Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška.

sveikos SM, man reiketu aplink darbeli issiuvineti pakrascius, lyg remeli toki, na kazkoks ornamentas turetu buti (ne vaikiskas) jei ka turit butu didelis ACIU
dzenete@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(ambere @ 2009 10 27, 18:58)
Dvi - labai ačiu už schemutes ir už tai kad paiškinai aš dar naujoke tai nlb susigaudau  4u.gif

Gal kas turi šitą schemutę?

http://stitchfanclub.../756-zh-77.html

nes man iščia kažkodel neleidža siustis

Kur siųsti?
Atsakyti
Sveikos merginos,

O gal kuri turi siupaveiksliuku schemas, o gal turite programa su kuria galetu padaryti schemute? Skoloj nelikciau blush2.gif O ar esate kuri siuvinejusi pagal su programa padaryta schema, ar gerai ir kokybiskai gaunasi issiuvinetas paveikslas? Labai noriu issisiuvineti viena is siu paveikslu, bet nezinau is kur gauti schemute ir vis delto tai didelis darbas, todel noriu ir apsidrausti nuo nesekmes. ax.gif Paveikslas ir Kitas paveikslas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginta3963: 27 spalio 2009 - 19:52
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 27, 12:33)
Vat pas mane irgi tas pats, idomu kodel kitoms nerodo kad virusas  g.gif nors viena karta labai reikejo schemos, tai isjungiau apsauga, parsisiunciau ir praskanavau kompa tai jokio viruso nepasigavo  g.gif

aš tai nelabai apie antivirusine suprantu ten ką, tai bijau junginėti kad ko nepridirbčiau doh.gif bet anksčiau man viskas gerai būdavo, tai nesuprantu kas čia pasidarė, nervai ima verysad.gif toks geras ten puslapėlis, iki išnaktų sėdėdavau prie jo... beje ssamantaa ačiū už pasiūlymą padėti 4u.gif tikrai kreipsiuosi jei ko labai prireiks, bet žinai kartais smagu ten šiaip pasiknaisioti ir pasiieškoti lobių dėl vienos priežasties: "o gal kada prireiks" lotuliukas.gif tai dėl tokios priežasties kitų žmonių nesinori trukdyti ax.gif
Atsakyti
Sveikos siuvinetojos.
Ieskau schemu su jura. Noreciau kad butu kuo tikroviskesnes. Kazko panasaus kaip http://stitchfanclub...3680-m-146.html. Dydis nesvarbu, gali buti ir didelis paveikslas.
Jei turite atsiuskite prasau kristina112@gmail.com.
Aciu.
Atsakyti
Ne čia parašiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 28 spalio 2009 - 09:58
QUOTE(Kristina112 @ 2009 10 28, 09:38)
Sveikos siuvinetojos.
Ieskau schemu su jura. Noreciau kad butu kuo tikroviskesnes. Kazko panasaus kaip http://stitchfanclub...3680-m-146.html. Dydis nesvarbu, gali buti ir didelis paveikslas.
Jei turite atsiuskite prasau kristina112@gmail.com.
Aciu.

Išsiunčiau ką pavyko rasti . rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Safira023 @ 2009 10 28, 12:31)
Išsiunčiau ką pavyko rasti .  rolleyes.gif

Aciu uz pastangas, as juos jau maciau. Man sirdis linksta prie pirmojo. Turiu ideja issisiuvineti kelis paveikslus. Na rami jura, audringa jura ir. t.t. Juos noriu sukabinti viename kambaryje. Jura mane labai raminanciai veikia.
Priimsiu dar daugiau juru schemuciu. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Kristina112 @ 2009 10 28, 11:44)
Aciu uz pastangas, as juos jau maciau. Man sirdis linksta prie pirmojo. Turiu ideja issisiuvineti kelis paveikslus. Na rami jura, audringa jura ir. t.t. Juos noriu sukabinti viename kambaryje. Jura mane labai raminanciai veikia.

Ar gavai svyturiukus? Issiunciau dar penktadieni.
Atsakyti
QUOTE(Kristina112 @ 2009 10 28, 10:44)

Labas,

user posted image

šitą galima rasti čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 10 28, 13:24)
Ar gavai svyturiukus? Issiunciau dar penktadieni.

Taip gavau. Aciu. Sese pasizejo pasizejo ir sako" Na o gal as juros noriu." Na ji tokia neapsisprendus, kaip ir as..Taip kad svyturiukai kol kas pabus pas mane, dar palauks savo eiles. Paieskojau juros schemuciu dabar as jau ir sau ir sesei noriu juros. ax.gif Labai jau sunku issirinkti. Niekaip negaliu apsispresti.Ideju daug, bet schemos kartojasi ir bent jau man yra tik pora realiu kandidatu. (vienas is ju kur atsiunte GSS aciu tau) Todel ir prasau cia, gal kuri netycia atsius nematyta koki paveiksla.
O jei neissirinksiu ... kilo tokia ideja is nuotraukos schemute padaryti. Siuvinejimo temoj jau pasiklausiau gal kuri dare.
Aciu visoms merginom kurios siuncia schemas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina112: 28 spalio 2009 - 12:04
QUOTE(Kristina112 @ 2009 10 28, 13:02)

O jei neissirinksiu ... kilo tokia ideja is nuotraukos schemute padaryti. Siuvinejimo temoj jau pasiklausiau gal kuri dare.
Aciu visoms merginom kurios siuncia schemas.

Sveika, išsiunčiau vieną jūros vaizdelį PM formate... mirksiukas.gif O va čia gali pasižvalgyt po forumą, gal ką rasi http://club.osinka.ru/topic-47135
Atsakyti