Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 3

QUOTE(rasyte @ 2005 12 28, 13:40)
be to daktarai linke uzsideti, patikek, man prie stadijos ir irase su infiltracija i kaulus E raide dadejo, nors tikrai nei vienas tyrimas to neparode, tiesiog gydytoja apsidraude smile.gif

Nu tas gydytoju stadijos pabaisinimas tai isvis zmogu i nevilti ivaro. Geriau jau nedidintu, poto kiek bereikalingai kankinasi zmones ir taip dar labiau nervus susigadina g.gif nezino tiksliai, tai taip ir sako tegul.. Man dar kolkas baisybiu apie stadijas nepasakojo, nors mano daktaras megsta is pradziu pagasdint kaip reikiant, o poto sako, kad gal taip nebus doh.gif

kad ir paskutinisyk, kai sakae, kad "greiciausiai neras donoro", nes mazai variantu pg mano HLA tipa. Tai sakau gal netempiam laiko ir pradedam vaistus, kol nevelu.. Tai tada jis sako: ne, manau rasim, palaukiam doh.gif
Atsakyti
LiP perduodu didiulę užuojautą dėl mamytės netekties 4u.gif
Vakar mirė ir brolienės močiutė, bet ji jau sena buvo, tyliai užgeso... Mano močiutė irgi tyliai gęsta mano mamos slaugoma, bet kai per šias kūčias net neatsimerkė, kad pabūtų su mumis, supratau, kad ji jau "tarp žemės ir dangaus" ir retai jai tebūna proto pragiedrėjimai. Vaistai nuo skausmo padeda prabėgti dienoms lengviau... tik vienas Dievas težino kiek dar liko...
Ar tikrai laimingi tie žmonės, kurie miršta ilgai nesikankindami g.gif Draugės mama užgęso staigiai ir nelauktai. Matau, kad ji negali susitaikyti su jos mirtimi, negali net apie tai šnekėti, nepriima jokių užuojautų ir tikriausiai reiks daug laiko jai atsigauti. Mano mama jau susitaikė su ta mintimi, kad močiutė iškeliauja ir nori tik vieno, kad ji nekentėtų...

Ai, čia priprašiau... Bet tik viena savo giminėj tendenciją pastebėjau - jei miršta žmogus, į pasaulį pradeda belstis nauja gyvybė smile.gif

Siracusa, donoras tikrai atsiras. Dabar prie visokių užsienio donorų bankų prisijungę, tikrai didesnės galimybės jį rasti... Linkiu sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betelgeiz @ 2005 12 28, 13:02)
Mamai operacijos metu pasalino kiausides, gimda, taukine, tiesiosios zarnos sienele, taciau limfmazgiai buvo neapimti vezio. Daktaras pasake III c stadija. O siandien atejo pirmi rezultatai is operacijos metu darytu tyrimu. Tokie geri, kad nesuprantu kaip taip gali buti. Sake pilvo ertmes skystyje NERA veziniu lasteliu.  lotuliukas.gif  Siandien visa pusdieni skaitineju internete - nu nebuna taip. Jau IIc stadijoj ascitinis skystis buna pilnas veziniu dariniu... Nesuprantu nieko, juk taukineje metastazes didesnes nei 2 cm, o tai reiskia tikrai III c stadija. Bet vis tiek labai gerai - operacija tikrai pavykusi, pasalino visa augli, visas matomas metastazes, jei neras pilvapleveje mikrometastaziu, bus R0 operacija (t.y. labiausiai imanomai pavykusi)
O visa tai gerina prognozes, jei tik ji bus jautri platinos preparatams per chemoterapija - as turiu vilties kad tu geru, sveiku metu bus tikrai daugiau nei raso statistikoje

Nuoširdžiai sėkmės Tau ir Tavo mamytei ............

