Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 3

Sausio 3 važiuoju į klinikas, spindulinaim gydymui. Širdį toks nerimas, net šiurpu.
Matyt pasąmonė stumia tą jausmą, kai spalį vietoj spinduliavimo sulaukiau operacijos. Buvau prieš kelias savaites echoskopuotis, tai gydytojas, kuris echoskopuoja, paklausė ar akmeninė esu? Pasirodo tiek ir tereikėjo - ašaros paplūdo upeliais. Tikėjimas kartais apleidžia, nieko - vėl viską susidėliosiu iš pradžių, trapus tas mano takelis, bet stumiuosi juo kiek galiu. Palinkėkit man sėkmės.
Atsakyti
Sveikos visos jau Naujais metais 4u.gif Lai jie atnesa daug sveikatos,tikejimo,vilties ir stiprybes 4u.gif

Adis,mieloji,laikykis,nepasiduok.Istvermes tau ir dievo palaimos kovojant.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2006 01 01, 14:43)
Sausio 3 važiuoju į klinikas, spindulinaim gydymui. Širdį toks nerimas, net šiurpu.
Matyt pasąmonė stumia tą jausmą, kai spalį vietoj spinduliavimo sulaukiau operacijos. Buvau prieš kelias savaites echoskopuotis, tai gydytojas, kuris echoskopuoja, paklausė ar akmeninė esu? Pasirodo tiek ir tereikėjo - ašaros paplūdo upeliais. Tikėjimas kartais apleidžia, nieko - vėl viską susidėliosiu iš pradžių, trapus tas mano takelis, bet stumiuosi juo kiek galiu. Palinkėkit man sėkmės.

Sėkmės tau ir stiprybės! Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2006 01 01, 14:43)
Palinkėkit man sėkmės.

Sekmes tau. Viskas bus gerai. Juk kitaip ir negali buti. Ar ne? Tikek tuo.
Atsakyti
Esu mažumą prietaringa, už palinkėjimus nedėkosiu. Man labai reikia Jūsų palaikymo, jaučiuosiu tada stipresnė. Tikrai, viskas bus gerai. smile.gif
Tikiu, kad mintys materializuojasi, todėl ir paprašiau Jūsų palinkėjimų. Sėkmės ir Jums visoms šiais metais, kuo daugiau džiugių akimirkų ir kuo daugiau gerų naujienų šioje temoje.
Atsakyti
Aciu ir tau. Tai mes irgi nedekosim smile.gif Lai viskas issipildo.
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 12 30, 15:46)
Man vyras vakar juokais parodė kokia jo gyvenimo linija trumpa delne  verysad.gif  Visą naktį akių nesudėjau, kažkokį nerimą širdyje pasėjo. Labai bijau sausio mėn. tyrimų  unsure.gif

Mano mociutes sesuo visada juokesi pas ja linija gyvenimo trumpute visiskai o isgyveno iki 104 metu lotuliukas.gif , sake vaikeli isejau karviu ganyt ir dievulis mane sitoje zemeji ir pamirso ( ja viena kart buvo jautis subades vos ne iki mirties ) , taip pat rimtos ligos iveikimas irgi salygoja trumpa gyvenimo linija nors zmogus gyvena bet deka jegu savo mirksiukas.gif .
Atsakyti
adis,laikykis,as ir su tavimi.Galesiu uz rankos palaikyti 4u.gif Sekmes ir stiprybes tau .
Atsakyti
O kaip tu laikaisi, LiP?
Atsakyti
Su Naujaisiais 4u.gif buckis wub.gif

Adis, stiprybes, kantrybes ir sekmes wub.gif Teigiamos mintys - didele jega. Tikek ir neabejok mirksiukas.gif
Atsakyti

Laikykis Adis 4u.gif Stiprybės tau. Mes irgi su nerimu laukiam sausio mėnesio tyrimų. Kuo labiau diena artėja, tuo labiau nervuojamės. O dar šventės savijautą pablogino (visoks nesveikas ir per didelis maisto kiekis; alkoholis ir pan.), bet laukiam , kad tyrimų diena praeitų kuo greičiau ir nerimas dingtų.

Atsakyti
QUOTE(adis @ 2006 01 01, 15:43)

Mane irgi istisai po mamos diagnozes persekioja baime. Buvo nerimas del operacijos, tada del operacijos rezultatu, dabar 9 d. prasides chemoterapija, bijau salutiniu efektu arba kad bus preparatams nejautri. Pasidariau sau kraujo tyrimus del vezio - bijau nuvaziuoti pasiimti rezultatu, o ka jeigu...
Kaip nuo to jausmo issivaduoti, istisas dienas strese vaikstau.
Tiesa, mano mamai vis delto R0 operacija - t.y. vezys 3 c stadija, bet nera mikrometastaziu, nera ascitiniame skystyje veziniu lasteliu ir nera limfoje. Jei bus jautri chemoterapijai tai tikiuosi dar pagyvens.
Stiprybes visoms, kantrybes, istvermes ir valios kovoti! Adis, viskas bus gerai!
Atsakyti