Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška.

Dar radau tokius bigsmile.gif
user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Dantiste, labai labai gražūs nameliai, jeigu galima ir aš jų norėčiau
vilmine.k@gmail.com
Atsakyti
ačiu dantiste už namelius, norėjau paklausti, kokio jie formato kad man neatidaro? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paklydusi_siela @ 2009 10 03, 15:46)
Sveikos darbštuolytės, pusę dienos kapstausi internete ir niekaip negaliu surast schemučių su nykštukais. Vaikui į Nykštukų grupę reikia suvenyrų, tai galvojau pati padarysiu smile.gif Gal kas turit savo archyvuose, bučiau labai dėkinga 4u.gif

Turiu Rico serijos nykstukus
user posted image

Man dar grazus Nimue nykstukai, jei reikia schemu parasyk i AZ. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tokius namelius turiu:

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 10 03, 20:13)
Dantiste, labai  labai gražūs  nameliai, jeigu galima ir aš jų norėčiau
vilmine.k@gmail.com

Issiunciau 4u.gif

QUOTE(ssamantaa @ 2009 10 03, 20:14)
ačiu dantiste už namelius, norėjau paklausti, kokio jie formato kad man neatidaro? thumbup.gif

ten jpg formatas, tik as i rar'a sudejau g.gif nu jei neiseis isarchyvuot tai sakykit, bandysiu siust paprastai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 03, 22:41)
ten jpg formatas, tik as i rar'a sudejau  g.gif nu jei neiseis isarchyvuot tai sakykit, bandysiu siust paprastai doh.gif

Jau viskas gerai, drinks_cheers.gif ačiūc wub.gif
Atsakyti
Dantiste, buk gera, atsiusk ir man namelius, isimylejau wub.gif lakstuteee@hotmail.com labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 03, 18:06)
Dar radau tokius  bigsmile.gif

Šioje serijoje dar vienas yra:
user posted image
Atsakyti
gal kas turit nimue schemų kokių.. labai norėčiau nimue le papilon.. fairy dust turiu.. dar kažko tokio švelnaus ar linksmo...gal ką turit savo lobynuose būčiau labai dėkinga.. coliukasv@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukasv: 03 spalio 2009 - 22:27
QUOTE(Raudona Vysnia @ 2009 10 03, 22:35)
Dantiste, buk gera, atsiusk ir man namelius, isimylejau  wub.gif  lakstuteee@hotmail.com labai labai aciu  4u.gif

Nenueina laiskas, pratrinkit pasto dezute blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 03 spalio 2009 - 22:42
QUOTE(coliukasv @ 2009 10 03, 23:25)
gal kas turit nimue schemų kokių.. labai norėčiau nimue le papilon.. fairy dust turiu.. dar kažko tokio švelnaus ar linksmo...gal ką turit savo lobynuose būčiau labai dėkinga.. coliukasv@gmail.com

Issiunciau le papillon 4u.gif
Atsakyti