Sveikos mergytės,
prisikaičiau Jūsų kalbų, tiek įvairių nuotaikų išgyvenau - šypsena - ašaros-t.t.
Turiu ir aš draugę - ligą baisią, bet ne onkologinę, bet vistiek Jus visas labai gerai suprantu, o dar tėveliui mano diagnozavo prostatos vėžį pirmą stadiją, tai tikiuosi, kad viskas susitvarkys tfu tfu tfu, ant dienų operuos. Žaviuosi Jūsų stiprumu ir optimizmu, pati ilgai su savo liga negalėjau susitaikyt... aj, nu ką aš čia..
Gerų Jums tyrimukų atsakymukų ir greičiau sulaukti donoriukų
QUOTE(carvel @ 2006 02 06, 20:29)
sveikutes,saunu kad visoms viskas normaliai ,o as si ryt trupuciuka supanikavau,sutino ranka nuo peties iki alkunes ir truputi paskauda ,bet gal sakau limfa blogai nuteka,juk isimti visi pazasties limfmazgiai...dabar visaip masazuoju,tikiuosi praeis
Kaip sekasi? Ar praėjo ranka?
QUOTE(adis @ 2006 02 09, 17:42)
Kaip sekasi? Ar praėjo ranka?
labute,atrodo pagerejo,nors tempimas vis dar jauciasi,bet patinimas atslugsta po truputi,gyditoja sake ,kad yra kazkokie vaistai pagerinti limfos nutekejimui,bet vis
per kitus savo rupescius pamirstu pasiteirauti vaistineje
kaip tavo reikaliukai,tikiuosi viskas normaliai ?
Sveikos
Na kadangi man dbr tas terminas, kai laukiu donoro 3men ir vaistu rimtu negeriu, vel su homeopatija pabendravau, per pora savaiciu rezultatas - trombocitai nuo 900 nukrito iki 790 Donoro kol kas nerasta, retas mano HLA kodas
o siaip, keisti tie mano kraujo tyrimai, nors leukocitu daug, bet kraujo formule visiskai neissiderinusi Jei nebutu rasta ta PH chromosoma pries metus, niekas leukemijos neitartu Gimdymas irgi i nauda, striprus reiskias mano organizmas, jei net per ji liga nesuprogresavo
na o del donoro, tai manau jei neras, tai atsiras kitas budas pasveikti.. nu nzn is kur, bet pas mane tik optimistiskos mintys, Dievas labai daug stiprybes suteikia. nu tikiu stebuklais matyt taip ir reikia, kad donoro nerastu nors 9 is 10 is kart randa
Na kadangi man dbr tas terminas, kai laukiu donoro 3men ir vaistu rimtu negeriu, vel su homeopatija pabendravau, per pora savaiciu rezultatas - trombocitai nuo 900 nukrito iki 790 Donoro kol kas nerasta, retas mano HLA kodas
o siaip, keisti tie mano kraujo tyrimai, nors leukocitu daug, bet kraujo formule visiskai neissiderinusi Jei nebutu rasta ta PH chromosoma pries metus, niekas leukemijos neitartu Gimdymas irgi i nauda, striprus reiskias mano organizmas, jei net per ji liga nesuprogresavo
na o del donoro, tai manau jei neras, tai atsiras kitas budas pasveikti.. nu nzn is kur, bet pas mane tik optimistiskos mintys, Dievas labai daug stiprybes suteikia. nu tikiu stebuklais matyt taip ir reikia, kad donoro nerastu nors 9 is 10 is kart randa
Sveikos, mes laikomės neblogai. Norėjau saviškį palepinti dėmesiu Druskininkuose, nes visas suirzęs, pavargęs nuo ligų, darbo... Bet tikriausiai mums dar nėr kada atsipūsti. Močiutei mano merdi ant patalo, tai visus malonumus atšaukėm, nors nuo Naujųjų apie juos svajojom ir ruošiamės laidotuvėm. Oi merginos kaip sunku matyti merdinti artimą žmogų, nors jis ir senas. Praktiškai badu miršta, nes atsisako po truputį visas organizmas. Dabar mama morališkai palaikyt reikia... Kartais atrodo, kad išsikraunu visas neigiamas emocijas ant savo vaikų, nes daugiau nėr ant ko.
Bet ką čia aš su niūriom nuotaikom. Tikrai nors trumpam galiu pasidžiaugti čia tokiom stipriom moterškėm. Adis, Siracusa
Bet ką čia aš su niūriom nuotaikom. Tikrai nors trumpam galiu pasidžiaugti čia tokiom stipriom moterškėm. Adis, Siracusa
QUOTE(Sviesele @ 2006 02 13, 09:38)
Sveikos, mes laikomės neblogai. Norėjau saviškį palepinti dėmesiu Druskininkuose, nes visas suirzęs, pavargęs nuo ligų, darbo... Bet tikriausiai mums dar nėr kada atsipūsti. Močiutei mano merdi ant patalo, tai visus malonumus atšaukėm, nors nuo Naujųjų apie juos svajojom ir ruošiamės laidotuvėm. Oi merginos kaip sunku matyti merdinti artimą žmogų, nors jis ir senas. Praktiškai badu miršta, nes atsisako po truputį visas organizmas. Dabar mama morališkai palaikyt reikia... Kartais atrodo, kad išsikraunu visas neigiamas emocijas ant savo vaikų, nes daugiau nėr ant ko.
Smagu, kad tavo vyrui viskas gerai!
