QUOTE(adis @ 2005 12 07, 11:22)
Siracusa - maniškė irgi Rusnė, mes dažniau Rusnele, vadinam. Rusnytė - labai, labai gražu. Tikriausiai žinai, kad vardadienis kovo 1 d. Taviškė gražuolė. Sava ir nesiskundžiu. Mokslų nemutraukei? Na ir šaunuolė! Žaviuosi Jumis abiejomis. Būtinai parašyk kaip seksis Vilniuje.
nezinojau del Rusnes vardadienio
aciu, dbr nepraziopsosim ir svesim
Mokytis tai mokausi, 4 kursas, kaip ir baigsis tuoj tie mokslai. tik dbr nzn kaip cia su jais bus. Snd vel skambino is Santariskiu, prase kad atsiusciau seses ir brolio kraujo tipavimo rezultatus. Nors kovo mone kaune nustate, kad jie netinka, kaip supratau kartos. Taip kad daktaras liepe atvaziuot treciadieni i Vln su sese broliu ir tevais
siaip esu girdejus, kad kartais daro transplantacijas net is tevu kraujo, kazkaip abieju paima, sumaiso ir padaro
Sunkiai man sekasi pieneli baigt, slapia visa vaikstau, jau ir taip skysciu visai nevartoju, o jau troskina.. Gal biski ir sumazejo.. Maze irgi sunkiai prie misinio pratinasi, sunku jai, kai piena uzuodzia
Tiesa, daktaras is Vln sake nepradet interferono
o vakar visam menesiui parsitempiau
Va man ir kyla klausimu kodel.. gal but, kad sumaste kazka staigiai su ta mano letine liga daryt, gal iskart prades ruost tranplantacijai. Nes su letinem daznai daro autogenines - is savu ciulpu
Na matysim kaip cia issipres ta liga. Dbr jau pati noriu viska greiciau pradet, kad greiciau pasveikt