Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 3

[quote=Sviesele,2006 01 30, 17:18]
Labai sveikinu TauRe su gerais rzultatais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ir aš prisidedu prie sveikinimų thumbup.gif

O gražesnių ir prasmingesnių žodžių jau neberasiu-viską išsakėte. 4u.gif Aš -tiesiog su jumis ir už jus... wub.gif
Atsakyti
Baigėme pirmąją chemosavaitę. Dabar 3 svaitės atostogų. Kol kas viskas, neskaitant trumpų papykinimų, ramu, tačiau gydytoja įspėjo, jog kraujo „kritimas“ žemiausią ribą pasieks link šio savaitgalio. Išpaskos kris ir imunitetas. Neduok Dieve, jei tai prikels kraujo užkrėtimą... Taip neretai būna, jei jį prieš tai turėjai. Su siaubu prisimenu tas beveik 4 savaites reanimacijoje. Kiekvieną dieną tie patys gydytojų žodžiai: „Ligonio būklė labai sunki, bet stabili. Ar išgyvens – nežinome...“. Kai visgi išsikapstėm, pažįstamas onkologas paguodė, kad sepsio metu organizmas intensyviai žudo ir vėžio ląsteles. Gaunasi savotiška imuninė terapija. Apie vėžio „gydymą“ sepsiu esu parašiusi medicine.lt puslapyje:

http://www.medicine....jos/default.asp

Jei ką domina – užsukite. Mes ten bandome surasti būdą pagydyti vėžį. ax.gif Kol kas dar neradome... verysad.gif

Sėkmės visoms!
Atsakyti
Visos taip nutilot unsure.gif Kaip laikotes? Siandien taip graziai snigo, dideliais kasniais. Gero savaitgalio jums.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 02 04, 01:13)
Visos taip nutilot  unsure.gif Kaip laikotes?

Labą vakarėlį,
Mergaitės nutilo, matyt, viskas po senovei. Viskas neblogai? Aš taip tikiuosiu ir to nuoširdžiai linkiu. Lepune, Rasyte seniai besilankėt, kaip jums mielosios, sekasi. Kokios jūsų nuotaikos?

Vi, aš chemoterapijos metu vartojau ilgai grojantį, yourlife vitaminą C su erškėčių vaisiais, vienoje tabletėje yra 833% RPN (rekomenduojama paros norma) vit. C . Vitaminas C, kaip žinai, nėra kaupiamas organizme ir perteklius pasišalina kartu su šlapimu, šiame preparate jis į organizmą patenka palaipsniui per ilgesnį laiko tarpą ir yra geriau pasisavinamas. Buvau suderinusi su onkologais, nes turėjau rimtų bėdų dėl burnos gleivinės, pradėdavau vartoti praėjus po chem. suleidimo maždaug savaitei, leisdavau atlikti jai savo darbelį, gal pravers šis mano patarimas. Kiti dar imuniteto stiprinimui vartoja žuvų taukus. Aš kažkaip jausdavau ko man trūksta, kaip išprotėjus norėdavau grikių košės, žuvies ir burokėlių.
Tiesa, gaudavau kraujodarą atstatančius vaistus, jei bus problemų kreipkitės į medikus, yra Neupogen (Filgrastimum) atstato leukocitus ir neutrofilus. Tikrai vaistų ir galimybių kraujui atstatyti yra, jei nepavyks to padaryti natūraliu būdu, svarbiausia daug gerti skysčių ir valgyt įvairų maistą, net jei ir labai neskanu ir visai nesinori. Gryno vandens išgerti nemažiau 2 l/per parą. Viskas bus gerai, du kart į tą pačią upę nebriskit. Pamirškit seną patyrimą, kam tie nemalonūs prisiminimai?
Ankstesnėse temose buvo aptarta kaip pasikelti kraujo rodiklius, gal kitų patirtis pravers?
Dabar dar naudoju tokį visiems gerai žinomą miksą: 300g razinų, 300g abrikosų (džiovintų), 300g graikiškų riešutų +2 citrinos+300 g medaus. Viskas sumalama mėsmale irsumaišoma su medumi ir citrinos sultimis. Pataria ir citrinas sumalti su visa žieve, bet mano dirglus skrandis, tai vartoju tik sultis ir darau tik pusę normos ir taip daug gaunasi. Laikyti šaldytuve, valgyti po 2-3 arbat. šaukštelius prieš pusryčius. Receptas iš onkologinės tautosakos mikroelementų atstatymui: tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 04 vasario 2006 - 23:12
Adis 4u.gif tikiuosi prireiks Tavo situ patarimu, noriu greiciau as transplantacijos, bet donoro niekaip neranda unsure.gif retas mano HLA kodas.. Lyg buvo rade panasu is Vokietijos, bet patikrinus neatitiko sad.gif laukiu toliau.. Na nesedziu belaukdama, rasau bakalaurini ir prie darbeliu jau imsiuos, maze rami, tai galiu jau po biski namie chalturkem uzsiiminet bigsmile.gif

