Ne veltui yra sakoma,viltis mirsta paskutine....o juk jei tos vilties neturi is viso ko ir begyventi?....mergaites,mes dar cia reikalingos,mums dar ne laikas,tad auksciau nosytes...visas su moters svente
QUOTE(Siracusa @ 2006 03 03, 11:44)
Merginos, o Jus tikit, kad galima va siaip isgyt, vien tikint, aisku su pastangom, darbu su savimi ir pan? Vis prisimenu viena ivyki pries metus, po kurio ir suzinojau diagnoze greit. Esu tikra, kad tai mano ligos priezastis Dbr stengiuosi viska atitaisyt, sunkus aisku tas darbas su savimi, kai iki tol gyvenai kitaip Na bet esu tikra, kad pasveiksiu, net jei neras donoro. zinau, kad atsiras kitas budas, arba gal jo net nereikes. Liga kaip atejo is niekur staiga, taip ir dings
Sveiki
Senai as jus cia skaitau ir zaviuosiu jusu stiprybe ir ryztu iveikti liga
As tikiu, kad liga gali staiga pasitraukti, kaip ir atejo staiga, nelauktai. As tikiu vidinemis pastangomis iveikti liga. Vien tik tikejimu ir viltimi galima labai daug pasiekti.
Na, as dabar kaip ir neturiu jokiu onkologiniu diagnoziu. Bet pries gerus 15 metu buvo nustate kraujo vezi. Taike chemioterapija Kauno klinikose, leido trombocitus ir dar kazka. Tyre kraujotaka. Reikejo pastoviai lankytis pas hematologe Lauckiene. Taip 10 metu. Paskui pasake, kad as pasveikau. Niekaip nesutiko su mano abejone, kad gydytojai suklydo man nustatydami diagnoze. Nes specialiai tyrimams (taip man sake) man ispjove padidejusi kaklo limfmazgi ir taip diagnozavo.
QUOTE(Siracusa @ 2006 03 08, 22:34)
Sveikos
as ryt i santariskes varau, biopsija darys nu kai prisimenu kaip pirma karta man ciulpus eme, tai tikrai geriau 3 kartus dar pagimdyciau
Atsirado kraujyje blastu, tai Vln daktarai nori pakartot, kad pazetu kas ciulpuose darosi
Staigiai man tas kraujas sukilo, pries dvi savaites buvo toks kaip visus metus, o dbr va stipriai soktelejo
as ryt i santariskes varau, biopsija darys nu kai prisimenu kaip pirma karta man ciulpus eme, tai tikrai geriau 3 kartus dar pagimdyciau
Atsirado kraujyje blastu, tai Vln daktarai nori pakartot, kad pazetu kas ciulpuose darosi
Staigiai man tas kraujas sukilo, pries dvi savaites buvo toks kaip visus metus, o dbr va stipriai soktelejo
Siracusa, istvermes ir stibrybes! Linkiu kad nieko blogo nerastu ir labai laukiam rezultatu. Laikykis ir nesinervink
Nors lengva pasakyti. Mano mamai antradieni echoskopijos ir kraujo tyrimai - ipusejome chemoterapija. As irgi bijau siaubingai kad tik ko nerastu, kad tik tu bjaurybiu veziniu lasteliu nedaugetu. Nes tada tai nezinau ka daryti - nera geresniu vaistu uz tuos kuriuos dabar leidziames...
Nu antradieni viska jau zinosiu
Sveikos,merginos.Vakar atšvenčiau savo 35-metį.O užvakar buvau Onkologiniam.Ir-ką jūs manot?Linkiu visoms tokių jausmų,savo gimtadienio išvakarėse Anksčiau rašiau,kad atsisakau gydymo hormonais.O prieš 2 dienas ir pasirašiau daktarei(išdrįsau prisipažint,kad negeriu).Tikrai,visi rezultatai tiesiog puikūs-kraujas,mamograma,plaučiai ir t.t.Prieš tai,žinoma,Lukšytė spėjo išgąsdinti-neva apčiuopia guzelį operuotoj krūty,virš rando.Net knygelėj nupiešė kur ir kiek cm.Bet smarkiai nesutrikau,nes pati jo neužčiuopiu.O pirmai aš radau guzą ir jis tikrai ten buvo... Gal aš kokia naivuolė,bet tikiu savo žolyte...Tiesa,prasitariau daktarei,kad ją geriu ir ja tikiu.Sako abejingu veidu-čia MITAS,tave apsaugos tik Tamoksifenas.Tegu būna mitas,bet mane jis gydo Dar kartą sakau-tas konvejeris,tas vaistas visiems tas pats ir tas begalinis abejingumas,nesuteikiantis vilčių tikrai nulio vertas,taigi susimąstykim ir nepulkim besąlygiškai vykdyt teorinių reikalavimų,verčiau jau įsiklausyti vidinio balso,įtikėti ir tikrai tikiu,kad pasiseks Na,čia mano nuomonė.Dar mane labai,labai palaiko šeima ir draugai,o vyras tai niekada ir nepatikėjo,kad sergu.Ir man įrodinėja,kad esu sveika.O aš tiesiog taip ir jaučiuosi Taip,kad linkiu visoms tik gerų emocijų ir tik gerų atsakymų.Kad visada kažkas TAVĘS labai lauktų,kad visada pas kažką TU labai skubėtum,kad gyvenimas TAVE mylėti šauktų.Į SVEIKATĄ
Labai graziai cia parasei, selika Kad gyvenime visada taves kas nors lauktu, kad butum mylima ir myletum, tada viskas daug lengviau einasi. O pasitikejimas savimi, tikejimas, viltis, kad tikrai iveiksim liga daro stebuklus.
