Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 3

QUOTE(selika @ 2006 03 01, 15:29)
Va dar dėl ko aš pasirinkau žolę.Ji viską varo lauk thumbup.gif

Kaip viska? blink.gif kaip tai pasireiskia?
Atsakyti
Sita saknis liaudyje vadinama ''veziuku''.Nezinau,ar tai siejasi su ligos pavadinimu,bet sia s akni zinau seniai,gere mano mama,kai sirgo.As net zinau kaip ji atrodo,auga smeletose pamiskes vietose.O zoliu vaistinej esu pirkus nesmulkintos saknies,tai nemanau,kad ji butu maziau veiksminga.O veiksminga ji ,manau, tiek kiek ir kitos vaistazoles,kiekvienas prisitaiko ir randa savo stebuklinga zolele.Galiu pasakyt,kad stebuklu nedaro,o zinoma yra labai seniai ir vartojama prie ivairiu ligu.O zolininkes kiekviena skirtingai ruosia,bet jai kam padeda-kodel gi ne.Visoms sveikatos. 4u.gif
Atsakyti
Tai reiškia,kad valo organizmą nuo teršalų,chemijos,radiacijos,akmenų,smėlio ir t.t.Taip pat ir nuo vaistų.Gausis kova:gersi vaistus,o žolytė(ji juk nuodinga)juos naikins.Kam to reikia?Man griežtai pasakyta:arba,arba.Kai geriu nuovirus,jokių vaistų,jokio alkoholio schmoll.gif Jei reikia vaisto kokio,ar "baliukas"-tiesiog tą dieną negeriu jokių žolių rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos

As irgi sveikinu visas su pavasariu 4u.gif tikiuosi pasibaigusi ziema issinese visas liudnas mintis bigsmile.gif

QUOTE(selika @ 2006 03 01, 15:29)
Klausyk,Carvel,skaičiau kad geri  tamoksifeną,tai žinok,kad sidabražolei su jumis nepakeliui.Va dar dėl ko aš pasirinkau žolę.Ji viską varo lauk thumbup.gif Dar negalima gerti per mns.ir esant nestuke.gif Jei dar įdomu,tai duok žinot.

nu cia ta sidabrazole tai toks stiprokas dalykas kaip suprantu, o kodel per mmm negalima gert g.gif man irgi idomu.. bigsmile.gif
Atsakyti
Šiaip tai nesusimąsčiau,kodėl negalima per mmm.,tiesiog kai nuvažiavau į Kazlų Rūdą,buvo "mano dienos".Tai man liepė palaukti,taip ir darau.Dar davė tokius lapus,kuriuose išsamus aprašymas-tai irgi parašyta,kad per mmm. schmoll.gif Dar darau voneles,praplovimus.Ji sakė,kad jei turi krūtų ligą,tai susiję ir su gimda.Liepė su kriauše praplovinėt 3 d.,poto 3 d.vonelės.Žinoma,man taip tvarkingai nesigauna,bet vistiek blush2.gif Dar ko neišbandžiau,tai kompresų(degtine užpilta sidabraž.)vis užmirštu tos degtinėlės nusipirkti...
Atsakyti
QUOTE(selika @ 2006 03 01, 22:01)
Šiaip tai nesusimąsčiau,kodėl negalima per mmm.,tiesiog kai nuvažiavau į Kazlų Rūdą,buvo "mano dienos".Tai man liepė palaukti,taip ir darau.Dar davė tokius lapus,kuriuose išsamus aprašymas-tai irgi parašyta,kad per mmm. schmoll.gif Dar darau voneles,praplovimus.Ji sakė,kad jei turi krūtų ligą,tai susiję ir su gimda.Liepė su kriauše praplovinėt 3 d.,poto 3 d.vonelės.Žinoma,man taip tvarkingai nesigauna,bet vistiek blush2.gif Dar ko neišbandžiau,tai kompresų(degtine užpilta sidabraž.)vis užmirštu tos degtinėlės nusipirkti...

Ne visai su gimda o su kiausidemis... T.y. jei turi kruties vezi, tai daznai metastazuoja i kiausides ir atvirksciai. Yra tokie genu BRCA ir BRCA1 tyrimai, jei atsakymas teigiamas, tai padidejusi rizika sirgti tiek kruties tiek kiausidziu veziu. O jei dar giminej su sitais veziais yra tai labai save prisiziureti reikia. Zodziu i kiekviena cista kiausidese reikia reaguoti rimtai
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2006 03 03, 11:23)
aš po porą žirniukų tris kart dienoj daviau. Tuos žirniukus šaukštelyje virinto vandenuko ištirpinu, ir sugirdau. Dar truputį pašildau prieš tai, kad nebūtų šaltas tas vandenukas rolleyes.gif

