 25, 13:27)
doh.gif  blink.gif  doh.gif  blink.gif  doh.gif  jetau tikiuosi nakti gerai miegosiu nes tokiu vaizdu pamaciau tai jeckau jeckau  doh.gif  oi oi oi  doh.gif
Kai kuriu net gaila  pasidaro pasiurejus i veidelius.
O kiek darbo turi visazistai  doh.gif  jetau jetau kaip ju dar gaila kai reikia tiek spaklio priklijuoti pritinkuoti ant tu veidu  doh.gif

Tik nereikia hiperbolizuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2009 11 25, 14:27)
doh.gif  blink.gif  doh.gif  blink.gif  doh.gif  jetau tikiuosi nakti gerai miegosiu nes tokiu vaizdu pamaciau tai jeckau jeckau  doh.gif  oi oi oi  doh.gif
O kiek darbo turi visazistai  doh.gif  jetau jetau kaip ju dar gaila kai reikia tiek spaklio priklijuoti pritinkuoti ant tu veidu  doh.gif

tikrai , kad biski perdejai jau .............
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2009 11 25, 15:27)

ir ka gi jau tokio baisaus pamatei g.gif ? abejoju ar bet kuri is musu po gero vakarelio ar siaip sunkios dienos atrodom tobulai cool.gif
Atsakyti
Man Uma Thurman ir be makiazo grazi, kaip ir Keira Knightley ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 11 25, 17:53)
Man Uma Thurman ir be makiazo grazi, kaip ir Keira Knightley ax.gif

Ir man ji net susivėlusi, nesidažiusi ypatinga rolleyes.gif
Coliukee, makiažo ir yra tikslas paryškinti tai, ką žmogus turi gražiausia. Būtų keista, jei be makiažo žmogus daugeliu atveju atrodytų gražiau arba panašiai Tuomet jau būtų nekoks makiažas 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 11 24, 01:23-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 11 24, 01:23)

Man visos atrodo daugiau ar maziau normaliai, atsizvelgiant, kad jos pagautos be makiazo, pervargusios, netinkamomis mimikomis ir pan. Paparacai labai gaudo tokius kadrus. Bet kaip keista, kad ne vienai patinka Keiros foto, nes pirmoji man siaubinga (primena zmones, su tam tikru genetiniu sutrikimu, kai atsiranda netipinė veido išraiška..)
Atsakyti
Pas Keira tiesiog sakandis blogas,todel taip ir atrodo,kai sypsosi labai smile.gif
Atsakyti
Grazi man ta Uma blush2.gif
user posted image
Papildyta:
Modeliai be makiazo rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 11 26, 13:54)

Modeliai be makiazo rolleyes.gif

Ne modeliai, o siaubai doh.gif visos nesimpatiskos kokios
Atsakyti
O man kaip tik modeliai be makiazo grazus, nes kauleti, isbale, svarus veidai man siaip grazu smile.gif

Keira ir Uma taip pat labai gerai atrodo be make upo

Atsakyti