Svarbu klausytis saves. Nevisada tikslinga sekti gydytoju nurodymais. Deja, as niekaip negaliu pamirsti vienos merginos (17m., kartu gulejom) skaudzius zodzius mestus gydytojams. Ji is sielvarto kartojo: "Ka jie man padare". Jai buvo skirtas spindulinis gydymas (kraujo vezys) ir po jo labai blogai pasidare. Aisku, sunku cia ka nors spresti, kaip butu buve, jeigu...). Kita diena mergina isejo...
Ir mane ruose operacijai (bluznies pasalinimui) ir paskui spindulinei terapijai. Bet kraujo tyrimai buvo geri po chemoterapijos ir hormonu terapijos, taip kad paskui visai to nereikejo.
Svarbu klausytis saves. Nevisada tikslinga sekti gydytoju nurodymais. Deja, as niekaip negaliu pamirsti vienos merginos (17m., kartu gulejom) skaudzius zodzius mestus gydytojams. Ji is sielvarto kartojo: "Ka jie man padare". Jai buvo skirtas spindulinis gydymas (kraujo vezys) ir po jo labai blogai pasidare. Aisku, sunku cia ka nors spresti, kaip butu buve, jeigu...). Kita diena mergina isejo...
Ir mane ruose operacijai (bluznies pasalinimui) ir paskui spindulinei terapijai. Bet kraujo tyrimai buvo geri po chemoterapijos ir hormonu terapijos, taip kad paskui visai to nereikejo.
QUOTE(selika @ 2006 02 28, 15:27)
Iš tikrųjų tai miškinė sidabražolė parduodama ir vaistinėse
Panos, išgėriau tą sidabražolę ir vos neužsiverčiau Jūs atsargiai su ja . Man labai spaudimas nukrito ir apskritai labai pykinti pradėjo . Išgėriau nedaug, gal pusę stiklinaitės O labai norėčiau ja pasigyti, nes turiu refliukso išvaržą, striumą ir visokių biesų . Gal ne visi tą sidabražolę gali vartoti? Mama sako, kad labai, matyt, sutirštino kraują? Būkit geros, vartojusios, parašykit kodėl aš negaliu tos stebuklingos žolės gerti?
Eik tu sau Vat tau ir zolyneliai
Selina, dziugu, kad Tavo tyrimai tokie geri! Sveikinu ir labai labai dziaugiuosi uz Tave!
Kas liecia tikejma, tai mums juk nieko kito ir nelieka, kaip tiketi. Mokslas dasikapste iki veziniu susirgimu genetikos, bet kodel ta liga susergama ir kodel kartais isgyjama o kartais ne, niekas iki siol 100 % atsakyti negali. Medicina neturi galutiniu atsakymu ir neegzistuoja jokios garantijos del isgijimo. Todel ir lieka tik viltis ir tikejimas, ir kiekvienas stengiasi sau padeti pats, kaip sugeba.
As asmeniskai netikiu, kad vezi galima pagyditi tik zolelems. Antra vertus zinomi atvejai, kad nuo vezio pagyjama spontaniskai ir be jokio gydymo. As manau, kad visokie vaistazoliniai, vitamininiai preparatai yra labi gerai, kaip lydinti terapija greta tradicinio medicininio gydymo. Pati taip pat si bei ta kartais pageriu, ka esu girdejusi, kad naikina vezines lasteles. Bet pavyzdziui hormoninio gydymo as niekada neatsisakysiu, nes tikiu, kad man jis gerai. Manau, kad mano liga atsirado del hormoniniu sutrikimu, o kadangi mano augliukas vos ne 90 % jautrus hormonams, tai tamofikseno atsisakyti butu tiesiog savizudybe. Bet tas tamofiksenas ne kiekvienu atveju toks svarbus.
Selina, moterims iki 40 metu labai retai augliuka buna jautrus hormonams (as esu tiesiog ypatinga isimtis). Tokiu atveju tamofiksena gerti yra visiskai beprasimiska. Ar Tau dare tyrimus, kur nustatinejo, ar auglys i hormonus reaguoja ir kiek procentu? Beja, minejai, kad Tau tik pirma stadija, svarus limfmazgiai. Tokiu atveju dazniausiai pakanka tik operacijos. 80-70 % po to liga nebeatsinaujina, ko ir Tau nuosirdziai linkiu. Ir nors siek tiek pavieluotai - sveikinu su Gimtadieniu !