Sveikatos visoms bigsmile.gif Laukiam pavasario 4u.gif bent mane tai labai teigiamai veikia ilgejancios dienos clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 02 04, 23:33)
Sveikatos visoms bigsmile.gif Laukiam pavasario  4u.gif bent mane tai labai teigiamai veikia ilgejancios dienos clap.gif

Taip saulutė iškart nuotaiką pakelia. smile.gif Džiaugiuosi, kad viskas gerai ir, kad mažoji tavo gražiai auga. Sėkmės bakalaurinio rašyme, kad viskas kaip sviestu patepta eitų. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes visos.Kaip saunu,kad visoms sekasi gerai.Na,as nemoku graziu zodziu rasyti, bet laaabai palaikau jus visas 4u.gif
Adis,saunu matyti tavo geras nuotaikas,tu esi stipri,nepasiduok,linkiu didziules sekmes smile.gif
As tai laukiu nesulaukiu pavasario.Taip norisi silumos.Man,kai jau dienos sauletos ir siltos , taip buna gera .
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,saunu kad visoms viskas normaliai 4u.gif ,o as si ryt trupuciuka supanikavau,sutino ranka nuo peties iki alkunes ir truputi paskauda unsure.gif ,bet gal sakau limfa blogai nuteka,juk isimti visi pazasties limfmazgiai...dabar visaip masazuoju,tikiuosi g.gif praeis
Atsakyti
Sveikutes. Ir vel liudnu naujienu turiu. Mano mamos sesei ant kojos buvo niekaip neuzsitraukianti zaizdele. Galvojo, kad kokia kraujagysle neuzgija vis. Paskui siunte i onko ir rado piktybiniu lasteliu. Augliuko negali operuoti, nes pries pora menesiu ji turejo sudetinga sirdies operacija. Tad tik svitint pradejo. Rekomenduokit Kauno onkologiniam geru onkologu odos. Gal dar kokiais patarimais pasidalint galit. Duok Dieve, kad nenustatytu kokios sarkomos.
Atsakyti
Sveikutes (tikiuosi, kad pas visas viskas gerai). O as tai pasiguosti - susbiesijau siandien. Paskambino mama visa verkianti - mire jos labai gera pazistama nuo kruties vezio... Nuo diagnozes 5 metus pagyveno. Bet jaute ji kad jau viskas bus - pries savaite susikviete drauges, prisigere vyno visos ir jinai sake "nu paskutini karta sitam pasauly taip linksminuosi...". Ir tikrai savaite labai blogai buvo ir amzinaatilsi dabar... Kadangi mama irgi serga, tai taip baisu pasidare. cry.gif bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Betelgeiz @ 2006 02 09, 11:41)
Sveikutes (tikiuosi, kad pas visas viskas gerai). O as tai pasiguosti - susbiesijau siandien. Paskambino mama visa verkianti - mire jos labai gera pazistama nuo kruties vezio... Nuo diagnozes 5 metus pagyveno. Bet jaute ji kad jau viskas bus - pries savaite susikviete drauges, prisigere vyno visos ir jinai sake "nu paskutini karta sitam pasauly taip linksminuosi...". Ir tikrai savaite labai blogai buvo ir amzinaatilsi dabar... Kadangi mama irgi serga, tai taip baisu pasidare.  cry.gif  bijau.gif

Betelgeiz, nu neprisigalvok tik nesamoniu bigsmile.gif ne taip bus, ne ka bigsmile.gif Kodel gi galvot apie blogiausiai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 09 vasario 2006 - 13:35