Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška.

QUOTE(isdykele @ 2009 10 20, 15:05)
Sveikutės auksarankės, aš dar "žalia" siuvinėjau kaip buvau mokinukė mažyčius darbelius, tada dar net nepagalvojom kad bus galima sukurpti tokius grožius 4u.gif
Turiu prašymėlį seniai noriu išsisiuvinėti jorkšyrą ant pagalvėlės gal kas turi gražų jorkšyrą su schemutę, nes aš radau kelis pav.bet be schemų nesu tokia naginga kad atspėčiau kokios ten spalvos derintos ir kaip reikia siuvinėti blush2.gif
Ir dar gal kas turit kūdikėlio metrikus - gulintis leliukas apsikabinęs meškiuką??????
AČIŪ 4u.gif

Va čia metrikų iki kaklo
user posted image
paspausk ant paveiksliuko
Atsakyti
Tai bent nemandagumas doh.gif
net nepadėkojau o pradėjau naršyti blush2.gif
DIIIIIIIIIDELIS DĖKUI 4u.gif
(man ne visose temose nuorodėles atversdavo,bet dabar jau tikrai rasiu mirksiukas.gif )

Ir jei rastumėte ar turėtumėte Jorkšyriuką labai labai prašau įdėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykele @ 2009 10 20, 15:49)
Tai bent nemandagumas doh.gif
net nepadėkojau o pradėjau naršyti blush2.gif
DIIIIIIIIIDELIS DĖKUI 4u.gif
(man ne visose temose nuorodėles atversdavo,bet dabar jau tikrai rasiu mirksiukas.gif )

Ir jei rastumėte ar turėtumėte Jorkšyriuką labai labai prašau įdėkit 4u.gif

Jorkšyriuką tikrai gausi.Dvi mergičkos jį siuvinėjo.Tai,kai pamatys,kad prašai atsiųs. Aš neišsisaugojau. Jei nori greičiau,parašyk į Až blizgutis11.Berods ji siuvinėjo.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 20, 14:55)
Jorkšyriuką tikrai gausi.Dvi mergičkos jį siuvinėjo.Tai,kai pamatys,kad prašai atsiųs. Aš neišsisaugojau. Jei nori greičiau,parašyk į Až blizgutis11.Berods ji siuvinėjo.

Aha, tikrai Blizgutis siuvinėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 20 spalio 2009 - 15:04
Dėkui jum už pagalbą ryt pirksiu siūliukų ir sukurpsiu sūneliui metrikus, laukiu medinikų dekupažui tai turėtų gautis gražus darbelis blush2.gif
ir tada būtinai užsiimsiu paieška Jorkšyriuko jei dar nebus temelėj mirksiukas.gif
AČIŪ jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 18, 16:25)
Gal kas turite? ax.gif
user posted image

tai sio mielo angeliuko niekas ir neturite, labai noreciau verysad.gif
vilmine.k@gmail.com
Atsakyti
Merginos, labai reikia atvirute dviratininkui padaryt, gal kuri turit atvirute kokia nors su dviraciu blush2.gif
Atsakyti
tai sio mielo angeliuko niekas ir neturite, labai noreciau verysad.gif

Išsiunčiau.
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 10 20, 19:03)
Merginos, labai reikia atvirute dviratininkui padaryt, gal kuri turit atvirute kokia nors su dviraciu  blush2.gif

http://mila65.galler...s=1&parent=bAQz
labai daug dviratukų, turėtų rodyti jei esi prisiregistravusi mirksiukas.gif jei nerodys sakyk bandysiu kaip nors parsiųst ką tinkamesnio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 10 20, 18:39)
tai sio mielo angeliuko  niekas ir neturite, labai noreciau  verysad.gif
vilmine.k@gmail.com

Juk net nurodžiau adresą, kur galima rast ir daugiau šios serijos angeliukų
Išsiunčiau nuorodą, nes ten panašių angeliukų yra daug  mirksiukas.gif  Gal patiks ir kiti... O jei kam bus įdomu tai va čia http://club.osinka.r...59672?&start=60
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 20, 19:16)
http://mila65.galler...s=1&parent=bAQz
labai daug dviratukų, turėtų rodyti jei esi prisiregistravusi  mirksiukas.gif  jei nerodys sakyk bandysiu kaip nors parsiųst ką tinkamesnio  ax.gif

dekui, bandysiu ka nors atkasti mirksiukas.gif Cia didoki tokie, man atvirukui reikia, bet gal ka pritaikysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 10 20, 19:31)
dekui, bandysiu ka nors atkasti  mirksiukas.gif Cia didoki tokie, man atvirukui reikia, bet gal ka pritaikysiu  4u.gif

na manau pritaikysi kažką, yra ir mažesnių ten ir kaip tik su sportu susijusių mirksiukas.gif 3 nuo apačios toks nieko visai smile.gif
Atsakyti