Kas liecia tikejma, tai mums juk nieko kito ir nelieka, kaip tiketi. Mokslas dasikapste iki veziniu susirgimu genetikos, bet kodel ta liga susergama ir kodel kartais isgyjama o kartais ne, niekas iki siol 100 % atsakyti negali. Medicina neturi galutiniu atsakymu ir neegzistuoja jokios garantijos del isgijimo. Todel ir lieka tik viltis ir tikejimas, ir kiekvienas stengiasi sau padeti pats, kaip sugeba.
As asmeniskai netikiu, kad vezi galima pagyditi tik zolelems. Antra vertus zinomi atvejai, kad nuo vezio pagyjama spontaniskai ir be jokio gydymo. As manau, kad visokie vaistazoliniai, vitamininiai preparatai yra labi gerai, kaip lydinti terapija greta tradicinio medicininio gydymo. Pati taip pat si bei ta kartais pageriu, ka esu girdejusi, kad naikina vezines lasteles. Bet pavyzdziui hormoninio gydymo as niekada neatsisakysiu, nes tikiu, kad man jis gerai. Manau, kad mano liga atsirado del hormoniniu sutrikimu, o kadangi mano augliukas vos ne 90 % jautrus hormonams, tai tamofikseno atsisakyti butu tiesiog savizudybe. Bet tas tamofiksenas ne kiekvienu atveju toks svarbus.
Selina, moterims iki 40 metu labai retai augliuka buna jautrus hormonams (as esu tiesiog ypatinga isimtis). Tokiu atveju tamofiksena gerti yra visiskai beprasimiska. Ar Tau dare tyrimus, kur nustatinejo, ar auglys i hormonus reaguoja ir kiek procentu? Beja, minejai, kad Tau tik pirma stadija, svarus limfmazgiai. Tokiu atveju dazniausiai pakanka tik operacijos. 80-70 % po to liga nebeatsinaujina, ko ir Tau nuosirdziai linkiu. Ir nors siek tiek pavieluotai - sveikinu su Gimtadieniu !
Sveikos
grizau vakar is Vln su gerom ziniom padare biopsija, nuskausmino vietiskai, tai nerealu, negalejau patiket, kad skausmas toks palyginus mazas aisku jauciau, kaip is pacio kaulo trauke, bet palyginti su pernai... tai liux. ir taip greit gal santariskese jie tiesiog labiau pasipraktikave jas daryt, ir gulejau ant pilvo, o ne ant sono, tai mazesne tikimybe sujudet
zodziu ciulpuose jokios blastu krizes ner liga ir toliau letinej fazej tai pagersiu dbr Hydria, kad numusti trombus ir leukus, nes interferono 3men iki transplantacijos negalima vartot. Donoras kaip ir rastas, bet uztruks iki 3men menesiu, kol viska susiorganizuos, nes toli jis gyvena. na bet esme, kad viskas super, nuotaikos geros, spesiu gal dar bakalaurini parasyt
grizau vakar is Vln su gerom ziniom padare biopsija, nuskausmino vietiskai, tai nerealu, negalejau patiket, kad skausmas toks palyginus mazas aisku jauciau, kaip is pacio kaulo trauke, bet palyginti su pernai... tai liux. ir taip greit gal santariskese jie tiesiog labiau pasipraktikave jas daryt, ir gulejau ant pilvo, o ne ant sono, tai mazesne tikimybe sujudet
zodziu ciulpuose jokios blastu krizes ner liga ir toliau letinej fazej tai pagersiu dbr Hydria, kad numusti trombus ir leukus, nes interferono 3men iki transplantacijos negalima vartot. Donoras kaip ir rastas, bet uztruks iki 3men menesiu, kol viska susiorganizuos, nes toli jis gyvena. na bet esme, kad viskas super, nuotaikos geros, spesiu gal dar bakalaurini parasyt
QUOTE(Siracusa @ 2006 03 10, 10:55)
Sveikos
Valioooo!!!! Sveikinu su rezultatais ir ypatingai su donoru! kaip gerai girdeti geras zinias
Svekinu Siracusa, kad atsirado donoras ir kad biopsija gera
Selikai ačiū už gydymą žolėmis. Aš saviškui gal bandysiu duot sidabražolė su kitom žolėm sumaišytą (gal poveikis ir mažesnis, bet bent jau nebus bloga )
Selikai ačiū už gydymą žolėmis. Aš saviškui gal bandysiu duot sidabražolė su kitom žolėm sumaišytą (gal poveikis ir mažesnis, bet bent jau nebus bloga )
Sveikinu su gerais rezultatais
As vakar Jadvygos zoleliu uzsimaisiau pries miega, matyt per stipriai, nes irgi sirdis plakt kad pradejo, bet nuluzau per puse minutes.
As vakar Jadvygos zoleliu uzsimaisiau pries miega, matyt per stipriai, nes irgi sirdis plakt kad pradejo, bet nuluzau per puse minutes.