Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 3

As tai siandien Kaziuke nusipirkau kazkokios zolininkes Jadvygos Balvociutes is Mazeikiu raj. zoleliu arbatos. Gal esat sia moteriske girdeje? Mano sese farmacijoj mokos, tai kai patikrinom turini, tai lyg ir visos paminetos zolytes sudetos.
Atsakyti
Kiek girdejau apie zolininke Jadvyga Balvociute is Mazeikiu raj. tai gerus atsilepimus..pas ja pacia galima nuvaziuo i namus ir ji pati palei lyga parenka zoles.
Atsakyti
Ten buvo pirkt tiek visokiausiu arbatu, gaila kad tik pokuti geram miegui pasiemiau.
Atsakyti
Ten buvo pirkt tiek visokiausiu arbatu, gaila kad tik pokuti geram miegui pasiemiau

Aš pati Balvočiūtės šita arbata savo ligonį girdžiau ir dukrytėms daviau, kad geriau miegotų. Arbata thumbup.gif
Atsakyti
Vat kaip faina, kad atsilaikiau abejonem ir pirkau. Maniskis tai savo mamai pirko nuo sanariu ir cholesterolio.
Atsakyti
as irgi girdejau apie tas zoleles,mano drauge jas pardavineja savo optikoje ir sake kad daug turi pastoviu klijentu ,kuriems jos padejo drinks_cheers.gif
Atsakyti
O idomu Kaune gal irgi galima kur nors ju nusipirkt? Nebutina i Mazeikius vaziuot?
Atsakyti
Sveikinu visas su moters diena!
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 03 03, 12:44)
Merginos, o Jus tikit, kad galima va siaip isgyt, vien tikint, aisku su pastangom, darbu su savimi ir pan? Vis prisimenu viena ivyki pries metus, po kurio ir suzinojau diagnoze greit. Esu tikra, kad tai mano ligos priezastis ax.gif Dbr stengiuosi viska atitaisyt, sunkus aisku tas darbas su savimi, kai iki tol gyvenai kitaip doh.gif Na bet esu tikra, kad pasveiksiu, net jei neras donoro. zinau, kad atsiras kitas budas, arba gal jo net nereikes. Liga kaip atejo is niekur staiga, taip ir dings rolleyes.gif

as netikiu.todel, kad kazkada tikejau , labai karstai tikejau, bet man tas tikejimas nieko nepadejo. nieko unsure.gif
Atsakyti
Tegul su pavasariniais ziedais i jusu sirdis ateina meile,viltis ir tikejimas.Su musu diena 4u.gif Tikejimas-tai gyvenimas,o gyvenimas-tai tikejimas.Tikekit stebuklais,tai nieko nekainuoja ir niekam nuo to nepasidaro blogiau.Sveikatos visoms ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Tiketi reikia taip stipriai kiek tik turime jegu. Taip, kad atrodo jau nepakelsime to tikejimo.
Atsakyti
Sveikos wub.gif

as ryt i santariskes varau, biopsija darys blink.gif nu kai prisimenu kaip pirma karta man ciulpus eme, tai tikrai geriau 3 kartus dar pagimdyciau g.gif
Atsirado kraujyje blastu, tai Vln daktarai nori pakartot, kad pazetu kas ciulpuose darosi fear.gif
Staigiai man tas kraujas sukilo, pries dvi savaites buvo toks kaip visus metus, o dbr va stipriai soktelejo rolleyes.gif

Atsakyti