Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška.

QUOTE(bambooce @ 2009 10 30, 17:27)
butent, pasisiuliau kad nebuti kopijuojama tas pats per tapati. O tai pasirodo dar kazkam juokinga,  cia taip buvo ivertintos mano pastangos

Sutinku tikrai su tavim smile.gif Man taip pat cia nieko juokingo.
Atsakyti
atsiprašau ne tau bambooce taikiau tą komediją 4u.gif ne tą norėjau pasakyti, aš žinojau (kaip ir dauguma) kad tu kursi naują temą nes norėjai kažkokių naujų nuorodų įdėti, bet va kitiem nėra nieko svarbiau gyvenime kaip kuo greičiau sukurti naują temą, tai vat tas man yra labai juokinga. čia ne apie tave aš. ir beje manau kad dar galima naują temą iš naujo sukurti kol dar ten nerašo niekas, o tą ištrinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 30 spalio 2009 - 17:22
Sveikos smile.gif

Vat tokia dilema man iskilo. Noriu pasiuti linini maiseli grupiokei atkeliaujanciam kudikeliui megztom kojinaitem ideti, ir galvoju kad butu grazu ta linini maiseli issiuvineti graziai. Vat cia ir dilema atsirado, savo schemu kruvose neturiu nieko tinkamo blink.gif noreciau kazko subtilaus, ar tai butu mazos kojinaites, ar kokia kudikio smulkmena, ar siaip..kazkas pamenu labai graziai siuvinejo patalyne tokiom avytem, gal atsilieps savininke ir pasidalins jomis? labai grazu buvo..
o siaip noreciau kazkokio va tokio stiliuko
http://pauksciukas.g...ch?ph=Bic-bRrbA

na vienu zodziu daug parasiau, bet jeigu kas turit ideju, ar panasiu schemuciu arba tas avytes kur minejau, buciau laaaabai dekinga 4u.gif wub.gif
Atsakyti
bambooce
Atsiprašau, nemačiau.
Man jokio skirtumo, galima paprašyti moderatoriu kad ištrintu tą tema ir bamboocesukurs nauja.
Atsipalaiduokit merginos, juk ne karo metas mirksiukas.gif
O bambooce dar karta atsiprašau ... kita karta nebekursiu temos smile.gif
Galiu vėl neitikti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 30 spalio 2009 - 17:24
QUOTE(ssamantaa @ 2009 10 30, 16:23)
bambooce
Atsiprašau, nemačiau.
Man jokio skirtumo, galima paprašyti moderatoriu kad ištrintu tą tema ir  bamboocesukurs  nauja.
Atsipalaiduokit merginos, juk ne karo metas  mirksiukas.gif
O bambooce dar karta atsiprašau ...  kita karta nebekursiu temos  smile.gif
Galiu vėl neitikti  blush2.gif

man negaila, kurkit tas naujas tema, tiesiog tos pacios nuorodos jau dvejuose temose buvo, visos jau zinomos ir atsibodusios.arba dekit tas pacias nuorodas tik dadekit nauju paivairinimui, nesakau kad as sukursiu kazka ipatingo. paliekam ta jau tema, bus gerai siam kartui smile.gif sukursiu kita karta, ilgai ntruksim ir nauja uzpildyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 10 30, 19:30)
man negaila, kurkit tas naujas tema, tiesiog tos pacios nuorodos jau dvejuose temose buvo, visos jau zinomos ir atsibodusios.arba dekit tas pacias nuorodas tik dadekit nauju paivairinimui, nesakau kad as sukursiu kazka ipatingo. paliekam ta jau tema, bus gerai siam kartui smile.gif sukursiu kita karta, ilgai ntruksim ir nauja uzpildyti  blush2.gif

Aš jau paprašiau moderatorės , jei ištrins , tai jūs nauja sukursit, jei ne ši bus gera ax.gif
Atsakyti
Tai yra nauja tema ar ne?
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 10 30, 15:20)
Sveikos smile.gif

Vat tokia dilema man iskilo. Noriu pasiuti linini maiseli grupiokei atkeliaujanciam kudikeliui megztom kojinaitem ideti, ir galvoju kad butu grazu ta linini maiseli issiuvineti graziai. Vat cia ir dilema atsirado, savo schemu kruvose neturiu nieko tinkamo  blink.gif  noreciau kazko subtilaus, ar tai butu mazos kojinaites, ar kokia kudikio smulkmena, ar siaip..kazkas pamenu labai graziai siuvinejo patalyne tokiom avytem, gal atsilieps savininke ir pasidalins jomis? labai grazu buvo..

Turiu tokį.Jei patinka parašyk až,atsiųsiu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 10 30, 18:20)
Sveikos smile.gif

Vat tokia dilema man iskilo. Noriu pasiuti linini maiseli grupiokei atkeliaujanciam kudikeliui megztom kojinaitem ideti, ir galvoju kad butu grazu ta linini maiseli issiuvineti graziai. Vat cia ir dilema atsirado, savo schemu kruvose neturiu nieko tinkamo  blink.gif  noreciau kazko subtilaus, ar tai butu mazos kojinaites, ar kokia kudikio smulkmena, ar siaip..kazkas pamenu labai graziai siuvinejo patalyne tokiom avytem, gal atsilieps savininke ir pasidalins jomis? labai grazu buvo..

na vienu zodziu daug parasiau, bet jeigu kas turit ideju, ar panasiu schemuciu arba tas avytes kur minejau, buciau laaaabai dekinga  4u.gif  wub.gif

user posted image
tokias schemutes turiu jei reikia 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
pagelbekit reikia skubiai shemuciu su leleiukas ,gali buti ir profiliu sedintys ar tik veidukai ,bet nespalvoti .busiu labai dekinga
ateitiestakai@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti