Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška.

QUOTE(Burtininke @ 2009 10 18, 16:48)
Ir aš norėčiau  ax.gif audrone.k@gmail.com
3Zzz, kaip sekas tą paveikslą siuvinėt? Ar manot gausis kokybiškas darbas ir spalvos gerai parinktos?  g.gif Labai aš jį noriu išsiuvinėt mamai, bet suabejojau ar tikrai schemos kokybiškos  unsure.gif

na,as siuvineju ne dama ax.gif o porele saulelydzio fone. kol kas lyg normaliai gaunas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 18, 22:30)
Oi kaip būtų faina. Jei rasi: tute1979@gmail.com

Išsiunčiau nuorodą, nes ten panašių angeliukų yra daug mirksiukas.gif Gal patiks ir kiti... O jei kam bus įdomu tai va čia http://club.osinka.r...59672?&start=60
Atsakyti
QUOTE(nerine @ 2009 10 18, 21:44)
Gal turit kuri užkaupusi eglučių Kalėdoms?, norėčiau blush2.gif (labai tinka mažos-atvirutėms)
Ačiū 4u.gif

Išsiunčiau mirksiukas.gif Prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 10 19, 08:46)
Išsiunčiau nuorodą, nes ten panašių angeliukų yra daug  mirksiukas.gif  Gal patiks ir kiti... O jei kam bus įdomu tai va čia http://club.osinka.r...59672?&start=60

Labai labai ačiū. Bet ten tik mokamai atsisiųst? g.gif Na man jis laaabai patinka.Jei for free nebus,teks mokėt.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 19, 10:58)
Labai labai ačiū. Bet ten tik mokamai atsisiųst?  g.gif Na man jis laaabai patinka.Jei for free nebus,teks mokėt.

Neee, ten toj lentelėj yra užrašas "FREE", atsidarai jį, tada reikia įvest ten nurodytą skaičių ir raidžių kombinaciją, o tada atsidaro kitas langas kuriame skaičiuojamas laikas (1min.) atgaline tvarka ir jau išlaukus gali atsisiųt... mirksiukas.gif mirksiukas.gif aš pati išbandžiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Iš pradžių irgi maniau, kad mokama, bet pasirodo neee biggrin.gif biggrin.gif O šį angeliuką aš atsiųsiu tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 10 19, 11:08)
Neee, ten toj lentelėj yra užrašas "FREE", atsidarai jį, tada reikia įvest ten nurodytą skaičių ir raidžių kombinaciją, o tada atsidaro kitas langas kuriame skaičiuojamas laikas (1min.) atgaline tvarka ir jau išlaukus gali atsisiųt...  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  aš pati išbandžiau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Iš pradžių irgi maniau, kad mokama, bet pasirodo neee  biggrin.gif  biggrin.gif O šį angeliuką aš atsiųsiu tau  mirksiukas.gif

Labai tau ačiū už vargą 4u.gif

Atsakyti
Arteja Kaledos, tai as siandien uzsiimu ideju, schemu paieska mirksiukas.gif prisigalvojau visokiu uzrasu knygeliu, raktu pakabuku, skirtuku padaryt dovanoms. Bet dar truksta minciu ir ideju, gal kuri turit nuorodu i puslapius kaip plastikine kanva galima butu isnaudot, ka is jos padaryt? Zodziu ko nors reikia dovanoms.....
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 10 19, 10:41)
Arteja Kaledos, tai as siandien uzsiimu ideju, schemu paieska mirksiukas.gif  prisigalvojau visokiu uzrasu knygeliu, raktu pakabuku, skirtuku padaryt dovanoms. Bet dar truksta minciu ir ideju, gal kuri turit nuorodu i puslapius kaip plastikine kanva galima butu isnaudot, ka is jos padaryt?  Zodziu ko nors reikia dovanoms.....

Pabandyk čia pasidairinėti, visokių idėjų yra.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 10 19, 12:52)
Pabandyk čia pasidairinėti, visokių idėjų yra.

Sita puslapius jau isnarsius esu skersai isilgai g.gif kai ka is cia jau issisaugojau ir brandinu ideja toliau.

Atsakyti

Ir aš išžiūrinėjau, bet kažkaip nelabai kas užkliuvo... Gal mes čia per daug norim? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 19 spalio 2009 - 14:09
Užeikit čia ir keliaukit į kitus puslapius pirmyn. Rasit daug visko Naujiems Metams ir Kalėdoms, o ir kitomis temomis. smile.gif
Atsakyti
juros tematika nuorodeliu kas turite,verkiant noriu isiuvineti ta juros vaizda su zuvedrom.tik va siuliuku kodu reikia.... verysad.gif kas turite,visur ieskojau.
Atsakyti