Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška.

laba diena,
vėl prašau pagalbos.labai norėčiau,kad padėtumėt ir pasidalintumėt schemutėm.namo norėčiau išsiuvinėti laikrodžiui sieniniam ciferblatą,nes mb jau tokį tragišką nupirko,tai aš nusprendžiau išsiuvinėt ciferblatą ir tiesiog perkelti mechanizmą ten. ir dar gal kas turite rožių schemučių bet grynai pavienės gėlės ir jei kas turit gali būt melsvos ar dar kokios...na tikiuos supratot nes smegenai neveikia... blush2.gif jei ką turit siųskit į azuolinezasis@gmail.com iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(masiniukas @ 2009 10 02, 14:57)
Sveikutes visos darbstuoles 4u.gif  Turiu toki reikaliuka ax.gif  Man reiktu 10 metu mergaitei atviruka padaryti, ax.gif gal turyt kokiu nedideliu paveiksleliu....mano kompas buvo nusproges tai visos mano schemutes dingo verysad.gif
Gal kokios su gyvuneliu ar seip kokia nuotaikinga...PAGELBEKIT PRASAU... blush2.gif

Nežinau ką pasiulit, tas labai fainas ir nuotaikingas, bet kaip atvirukui gali buti per daug darbo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 10 02, 16:33)
Nežinau ką pasiulit, tas labai fainas ir nuotaikingas, bet kaip atvirukui gali buti per daug darbo
user posted image

gal galetum man permest i pasta? tikrai linksmas ir smagus atrodo smile.gif
aistutei@gmail.com
aciukas is anksto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Antelope @ 2009 10 02, 19:08)
gal galetum man permest i pasta? tikrai linksmas ir smagus atrodo smile.gif
aistutei@gmail.com
aciukas is anksto wink.gif

Tikrink pašto dežutę mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėčiau mamai gimtadienio proga išsiuvinėti vaizdelį su nameliu kaimišku, kuris būtų ant kalnelio, gamtos vaizde. (Mamos noras, mat vis prisimena savo gimtąjį kaimą) Gal kas galėtumėte padėti? Išsiuvinėjus, vaizdas turėtų gautis apie piešimo lapo dydžio ar šiek tiek didesnis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(masiniukas @ 2009 10 02, 13:57)
Sveikutes visos darbstuoles 4u.gif  Turiu toki reikaliuka ax.gif  Man reiktu 10 metu mergaitei atviruka padaryti, ax.gif gal turyt kokiu nedideliu paveiksleliu....mano kompas buvo nusproges tai visos mano schemutes dingo verysad.gif
Gal kokios su gyvuneliu ar seip kokia nuotaikinga...PAGELBEKIT PRASAU... blush2.gif

Galiu pasiūlyti tokius ir dar turiu keletą PDF formatu gyvūnėlių tokių simpatiškų, kai kurie su gėlytėm, bet čia neįkeliu. Jei sudomins - rašyk elektroninį į až. Permesiu. mirksiukas.gif

Dydis: 68x50 kryžiukai
user posted image

Šitas 50x50 kryžiukai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 10 02, 17:17)
Tikrink pašto dežutę  mirksiukas.gif

aciukas!! smile.gif
o siuliuku numeriu ten kaip suprantu nera, ane? paciai reikes susiderint ten juos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Antelope @ 2009 10 02, 19:59)
aciukas!! smile.gif
o siuliuku numeriu ten kaip suprantu nera, ane? paciai reikes susiderint ten juos? smile.gif

Nėra už ką drinks_cheers.gif
Aha ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Safira023 @ 2009 09 30, 09:53)
Jurgita L išsiunčiau gal tiks.

neturejau laiko kada prisesti. norisi kitokiu raideliu idomesniu. matyt per daug prasau doh.gif blush2.gif tai mano pirmas metrikiukas drauges mergytei tai norisi padaryti labai graziai blush2.gif tad dar ieskau ax.gif
Atsakyti
siusti adresiuku spurga18@gmail.com visoms aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
ACIUKAS aneSena IR ssamantaa LABAI LABAI ACIU UZ PAGALBA.... 4u.gif saunuoles ,nes tikrai iki pirmadiene buciau nespejus kaska susiveikti... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Ar kažkas ieškojo kačių kalendoriaus,ar man vaidenasi? g.gif Radau fainą,tik daba nuorodos negaliu įkelt.
Atsakyti