QUOTE(CeRu @ 2006 03 24, 20:04)
Sveikutes,
vis paskaitinėju šią temą, bet rašau retai. O dabar tai negaliu neparašyti . Mano vyrui buvo ( dabar jau galiu sakyti buvo ) vėžys - kraujo. Toks kaip rasytei, lepunei ir berods svieseles vyrui. Po 9 mėn. gydymo mes jį nugalėjom. Pagaliau remisija .
Tiesiog rašau, nes tikiu, kad kažkam tai bus ryškia šviesa tunelio gale - tai pagydoma.
vis paskaitinėju šią temą, bet rašau retai. O dabar tai negaliu neparašyti . Mano vyrui buvo ( dabar jau galiu sakyti buvo ) vėžys - kraujo. Toks kaip rasytei, lepunei ir berods svieseles vyrui. Po 9 mėn. gydymo mes jį nugalėjom. Pagaliau remisija .
Tiesiog rašau, nes tikiu, kad kažkam tai bus ryškia šviesa tunelio gale - tai pagydoma.
Labutis,
as irgi visada skaitau sia tema, nes mano vyrui sausio men.irgi diagnozuota letine limfoleukemija 1 stadija. Nors kaulu ciulpu biopsijos nedare, pasake kad ir taip matosi is bendro kr.tyrimo, bet aiskiai pasake, kad si liga nepagydoma(o ir pasake Santariskiu hematologinio skyriaus vedeja). Ir jokios kaulu ciulpu transplantacijos nedaro prie sitos ligos atseit, tik kai reiks chemoterapija. Dabar dar nereikia, tik kas 3 men.tikrintis, jau eisim balandzio pab.
Gal gali parasyti kokia forma ligos tavo vyro ir kaip jis gydytas, nes mes dar visiskai zali.
Siracusa, o kodel prie tavo mieloleukemijos daro transplantacija, o prie limfoleukemijos nedaro? Gal zinai?