Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 3

QUOTE(adis @ 2005 12 23, 22:20)
LIp, aš dar truputį pagalvojau, jei buvo mamos noras, kad ją kremuotų, gal buvo išreikštas ir noras, kur kremavus padėti pelenus, manau tokiu atveju, reikėtų paisyti mamos noro.

Tai vat,kad tikslaus patvirtinimo nebuvo.O kadangi mes kremuojame pirma karta,tai visai zali esam.Dabar,jei reiktu kremuoti ,tai viska zinociau.
Aciu visoms dar karta uz patarimus ir grazius zodzius.Jau as tai nemoku graziai kalbeti.Man labiau patinka ne kalbeti, o klausytis.Del to as retai dalyvauju kokiuose pokalbiuose,dazniausiai ilendu i forumus tik paskaitineti.
Atsakyti
Prasilenkė mūsų žinutės, kol aš rašiau tą pat ir tu parašei. Mano ir toks noras būtų, kvailas noras. Žinai kodėl, kad kuo mažiau rūpesčių artimiesiems būtų, kad nereikėtų antkapio, paminklo, kad prižiūrėti kapo nereikėtų, kad viskas kuo kukliau praeitų. Galvoju, kad norėčiau likti artimųjų atmintyje...kol jie bus gyvi. Kraupūs man tie apleisti seni kapeliai ant kurių ir užrašų nebesimato.
Priimk šį atsakingą sprendimą neviena.
Atsakyti
As noriu palinketi visoms cia rasancioms ir skaitancioms ramaus ir prasmingo rytdienos kuciu vakaro,dziugaus ir prasmingo Kaledu ryto.Kovojancioms-tvirtybes ir tikejimo,nugalejusioms-sekmes darbuose irsveikatos,praradusioms-ramybes,susitaikymo ir vilties.Dziaugiuos,kad esame cia,dabar ir kartu.Labai noriu,kad musu gretos retetu ir pasulyje butu daugiau skaistybes ir sviesos.Bukit sveikos,laimingos ir mylekit gyvenima.
Atsakyti
Graziu Jums svenciu.. wub.gif Tegul Jusu gyvenime vyksta stebuklai.. Ne tik Kuciu nakti.. wub.gif
Atsakyti
Lip, uzuojauta tau. verysad.gif

As irgi nenoreciau, kad mane kistu i zeme suputi. Jau geriau sunykti ugnyje, o dumai pasiektu pati dangu. Taip kur kas graziau. Nemegstu tu visu senoviniu laidotuviu su ceremonijom, kurios taip visus isvargina. Nenoreciau niekad tokiu. Geriau grotu grazi rami muzika ir visi susirinke prie pelenu urnos tiesiog pasimelstu, prisimintu. Esu turbut netradicinio mastymo.

Ramaus ir grazaus Kuciu vakaro visoms.
Atsakyti
Na ka,paskutines naujienos.Palaidojau mama mociutes kape.Niekaip negalejau uzmigti.Visa nakti nemiegojau.Negalejau susitaikyti su ta mintimi,kad mamaos kapsule su pelenais gules kazkur sode,kaip koks vargsas numestas daiktas.....Is pat ryto pasiskambinau i kapines,nulekiau,suvarkiau visus formalumus, ir pirma valanda dienos palaidojom mamaos pelenus mano mociutes kape.Zinokit,akmuo,net ne akmuo, o kazkoks tai monumenta nuo krutines nukrito.Taip gera gera pasidare.
Ir dar, vaiakai kartu su manimi vaziavo pasiimti kapsules,tai visai nebebijojo.Net mazoji visa laika iki uzkasimo laike ant ranku ir sake,kad visai gerai butu,jei ji butu namuose.Ot , tie vaikai smile.gif O jau kapas buvo iskastas.....Galejom visai ir neskubeti.Parejom namo,uzdegem zvakutes ir kapeli tiesiog uzklojau zvakemis.....Tadu pagalvojau,kad reikia pradeti visai kitaip gyventi,be jokiu pykciu ir streso.Taigi,paskambinu savo buvusiam vyrui (nors oficialiai mes nesam isssikyre, bet jau 10 m. gyvenam atskirai ) ir pakvieciau kuciu vakarienei.Atvaziavo,grazu paziureti,kaip jis zaidzia su mazaja smile.gif Toks vaizdas,kad jie niekada nebuvo issiskyre:). Vienzo,reikia dabar gyventi toliau.Nu nemoku kalbeti,bet manau,kad mane supratote.O,kaip as jus visas myliu ir linkiu paciu paciu paciu geriausiu metu,sveikatos ir visko visko,ko pacios noretumetume.As su jumis.Gal kuri laka ir nebeilisiu cia i foruma,nes ziauriai reikes uzsiimti darbu.Bet tikrai as su visomis jumis.As jus myliu 4u.gif
Atsakyti
Užuojauta LiP heart.gif
Noriu pasveikinti visas su šv.Kalėdom ir kad noras pasveikt išsipildytų . Stiprios sveikatos Jums ir Jūsų artimiesiems .
user posted image

