QUOTE(lepune @ 2005 10 26, 12:50)
iš pradžių aš domėjausi, gal reikia stiprinti organizmą imunostimuliantais( t.y. inferferonu alfa 2a arba 2b) jų kaina apie 3000lt dezute normali, bet.. as nezinau kokio tau kiekio reiks.. is vis neįsivaizduoju iš kur tokius pinigus reiktu paimti.
girdėjau kad šiemet, per Limfomos pasaulinę dieną sveikatos apsaugos ministras skyrė pinigų būtent šiems vaistams.. bet iš 300sergančiųjų, tektų tik 30-40ligoniu.. nezinau ar apie tą vaistą butent rašau, bet Lietuvos ir užsienio kompanija gamina šiuos vaistus, gali rasti info čia:
interferonas alfa
Laikykis mieloji, o kaip dukrytes sveikata? ar gydytojai viska istyre, apziurejo?
laikykites abi
kaip nervina tos ligos, negaliu.. Atrodo gyvenimas idealus, tai reikia viska sugadint
Dukryte sveika, kraujas jos geras, tai nors paguoda.. Ir siaip labai geras, ramus vaikas..
neaisku kiek ta liga jau pas mane yra, gal tik pati pradzia, o gal 4-ti metai
Nors tipo pirma stadija. pilna diagnoze - letine mieloleukemia
hematologas irgi sako, kad delsti nereiktu, bet negi ner kitu budu be chemijos? dar noriu nuvaryt i santariskes pas homeopata, kuris stipriais zoliu ekstraktais gydo, kol nescia buvau, negalejo Jis man padet, dabar jau butu galima..
Nu zodziu, nzn isvis esu pasimetus, kol
, negalvojau apie liga, isvis uzmirstu kad sergu, tik dbr kai priskreto daktarai su savo tuo gydymu, tai vis dazniau prisimenu kad sergu ir kad reikia kazka pradet daryt