Sveikos merginos, negaliu atsidziaugt jusu darbeliais, saunuoles jus Nusprendziau ir as pabandyt ka nors isiuvinet, nezinau ar pavyks nes nesu niekada to dariusi. Noreciau isiuvinet metrikus su batukais, gal kuri turit ju schemutes , ar bent nuoroda kur ju ieskot. Noreciau ir su rausvais ir su melynais raistukais, buciau labai dekinga
Sveikos merginos, negaliu atsidziaugt jusu darbeliais, saunuoles jus Nusprendziau ir as pabandyt ka nors isiuvinet, nezinau ar pavyks nes nesu niekada to dariusi. Noreciau isiuvinet metrikus su batukais, gal kuri turit ju schemutes , ar bent nuoroda kur ju ieskot. Noreciau ir su rausvais ir su melynais raistukais, buciau labai dekinga
Sveikutės auksarankės, aš dar "žalia" siuvinėjau kaip buvau mokinukė mažyčius darbelius, tada dar net nepagalvojom kad bus galima sukurpti tokius grožius Turiu prašymėlį seniai noriu išsisiuvinėti jorkšyrą ant pagalvėlės gal kas turi gražų jorkšyrą su schemutę, nes aš radau kelis pav.bet be schemų nesu tokia naginga kad atspėčiau kokios ten spalvos derintos ir kaip reikia siuvinėti Ir dar gal kas turit kūdikėlio metrikus - gulintis leliukas apsikabinęs meškiuką?????? AČIŪ