Taip jau yra, kad bėda nevaikšto viena. Labai sunku matyti mielą ir mylimą žmogų ant slenksčio į anapus, nesvarbu, kad jis senas... ir, atrodo, jau savo kelią nuėjęs. Belieka pasidžiaugti, kad tu gali mamą palaikyti. Ateis laikas ir tavo vaikai kada nors bus tavo atrama, jau dabar yra. Kartais savo išdaigomis, neklausymu ir dūkimu išveda iš pusiausvyros, atrodo, paskutinis kantrybės lašas išdžiūsta, bet be jų nekoks gyvenimas būtų. Gal kaip tik atlaidžiau pažiūrėk į juos ir priimk jų šėliones kaip gelbėjimo ratą tau mestą nuo sunkių minčių.
Smagaus Valentino Jums visoms, kad meilė šią dieną suliepsnotų
Sveikos ar priimsite i savo buri ? Labai nedrasiai jauciuosi. Dar labai letai spausdinu. Tikriausiai greit priprasiu, nes siandien tik isivedem interneta. Man diagnozuota kruties vezys nuline stadija. Iki siol su jumis bendraudavo mano dukra Tina* ir viska apie jus pasakodavo. Jus saunuoles ir suteikiat stiprybes bei daug geru patarimu.
Sveikos visos Dziugu,kad visos laikotes neblogai.As noriu pasveikint visas su artejancia SV.VALENTINO diena Mylekit ir bukit mylimos.
Sveika atvykus,Adeliuke Merginos cia maloniai visus priima,tik zinoma nesidziaugia,kai ligoniuku daugeja.Bet visoms kartu ir kancia lengvesne.Sekmes jums ir kantrybes.
Sveika atvykus,Adeliuke Merginos cia maloniai visus priima,tik zinoma nesidziaugia,kai ligoniuku daugeja.Bet visoms kartu ir kancia lengvesne.Sekmes jums ir kantrybes.
QUOTE(Adeliuke @ 2006 02 13, 19:28)
Sveikos ar priimsite i savo buri ? Labai nedrasiai jauciuosi. Dar labai letai spausdinu. Tikriausiai greit priprasiu, nes siandien tik isivedem interneta. Man diagnozuota kruties vezys nuline stadija. Iki siol su jumis bendraudavo mano dukra Tina* ir viska apie jus pasakodavo. Jus saunuoles ir suteikiat stiprybes bei daug geru patarimu.
labute,zinoma geriau butu susipazinti linksmesneje vieteleje....as taip pat sergu kruties veziu,tik 2 stadija,galesim pabendraut....
Tikiuosi mano mama padrasinsite, ji visa vakara skaite ka jus cia rasote, po truputi susipazino su kiekvienos jusu istorija, stebejosi jusu kantrumu, ismintimi, gerumu, meile gyvenimui
Sveikutes. Perskaiciau jusu visu susirasinejimus. Tai uztruko dvi dienas. Man buvo labai idomu suzinoti jusu visu nuomone tuo paciu gavau daug informacijos.Truputi parasysiu apie save. Mane operavo pries sesis metus onkologineme .Tada man abiejose krutyse buvo fibroadenomos. Nieko piktybisko nebuvo.Rami gyvenau iki 2005m susio men. tada atsirado cistos ir vel abiejose krutyse. Todel sausi operavo antra karta bet tik viena kruti nes pasirode kraujingos isskyros. Biopsija navikiniu lasteliu nerode, bet mane vistiek operavo operacijos metu paimti tyrimai parode kad yra navikiniu lasteliu. Tas vadinamas veziukas pieno liaukose statesi namus .Todel man dabar pasalinta pieno liaukos dalis .Prasidejo ilgas gydymas.Sia operacija dariausi Klinikose ten ir 25 kartus svitino. Svitinimo metu naudojau Kardicepta.Geriau po dvi kapsules.Taip pat parejus po svitinimo isgerdavau gera sauksta brendzio ir patikekit ejau kaip kareivis.Savijauta buvo kuo puikiausia.Dabar baigiau akupunkturos seansus ir tuo paciu geriu maldos lasiukus, selena ir nakvisos alieju. Jokiu vaistu man neskyre. Atseit mano susirgimui vaistu nera. Dabar konsultuosiuos kovo menesi pas Boguseviciu.
Ka jus dar naudojate prie kruties vezio (0 stad.)? Ar verta kreiptis i Ruolia?
QUOTE(Adeliuke @ 2006 02 15, 15:52)
Labai džiaugiamės gyvenimu. Sėkmės Jums, Ruolia yra fitoterapeutas - onkologas, paskiria visokių papildų, mano gydytojai (kauniškiai) žiūri į jį labai skeptiškai. Klausiau kokius papildus vartoti, žoles? Išgirdau: "gerk labai daug vandens. saugok kepenis", žolės jas veikia...Man dar nusimato antras chem. kursas .
Šiaip ką tik baigiau spinduliavimą ir rytoj važiuoju į Palangą sustiprėti, spinduliavimas buvo menkniekis, lyginant su chemija, jei neilgas buvimas ligoninėje, išvis sakyčiau - viens juokas. Tačiau sutikau tokių stiprių žmonių -asmenybių - savo buvimu jie praturtino mane, skyrėmės su ašaromis akyse.
P.S. Ruolia paskyrė papildus į kurių sudėtį įeina nemažas vitamino B6 kiekis, praktiškai su dviem paskirtom kapsulėm per dieną gaunu 3 parų normą ir žinok tu žmogau. Sako, ko jau ko, o B grupės vitaminų vengti labai reikia.