Visos mes tikriausiai žinome,kad makiažas stebuklingas
Pasidažiusios jaučiamės gražesnės,patrauklesnės,tvarkingesnės....
Tačiau ne viskas auksas kas auksu žiba, todėl "užmeskim akį" į pasaulines (ir ne tik) žvaigždes. Kaip jos atrodo be tobulo makiažo?
Na į kai kurias pasižiūrėjus imi galvoti,kad ir pati esi tikra gražuolė ir ne ką prastesnė už pasaulinio lygio žvaigžę
Talpinkit čia rastas foto ir dalinkimės nuomone
PIRMOJI TEMA
Toni Garrn
QUOTE(miss.elle @ 2009 10 04, 18:23)
Man ji be makiazo grazesne nei su... .O gal tas makiazas per ryskus
QUOTE(miss.elle @ 2009 10 04, 17:23)
Cia abiejuose foto su makiazu, tik pirmoj foto isdazyta taip, kad atrodytu tarsi be makiazo o istikro ir pudra aiskiai matos ir skaistalai ir lupos, o antroj foto vakarinis labai grazus makiazas. Beje antroj foto ji man labai grazi
QUOTE(lotute @ 2009 10 05, 09:45)
gal ir pamaskuota oda, bet esmė tame jog atrodo labai blanki 1 foto, lyginant kokia graži ir ryškių bruožų antroje foto
Man kaip tik ji pirmoje foto graziau atrodo
QUOTE(Pro_race @ 2009 10 05, 10:39)
Neatpažinčiau visai, vien oda kokia visa ruda.
Tai kai eina zmonem pasirodyti, tai visa kremu nupurskia, tada gali jau i zmogu supanaseti, bet dbr ziurin tai kai du skirtingi zmones atrodo
QUOTE(rraameke @ 2009 10 06, 19:42)
Tai kai eina zmonem pasirodyti, tai visa kremu nupurskia, tada gali jau i zmogu supanaseti, bet dbr ziurin tai kai du skirtingi zmones atrodo
is sito komentaro reiktu suprast kad sviesus zmones ne zmones
man pvz kaip tik atrodo kur tokia ruda visa kad atrodo daug senesne, o ten kur balta uztektu padazyt akis, pamaskuot paakius ir butu dar grazesne nei toj antroj foto
QUOTE(ne mama @ 2009 10 06, 19:53)
is sito komentaro reiktu suprast kad sviesus zmones ne zmones
man pvz kaip tik atrodo kur tokia ruda visa kad atrodo daug senesne, o ten kur balta uztektu padazyt akis, pamaskuot paakius ir butu dar grazesne nei toj antroj foto
Sutinku Nustokim propoguoti viena kart ta soliariumu ir rudos odos kulta