Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška.

QUOTE(ZMama @ 2009 09 30, 21:18)
gal turit kokių mažučių schemučių, dabar sėdžiu namie su sergančiu vaiku, tai pradedu galvoti jau ir apie kaziuko mugę darželyje, todėl kol yra laiko nusprendžiau kažką pasiuvinėti, bet neturiu mažų schemučių  mirksiukas.gif  Galit iųsti ir į paštą rzydre@gmail.com

iš anksto dėkoju

visiškai nesvarbu kokios, svarbiausia, kad būtų linksmos, vaikiškos mirksiukas.gif

Išsiunčiau - tikrinkit paštą - tikiuosi kas nors tiks ax.gif
Atsakyti
Dar turiu prašymuką. Gal kas turit šermukšnių uogų,arba tokių Kalėdinių uogų su t.žaliais lapeliais? tute1979@gmail.com Ačiuks
Atsakyti
QUOTE(KiKi`` @ 2009 10 01, 15:07)
Labas, gal kas turit gražių G raidės schemučių?smile.gif kikiuka@gmail.com iš anksto ačiū 4u.gif

Išsiunčiau.
Atsakyti
sveikutes, o gal kuri nors galite nuoroda kokia duoti kur reiketu issiuvienti tik kontura ? smile.gif mano visos nuorodos kazkur pradingo perinstaliuojant kompiuteri .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 30, 21:26)
Siunčiu.

QUOTE(aneSena @ 2009 10 01, 17:05)
Išsiunčiau - tikrinkit paštą - tikiuosi kas nors tiks  ax.gif

ačiukas, tikrai kažką išsirinksiu 4u.gif
Atsakyti
ieskau nedideliu nesudetingu paveiksliuku arbatzoliu maisiukam issiuvinet: ramuneles, ciobrelis, meta-melisa,avietes 4u.gif 7taskeboruze@gmail.com
Atsakyti
Sveikutės,
gal kuri turit nedidelių schemučių su vaistažolėm ir pan. Reik išsiuvinėt vaistažolėm maišiukus 4u.gif
Ir gal dar galėtumėt pasidalint metrikais berniukui 4u.gif (tos kur pirmam puslapy sudėtos nuorodos, man neatsidaro). Per kraustymąsi dingo visas mano schemų lobynas verysad.gif
Ačiū labai 4u.gif
luopita@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(gitani @ 2009 10 01, 15:28)
ieškau tokios moters schemos, kūno spalvos atspalvio  4u.gif
user posted image
4u.gif  verysad.gif

Kur siusti? As turiu ir melsvu ir rudu atspalviu raktus.
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2009 10 01, 20:41)
sveikutes, o gal kuri nors galite  nuoroda kokia duoti kur reiketu issiuvienti tik kontura ? smile.gif mano visos nuorodos kazkur pradingo perinstaliuojant kompiuteri .. smile.gif

Išsiunčiau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš ieškau mažyčių kalėdinių siuvinėjimo paveiksliukų. Norėčiau Kalėdoms atvirukus padaryti.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2009 10 02, 12:15)
Aš ieškau mažyčių kalėdinių siuvinėjimo paveiksliukų. Norėčiau Kalėdoms atvirukus padaryti.... blush2.gif

Pasidairyk čia yra visokiausių.
Atsakyti
Sveikutes visos darbstuoles 4u.gif Turiu toki reikaliuka ax.gif Man reiktu 10 metu mergaitei atviruka padaryti, ax.gif gal turyt kokiu nedideliu paveiksleliu....mano kompas buvo nusproges tai visos mano schemutes dingo verysad.gif
Gal kokios su gyvuneliu ar seip kokia nuotaikinga...PAGELBEKIT PRASAU... blush2.gif
Atsakyti