Merginos, o Jus tikit, kad galima va siaip isgyt, vien tikint, aisku su pastangom, darbu su savimi ir pan? Vis prisimenu viena ivyki pries metus, po kurio ir suzinojau diagnoze greit. Esu tikra, kad tai mano ligos priezastis ax.gif Dbr stengiuosi viska atitaisyt, sunkus aisku tas darbas su savimi, kai iki tol gyvenai kitaip doh.gif Na bet esu tikra, kad pasveiksiu, net jei neras donoro. zinau, kad atsiras kitas budas, arba gal jo net nereikes. Liga kaip atejo is niekur staiga, taip ir dings rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 03 03, 12:44)
Merginos, o Jus tikit, kad galima va siaip isgyt, vien tikint, aisku su pastangom, darbu su savimi ir pan? Vis prisimenu viena ivyki pries metus, po kurio ir suzinojau diagnoze greit. Esu tikra, kad tai mano ligos priezastis ax.gif Dbr stengiuosi viska atitaisyt, sunkus aisku tas darbas su savimi, kai iki tol gyvenai kitaip doh.gif Na bet esu tikra, kad pasveiksiu, net jei neras donoro. zinau, kad atsiras kitas budas, arba gal jo net nereikes. Liga kaip atejo is niekur staiga, taip ir dings rolleyes.gif

As tikiu, kad pozityvus galvojimas apie savo liga, nusiteikimas kovoti ir gyventi tikrai prisideda prie teigiamo vaistu poveikio. O ligos priezasciu "karmose" ieskoti nereikia. Nu siaubas, as tai tikrai netikiu kad kita karta turi uz tevu klaidas atkenteti arba kad pats turi uz savo klaidas atkenteti. Jei taip butu tai as tureciau labai gerai gyventi - pries tai bent 3 kartos tikrai uz visas nuodemes atkentejo, o savu vaiku kurie uz mane kentetu dar neturiu... Pagal biologija savo esme esame viso labo tik gyvunai (nu neskaitant sielos aisku) tai ir ligos tokios zemiskos ir jokiu gilesniu priezasciu joms ieskoti nereikia. Reikia labai noreti ir stengtis tiketi, daryti viska ka gali ir ka negali kad pasveiktum. O ka gali zinoti - gal ims ir atsiras neuzilgo ta stebuklinga vezio gydymo panaceja. Juk kazkada ir tymai ir tuberkulioze ir maliarija buvo neisgydomos. Reikia padaryti viska kad to laiko sulauktume
Tai vat, laikykimes, atsistokim pries veidrodi ir iteikim kiekviena sau "As labai grazi, jauna ir kiekviena diena darausi vis sveikesne, o liga kiekviena diena vis labiau silpsta". Ir taip ir bus smile.gif

Zodziu,
Atsakyti
Selika, jai nesunku atsiųskite telefoną į A/Ž. Reik man tos žolės kaip tik po visų chemijų. Tik kaip ją su pienu gerti g.gif kokiu santykiu? 4u.gif
Atsakyti
Betelgeiz,

As irgi netikiu, kad kita karta turi kazka atkenteti, turejau omeny, kad kartais kaip lepteli, taip atsitinka umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 03 03, 17:20)
Betelgeiz,

As irgi netikiu, kad kita karta turi kazka atkenteti, turejau omeny, kad kartais kaip lepteli, taip atsitinka umn.gif

Na,kiekviena liga yra kančia.Žmonės,ieškodami atsakymo,linkę kažką kaltinti.O kam?Juk taip greičiau nepasveiksi...Aš linkus viską priimti kaip "mano kryželis",arba"mano gyvenimo kelias".Ir visai natūraliai-susirgau,gydausi,darau išvadas.Kiekvieną vakarą pasimeldžiu,padėkoju už dieną,už sveikatą,už visa ką turiu ir tikinu,kad per naktį tapsiu dar stipresnė,dar švaresnė nuo blogų minčių.Jos,bjaurybės,daug gali...Tiesiog tai tampa gyvenimo būdas,kai nori tik teigiamų emocijų,o ligai tarsi nepakeliui.Vieną dieną ji tikrai susipras ir keliaus iš kur atėjus bigsmile.gif .Žinoma,gali sau paaiškinti,kad turėjai stresą ir dabar viso to pasekmė.Na,tai nestresuokim schmoll.gif Su pavasariu,viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(selika @ 2006 03 01, 17:29)
\  ,Carvel,skaičiau kad geri  tamoksifeną,tai žinok,kad sidabražolei su jumis nepakeliui.

labai idomu ,parasyk viska ka apie ja zainai rolleyes.gif
Atsakyti