Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška.

QUOTE(Uodegyte @ 2009 10 19, 17:53)
juros tematika nuorodeliu kas turite,verkiant noriu isiuvineti ta juros vaizda su zuvedrom.tik va siuliuku kodu reikia.... verysad.gif kas turite,visur ieskojau.

koki vaizda ? idek foto gal kas kodus tures
Atsakyti
foto yra 9-ame forumo puslapyje,pati nemokejau tai man idejo.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2009 10 19, 19:46)
foto yra 9-ame forumo puslapyje,pati nemokejau tai man idejo.

sitas ? user posted image

taigi ciole man atsiunte pm formatu viska su siulu kodais ...ar tau neatidaro ?
Atsakyti
Sumaniau išsiuvinėt servetėlę duonytei lėkštėje uždengti.
Gal kokią nesudėtingą schemutę pasiūlytumėte
romapran@gmail.com
Atsakyti
Mergaitės, kažkur neseniai mačiau puantų schemą ir neberandu. Dukrytė užsimanė kuprinės į šokius su jais. Gal kas po ranka turite?
Atsakyti
Aciū mamytės už ir už tigriuką ir už namukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif friends.gif aciuks.gif
Atsakyti
mergaites, gal kas turite schemu su drambliukais, gal nuoroda kokia zinot kur ieskoti? aciu 4u.gif busiu labai dekinga
Atsakyti
Sveikos merginos, negaliu atsidziaugt jusu darbeliais, saunuoles jus 4u.gif 4u.gif Nusprendziau ir as pabandyt ka nors isiuvinet, nezinau ar pavyks ax.gif nes nesu niekada to dariusi. Noreciau isiuvinet metrikus su batukais, gal kuri turit ju schemutes 4u.gif 4u.gif , ar bent nuoroda kur ju ieskot. Noreciau ir su rausvais ir su melynais raistukais, buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LoretaMer @ 2009 10 20, 11:57)
Sveikos merginos, negaliu atsidziaugt jusu darbeliais, saunuoles jus 4u.gif  4u.gif  Nusprendziau ir as pabandyt ka nors isiuvinet, nezinau ar pavyks  ax.gif  nes nesu niekada to dariusi. Noreciau isiuvinet metrikus su batukais, gal kuri turit ju schemutes  4u.gif  4u.gif , ar bent nuoroda kur ju ieskot. Noreciau ir su rausvais ir su melynais raistukais, buciau labai dekinga 4u.gif  4u.gif

Rašyk kur siųst, atsiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ameba @ 2009 10 20, 10:14)
Mergaitės, kažkur neseniai mačiau puantų schemą ir neberandu. Dukrytė užsimanė kuprinės į šokius  su jais. Gal kas po ranka turite?

user posted image CIA
user posted image CIA
user posted image CIA
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 10 20, 12:05)
Rašyk kur siųst, atsiųsiu  mirksiukas.gif

lmerzv@gmail.com aciu labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės auksarankės, aš dar "žalia" siuvinėjau kaip buvau mokinukė mažyčius darbelius, tada dar net nepagalvojom kad bus galima sukurpti tokius grožius 4u.gif
Turiu prašymėlį seniai noriu išsisiuvinėti jorkšyrą ant pagalvėlės gal kas turi gražų jorkšyrą su schemutę, nes aš radau kelis pav.bet be schemų nesu tokia naginga kad atspėčiau kokios ten spalvos derintos ir kaip reikia siuvinėti blush2.gif
Ir dar gal kas turit kūdikėlio metrikus - gulintis leliukas apsikabinęs meškiuką??????
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti