Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška.

Skubiai ieskau helovyniniu paveiksliuku, mazu didelių nesvarbu. bigsmile.gif
blizgutis11@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 10 24, 14:32)
Skubiai ieskau helovyniniu paveiksliuku, mazu didelių nesvarbu.  bigsmile.gif
blizgutis11@gmail.com

http://istar1.galler...eature=mainlist
Atsakyti
Kažkam reikėjo žuviuko Nemo:
user posted image
Atsakyti
O aš labai norėčiau norodėlių ar schemučių atvirutei išsiuvinėt.Draugei mergaitė tuoj turi gimt,tai noriu išsiuvinėt.Buvau išsirinkusi,bet neišeina ryškios schemos pasidaryt schmoll.gif Dabar plaukioju po visokius rusiškus puslapius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Matus @ 2009 10 24, 15:31)
O aš labai norėčiau norodėlių ar schemučių atvirutei išsiuvinėt.Draugei mergaitė tuoj turi gimt,tai noriu išsiuvinėt.Buvau išsirinkusi,bet neišeina ryškios schemos pasidaryt schmoll.gif  Dabar plaukioju po visokius rusiškus puslapius  tongue.gif

o iš kompiuterio siuvinėti negali? nes šios atvirutės labai nuostabios, aš ir jas išsisaugojus turiu jei kada prireiks biggrin.gif man tai visai neblogai kompiuteryje rodo kai pasididinu.
Atsakyti
Sveikos jei kas turit tai gal galit atsiųsti Jorkšyro terjerų arba siamo kačių schemu. Iš anksto dėkui

m.vilija@gmail.com

Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 24, 15:51)
o iš kompiuterio siuvinėti negali? nes šios atvirutės labai nuostabios, aš ir jas išsisaugojus turiu jei kada prireiks  biggrin.gif  man tai visai neblogai kompiuteryje rodo kai pasididinu.

Taigi,jau ir pasilieku prie sprendimo pasėdėt prie kompiuterio ir išsiuvinėti taip.Tik va,vis galvojau,kad rasiu išeitį,kad galėčiau patogiau ant sofutės savo sėdimąją padėt lotuliukas.gif Ačiū visoms,kurios padėjo,nes galvojau,kad aš neišmanau kažko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matus @ 2009 10 24, 16:04)
Taigi,jau ir pasilieku prie sprendimo pasėdėt prie kompiuterio ir išsiuvinėti taip.Tik va,vis galvojau,kad rasiu išeitį,kad galėčiau patogiau ant sofutės savo sėdimąją padėt lotuliukas.gif  Ačiū visoms,kurios padėjo,nes galvojau,kad aš neišmanau kažko ax.gif

aš vieną kartą kai buvo neaiški schema tai ją į paint'ą nusikopijavau ir tada ten dalim karpiau ir spausdinau tai padėjo, gal pabandyk dar taip kažkaip...
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 24, 12:48)
gal kas turite kokių subtilių kalėdinių atviručių, na nemoku paaiškinti kokių man reikia, nevaikiškų tokių o solidžių  lotuliukas.gif

Gal kas tiktų? ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2009 10 24, 16:37)
Gal kas tiktų? ax.gif

oj čia labai daug siuvinėti lotuliukas.gif man reikia kur kuo mažiau darbo o rezultatas gražus lotuliukas.gif beje ačiū už pagalbą 4u.gif va galiu parodyti, man norisi kažko panašaus:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 24 spalio 2009 - 15:44
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 24, 16:39)
oj čia labai daug siuvinėti  lotuliukas.gif  man reikia kur kuo mažiau darbo o rezultatas gražus  lotuliukas.gif

Tai gali kokį nors vieną elementą iš visos tos "krūvos" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Matus @ 2009 10 24, 16:04)
Taigi,jau ir pasilieku prie sprendimo pasėdėt prie kompiuterio ir išsiuvinėti taip.Tik va,vis galvojau,kad rasiu išeitį,kad galėčiau patogiau ant sofutės savo sėdimąją padėt lotuliukas.gif  Ačiū visoms,kurios padėjo,nes galvojau,kad aš neišmanau kažko ax.gif

Truputį paphotoshopinau, pabandyk šitą atsispausdint
user posted image
Atsakyti