Vakar palaidojau savo labai labai gerą draugę wub.gif , kuriai irgi buvo tokia pat diagnozė....... verysad.gif Labai tuščia ir skaudu širdyje ......
Atsakyti
g.gif dieve,kaip skaudu skaityti,kad mirsta zmones...Gal del to,kad man dar zaizda neuzgijusi.Tiesiog taip sunku cia skaityti,atrodo,kad aplinkui , ir as pati,visi serga....kaip nusikratyti tu minciu?
Geru Naujuju metu visoms,geros ir stiprios sveikatos ateinanciais metais.O su sveikata bus ir viso kito.
Apkabinu visas .Sekmes kitais metais Jums ir Jusu artimiesiems.
Atsakyti
xxxsaulytei užuojauta netekus draugės, labai liūdna.

LIP, išsiskyrimo skausmas labai aštrus, reikia jį ištverti...išgyventi. Taip jau skirta -kiekvienas anksčiau ar vėliau jį patiriame. Turi dukrytes - viena kitai būkite didžiulė parama šiuo sunkiu laikotarpiu. Linkiu, kad Jūsų gyvenime toliau viskas eitųsi sklandžiai, kad kuo daugiau būtų šviesių ir giedrų dienų.

[quote=Sviesele,2005 12 28, 16:23]
...viena savo giminėj tendenciją pastebėjau - jei miršta žmogus, į pasaulį pradeda belstis nauja gyvybė. smile.gif
Aš tą patį galiu pasakyti apie savo giminę, seniai mąsčiau, atrodo, kad išeinantis užleidžia vietą naujai gyvybei. Amžinoji kaita. smile.gif

Atsakyti
[quote=adis,2005 12 29, 14:23]
[quote=Sviesele,2005 12 28, 16:23]
...viena savo giminėj tendenciją pastebėjau - jei miršta žmogus, į pasaulį pradeda belstis nauja gyvybė. smile.gif
Aš tą patį galiu pasakyti apie savo giminę, seniai mąsčiau, atrodo, kad išeinantis užleidžia vietą naujai gyvybei. Amžinoji kaita. smile.gif
[/quote]
ar jūsų giminė tokia siaura? aš pvz. turiu 6 sūnėnus... nekalbant apie pusbrolių, puseserių vaikus....

Lip - užuojauta...
Atsakyti
QUOTE(Sviesele @ 2005 12 28, 16:23)
Siracusa, donoras tikrai atsiras. Dabar prie visokių užsienio donorų bankų prisijungę, tikrai didesnės galimybės jį rasti... Linkiu sėkmės smile.gif

bigsmile.gif Tikiu ir laukiu kol paskambins su dziugiom naujienom ax.gif o ir Lt donoru kasdien vis daugeja, akcijos deka thumbup.gif
Gyd sake, kad paprastai donorus randa 80proc laukianciu transplantacijos. Tai lb tikiu wub.gif
Atsakyti
Sako, kad šiais metais visi nuoširdūs palinkėjimai išsipildys. Taigi labai labai linkiu visoms sveikatėlės 4u.gif Kad visos ligos pasitrauktų... 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės,
user posted image
kad būtume ištvermingos kaip šunys - jų kiti metai... juk žinote, kad šunys visas žaizdas išsilaižo..
kad būtume išvermingos kaip jie.. kad ištikimybė mus lydėtų 4u.gif 4u.gif
user posted image
Kad turėtume džiaugsmo kaip maži šuniukai
SU NAUJAIS
Atsakyti
Azalija thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Man vyras vakar juokais parodė kokia jo gyvenimo linija trumpa delne verysad.gif Visą naktį akių nesudėjau, kažkokį nerimą širdyje pasėjo. Labai bijau sausio mėn. tyrimų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2005 12 30, 06:53)
Mergaitės,
user posted image
kad būtume ištvermingos kaip šunys - jų kiti metai... juk žinote, kad šunys visas žaizdas išsilaižo..
kad būtume išvermingos kaip jie.. kad ištikimybė mus lydėtų  4u.gif  4u.gif
user posted image
Kad turėtume džiaugsmo kaip maži šuniukai
SU NAUJAIS

Net apsiašarojau doh.gif
Atsakyti