Sušilkime prie žmogiškumo - Šv. Kalėdų laužo.
Ir tie, kurie liūdni, ir tie, kurie linksmi.
Ir šilumos, lyg duonos atsikandę,
Pabūkim linksmesni, pabūkim geresni.
Atsakyti
Su SVENTOM KALEDOM visas ir visus, nors trumpam pamirskime nerima ir nuoskaudas, dziaukimes sia diena, bei visa ka turime.
Atsakyti
Mamai operacijos metu pasalino kiausides, gimda, taukine, tiesiosios zarnos sienele, taciau limfmazgiai buvo neapimti vezio. Daktaras pasake III c stadija. O siandien atejo pirmi rezultatai is operacijos metu darytu tyrimu. Tokie geri, kad nesuprantu kaip taip gali buti. Sake pilvo ertmes skystyje NERA veziniu lasteliu. lotuliukas.gif Siandien visa pusdieni skaitineju internete - nu nebuna taip. Jau IIc stadijoj ascitinis skystis buna pilnas veziniu dariniu... Nesuprantu nieko, juk taukineje metastazes didesnes nei 2 cm, o tai reiskia tikrai III c stadija. Bet vis tiek labai gerai - operacija tikrai pavykusi, pasalino visa augli, visas matomas metastazes, jei neras pilvapleveje mikrometastaziu, bus R0 operacija (t.y. labiausiai imanomai pavykusi)
O visa tai gerina prognozes, jei tik ji bus jautri platinos preparatams per chemoterapija - as turiu vilties kad tu geru, sveiku metu bus tikrai daugiau nei raso statistikoje
Atsakyti
QUOTE(Betelgeiz @ 2005 12 28, 13:02)
Mamai operacijos metu pasalino kiausides, gimda, taukine, tiesiosios zarnos sienele, taciau limfmazgiai buvo neapimti vezio. Daktaras pasake III c stadija. O siandien atejo pirmi rezultatai is operacijos metu darytu tyrimu. Tokie geri, kad nesuprantu kaip taip gali buti. Sake pilvo ertmes skystyje NERA veziniu lasteliu.  lotuliukas.gif  Siandien visa pusdieni skaitineju internete - nu nebuna taip. Jau IIc stadijoj ascitinis skystis buna pilnas veziniu dariniu... Nesuprantu nieko, juk taukineje metastazes didesnes nei 2 cm, o tai reiskia tikrai III c stadija. Bet vis tiek labai gerai - operacija tikrai pavykusi, pasalino visa augli, visas matomas metastazes, jei neras pilvapleveje mikrometastaziu, bus R0 operacija (t.y. labiausiai imanomai pavykusi)
O visa tai gerina prognozes, jei tik ji bus jautri platinos preparatams per chemoterapija - as turiu vilties kad tu geru, sveiku metu bus tikrai daugiau nei raso statistikoje

Betelgeiz, matai, Kaledos stebuklu metas bigsmile.gif Kartais ir daktarai negali paaiskint stulbinamu tyrimu rezultatu bigsmile.gif
daug ka daro mintys, as ir dbr laukdama kol suras donora, gydau save mintimis ir maldomis wub.gif

Atsakyti
Betelgeiz, o gi tikrai Kaledos stebuklu metas, saunu kad viskas taip puikiai susikloste, del skirstymo i stadijas, tai labai salyginis dalykas, be to kiekvienam organizme ta bjaurybe savaip vesi, stadijas nurodo pagal daugely pozymiu, bet nebutinai visi turi atitikti, be to daktarai linke uzsideti, patikek, man prie stadijos ir irase su infiltracija i kaulus E raide dadejo, nors tikrai nei vienas tyrimas to neparode, tiesiog gydytoja apsidraude smile.gif

Dabar viskas bus gerai, tik reikia tuo tiketi ir tiketi, kad vaistukai veiks taip kaip priklauso, ir mama juos nesunkiai pernes, ko nuosirdziausiai Jums ir linkiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betelgeiz @ 2005 12 28, 13:02)
O as turiu vilties kad tu geru, sveiku metu bus tikrai daugiau nei raso statistikoje.

Taip ir bus. Lengvo ir greito sveikimo tavo mamytei. smile.gif
Atsakyti