Dar radau tokius
Dantiste, labai labai gražūs nameliai, jeigu galima ir aš jų norėčiau
vilmine.k@gmail.com
vilmine.k@gmail.com
ačiu dantiste už namelius, norėjau paklausti, kokio jie formato kad man neatidaro?
QUOTE(paklydusi_siela @ 2009 10 03, 15:46)
Sveikos darbštuolytės, pusę dienos kapstausi internete ir niekaip negaliu surast schemučių su nykštukais. Vaikui į Nykštukų grupę reikia suvenyrų, tai galvojau pati padarysiu Gal kas turit savo archyvuose, bučiau labai dėkinga
Turiu Rico serijos nykstukus
Man dar grazus Nimue nykstukai, jei reikia schemu parasyk i AZ.
Aš tokius namelius turiu:
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 10 03, 20:13)
Dantiste, labai labai gražūs nameliai, jeigu galima ir aš jų norėčiau
vilmine.k@gmail.com
vilmine.k@gmail.com
Issiunciau
QUOTE(ssamantaa @ 2009 10 03, 20:14)
ačiu dantiste už namelius, norėjau paklausti, kokio jie formato kad man neatidaro?
ten jpg formatas, tik as i rar'a sudejau nu jei neiseis isarchyvuot tai sakykit, bandysiu siust paprastai
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 03, 22:41)
ten jpg formatas, tik as i rar'a sudejau nu jei neiseis isarchyvuot tai sakykit, bandysiu siust paprastai
Jau viskas gerai, ačiūc
Dantiste, buk gera, atsiusk ir man namelius, isimylejau lakstuteee@hotmail.com labai labai aciu
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 03, 18:06)
Šioje serijoje dar vienas yra:
gal kas turit nimue schemų kokių.. labai norėčiau nimue le papilon.. fairy dust turiu.. dar kažko tokio švelnaus ar linksmo...gal ką turit savo lobynuose būčiau labai dėkinga.. coliukasv@gmail.com
QUOTE(Raudona Vysnia @ 2009 10 03, 22:35)
Dantiste, buk gera, atsiusk ir man namelius, isimylejau lakstuteee@hotmail.com labai labai aciu
Nenueina laiskas, pratrinkit pasto dezute
QUOTE(coliukasv @ 2009 10 03, 23:25)
gal kas turit nimue schemų kokių.. labai norėčiau nimue le papilon.. fairy dust turiu.. dar kažko tokio švelnaus ar linksmo...gal ką turit savo lobynuose būčiau labai dėkinga.. coliukasv@gmail.com
Issiunciau le papillon