Ačiū visoms už pagalbą Labai daug gražių namelių. Aš jau būčiau seniai išsirinkus, bet žinant ko mano mama nori, tai sunkokai randu... Du radau beveik tinkančius. Jei nieko geresnio nerasiu, rinksiuosi iš šių...
Florestina, gal galėtum atsiųsti antrojo namelio schemą? (ten kur įdėjai du namelius)
Ir dar radau vieną, bet neturiu schemos. Gal kas turit?
http://radikal.ru/F/...6fc52c.jpg.html]
QUOTE(dinana @ 2009 10 02, 16:04)
laba diena,
vėl prašau pagalbos.labai norėčiau,kad padėtumėt ir pasidalintumėt schemutėm.namo norėčiau išsiuvinėti laikrodžiui sieniniam ciferblatą,nes mb jau tokį tragišką nupirko,tai aš nusprendžiau išsiuvinėt ciferblatą ir tiesiog perkelti mechanizmą ten,kažkada mačiau laikrodukus bet kažkaip neišsisaugojau. ir dar gal kas turite rožių schemučių bet grynai pavienės gėlės ir jei kas turit gali būt melsvos ar dar kokios...na tikiuos supratot nes smegenai neveikia... jei ką turit siųskit į azuolinezasis@gmail.com iš anksto ačiū
vėl prašau pagalbos.labai norėčiau,kad padėtumėt ir pasidalintumėt schemutėm.namo norėčiau išsiuvinėti laikrodžiui sieniniam ciferblatą,nes mb jau tokį tragišką nupirko,tai aš nusprendžiau išsiuvinėt ciferblatą ir tiesiog perkelti mechanizmą ten,kažkada mačiau laikrodukus bet kažkaip neišsisaugojau. ir dar gal kas turite rožių schemučių bet grynai pavienės gėlės ir jei kas turit gali būt melsvos ar dar kokios...na tikiuos supratot nes smegenai neveikia... jei ką turit siųskit į azuolinezasis@gmail.com iš anksto ačiū
labai prašau padėkit,ką...
QUOTE(dinana @ 2009 10 04, 10:11)
išsiučiau gal ką pavyks išsirinkti.
QUOTE(dinana @ 2009 10 04, 11:11)
http://picasaweb.goo...et/Laikrodziai# cia yra
QUOTE(dinana @ 2009 10 04, 12:11)
Oi nemačiau žinutes ...
Prisiunčiau jau
Sveikos merginos. gal kuri turi schemuciu su raidele L noreciau draugei dovanu issiiuvineti. Jeigu galit atsiuskit egliuskis@gmail.com isanksto dekoju
QUOTE(AGLYTĖ @ 2009 10 04, 13:36)
Sveikos merginos. gal kuri turi schemuciu su raidele L noreciau draugei dovanu issiiuvineti. Jeigu galit atsiuskit egliuskis@gmail.com isanksto dekoju
Turi siuvinėju kryželiu liepos mėnesio numeri?
Ten nuostabi abėcelė su levandomis
išsiunčiau dvi L raides ,tikrink paštą
DINANA, o kaip tu atitaikysi kad rodykles rodytu pgal tavo skaiciukus?
ne neturiu, kazkaip neperku tu zurnaliuku,nes tik neseniai pagavau ta siuvinejima
aciu uz raideles ta kuri su feja manau bus kaip tik
aciu uz raideles ta kuri su feja manau bus kaip tik
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 03, 23:31)
Nenueina laiskas, pratrinkit pasto dezute
Na, pasto dezute nebuvo pilna, bet pratryniau vis tiek. Is naujo parasysiu savo pasta: lakstuteee@hotmail.com
QUOTE(Raudona Vysnia @ 2009 10 04, 15:40)
Na, pasto dezute nebuvo pilna, bet pratryniau vis tiek. Is naujo parasysiu savo pasta: lakstuteee@hotmail.com
Vis tiek netelpa Siunciu po viena, kol tilps