Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška.

QUOTE(Burtininke @ 2009 10 13, 16:08)

o kaip reik shemas isten parsipompint? 4u.gif 4u.gif 4u.gif ax.gif jei ka ir i az galit paaiskint, kad cia nebutu poster_offtopic.gif labai prasau

ten juk pasidida paveiksliukas kaip mazdaug turetu atrodyt issiuvinetas. jei vaizdas liejasi tai nekoks manu bus ir jei dar mazai spalvu, jei tai balta-juoda. tos tulpes manu irgi nekaip atrodys
Atsakyti
Sveikos darbstuoles 4u.gif , reikia jusu pagalbos, gal kuri turit boruzeliu schemuciu, jei galit atsiuskit lmerzv@gmail.com isanksto dekoju 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaites, o gal galit mestelt nuorodele su triptikais? ax.gif
Atsakyti
sveikos, prireike jusu pagalbos, gal kur esate uzmaciusios siu mergicku schemos?
labai reikia. kazkada buvau macius prie vaikisku schemu tuose kinietiskuose psl, ale dabar neberandu kur.
aciukas

zanetukas@gmail.com

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 10 14, 11:10)
o kaip reik shemas isten parsipompint? 4u.gif  4u.gif  4u.gif  ax.gif  jei ka ir i az galit paaiskint, kad cia nebutu  poster_offtopic.gif  labai prasau
ten juk pasidida paveiksliukas kaip mazdaug turetu atrodyt issiuvinetas. jei vaizdas liejasi tai nekoks manu bus ir jei dar mazai spalvu, jei tai balta-juoda. tos tulpes manu irgi nekaip atrodys

Man taip pat nelabai aisku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2009 10 13, 20:23)
rasiux, o kaip del sito: http://www.xrest.ru/preview/19007/

man ziauriai patiko, bet dabar kai parasei... pavyks ji ir tiek spalvu padaryti? ax.gif

Manau, kad šitam bus neblogai- esu gėles siuvinėjusi žiedams po 3-4 spalvas naudodama, lapams po 3 ir vazai keletą, fonas buvo baltas (gali pažiūrėti čia ciklamenai )
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2009 10 14, 01:22)
Vis dar blaškausi, labai sunkiai atidaro kur randu (arba neatidaro, o gallery. ru reik į draugus prašytis... vnž. baigiu nupušti... tikriausiai šiandien nesusikonkretizuosiu - ryt reiks šviesia galva peržiūrėti grobį - ką šiandien susimedžiojau, o jau paskui rėkauti  doh.gif  Dvi  ačiuks - žinosiu į ką kreiptis  mirksiukas.gif

O tu dar paziurek cia:
http://club.osinka.r...2059?&start=225

Kai kas gi tiesiai su schemomis sudeta:)
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2009 10 14, 13:52)
O tu dar paziurek cia:
http://club.osinka.r...2059?&start=225

Kai kas gi tiesiai su schemomis sudeta:)

Ačiū labai labai.... bet dar norėčiau ir nerandu šitos:
user posted image ( Dvi hellp - gal turi?)

ir va tokį griožį radau - user posted image - GROŽIS ČIA , bet man neleidžia parsisiūsti - tai gal kuri turit arba parsisiūsit - tai pasidalinkit plyzzzzzzzz

Atsakyti
ir va tokį griožį radau -  bet man neleidžia parsisiūsti - tai gal kuri turit arba parsisiūsit - tai pasidalinkit plyzzzzzzzz

O kur siūsti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safira023: 14 spalio 2009 - 13:34
Negi niekas neturit??? unsure.gif
QUOTE(i2kas @ 2009 10 13, 19:50)
Gal kas turi šios mergiotės spalvų raktą? ar bent patarimų, kokią spalvą naudoti rankoms ir kojoms?  4u.gif skurdelyte@epastas.lt
user posted image

Atsakyti
QUOTE(ide @ 2009 10 13, 16:21)

o ar bandėt kuri siuvinėt iš šio puslapio schemučių? Ar nebus kaip iš igolki.net ? g.gif
Atsakyti
ieškau:
user posted image
ritapetkute@yahoo.com
Atsakyti