Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 3

QUOTE(Tina* @ 2005 12 06, 22:36)
Puiku, kad cia parasai. Mano mama irgi labai nori, kad isivestume Interneta ir ji pati be mano tarpininkavimo skaitytu si skyreli. Jai nuolat perpasakoju ka jus cia rasot.  ax.gif Turbut reiks tam skirt pinigeliu ir isivesti.

Kai susirgau puoliau internete ieškoti informacijos apie ligą, jos gydymą, anksčiau, kaip minėjau, su ja neteko susidurti, nieko nepažįstu, kas sirgtų. Taip ir užklydau į supermamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2005 12 07, 11:22)
Siracusa - maniškė irgi Rusnė, mes dažniau Rusnele, vadinam. Rusnytė - labai, labai gražu. Tikriausiai žinai, kad vardadienis kovo 1 d. Taviškė gražuolė. Sava ir nesiskundžiu. Mokslų nemutraukei? Na ir šaunuolė! Žaviuosi Jumis abiejomis. Būtinai parašyk kaip seksis Vilniuje. smile.gif

wub.gif nezinojau del Rusnes vardadienio biggrin.gif aciu, dbr nepraziopsosim ir svesim biggrin.gif
Mokytis tai mokausi, 4 kursas, kaip ir baigsis tuoj tie mokslai. tik dbr nzn kaip cia su jais bus. Snd vel skambino is Santariskiu, prase kad atsiusciau seses ir brolio kraujo tipavimo rezultatus. Nors kovo mone kaune nustate, kad jie netinka, kaip supratau kartos. Taip kad daktaras liepe atvaziuot treciadieni i Vln su sese broliu ir tevais blink.gif siaip esu girdejus, kad kartais daro transplantacijas net is tevu kraujo, kazkaip abieju paima, sumaiso ir padaro blink.gif

Sunkiai man sekasi pieneli baigt, slapia visa vaikstau, jau ir taip skysciu visai nevartoju, o jau troskina.. Gal biski ir sumazejo.. Maze irgi sunkiai prie misinio pratinasi, sunku jai, kai piena uzuodzia ax.gif

Tiesa, daktaras is Vln sake nepradet interferono blink.gif o vakar visam menesiui parsitempiau tongue.gif Va man ir kyla klausimu kodel.. gal but, kad sumaste kazka staigiai su ta mano letine liga daryt, gal iskart prades ruost tranplantacijai. Nes su letinem daznai daro autogenines - is savu ciulpu g.gif Na matysim kaip cia issipres ta liga. Dbr jau pati noriu viska greiciau pradet, kad greiciau pasveikt bigsmile.gif
Atsakyti
Siracusa, kuo greičiau, tuo geriau. Laikau kumščius už tave 4u.gif
Sunku atpratinti mažiukę, žinau apie ką šneki. Juk ji mažytė, o mamos pienas kolkas jos vienas iš didžiausių džiaugsmelių. Šilta, gera geriant pienlį, ir nusnūsti galima mamos papuką apsikabinus wub.gif Prisimenu šiuos momentus, net ašara lauk prašosi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, džiaugiuosi dėl visų, kurioms ir kurių artimiesiems pavyksta kovoti su šita nelemta liga. Ir noriu paklausti Jūsų patarimo (na čia gal ne visai į temą, bet gal ką žinosit). Kaip kažkada rašiau, mano tėvukas serga vėžiu. Na, dabar jis jau iki tuliko vedamas vos ne vos nueina. Mama suorganizavo kažkokio gėrimo su befunginu, gal tai kažkiek padeda, bent jau kai geria, tai lyg kojos neskauda. Taigi šventės artėja, noriu ką nors dovanų nupirkt, nors neaišku, kaip čia viskas pasisuks dar iki tų Kalėdų. Bet visgi. Ką jam būtų galima padovanot? žmogus beveik nevaikšto, neskaito, paskanaut vyno ar kokio kt. stipresnio gėrimo negali, nes spaudimas labai pakyla. Gal turit patirties tokiose situacijose?
Atsakyti
Labas Ruduke, kokie tavo tėvelio pomėgiai? Jei mėgsta augalus, sodą, gal kokią nors gražią kambarinę gėlę, pvz. žydinčią? smile.gif
Atsakyti
Ruduke, jei tavo seneliui nėra alzaimerio, tada Galetumėt visos šeimos portretą padaryt ir padėt prie jo lovos wub.gif Tada jis matys kad gyvenimas ne velti prabėgo, užaugo daug jį mylinčių ir artimų žmonių wub.gif arba kabarinis augalas ax.gif

Šaunuolė siracusa! Numanau kaip sunku atpratinti mažylę nuo pienelio, bet ji ir taip išaugs, svarbiau ne tavo pienas, o tai kad galėsi ją užauginti 4u.gif
Atsakyti
Taigi šventės artėja, noriu ką nors dovanų nupirkt, nors neaišku, kaip čia viskas pasisuks dar iki tų Kalėdų. Bet visgi. Ką jam būtų galima padovanot? žmogus beveik nevaikšto, neskaito, paskanaut vyno ar kokio kt. stipresnio gėrimo negali, nes spaudimas labai pakyla. Gal turit patirties tokiose situacijose?

Mes tai dovanojam žolelių arbatas, pvz. taminančių žolelių mišinį ar kepenų darbą lengvinančių (yra įvairių mišinių, reik pasitart, kokios jums labiau tiktų). perkam Pylima/Islandijos? (atrodo taip gatvė vadinas) kampas yra parduotuvė specializuota ekologiškų žolių ir produktų, tai ten J. Balvočiūtėės žolelių mišiniais prekiaujama.

Siracusa, linkiu kuo greiciau susidorot su liga. Man tai piena nutraukt specialiu vaistu ginekologe israse (gal tris ar penkias dienas geriau ir staigiai uzsitrauke), bet cia reiktu su gydytojais pasitart.

Mes dabar tyrimus daromės, duos dievas, bus viskas gerai.
Atsakyti
PRIES LYGIAI DU MENESIUS VEZYS IS MUSU SEIMOS ISSIVEDE MANA MOCIUTE.JI BUVO JAU 86METU,BET PUIKIAI VAIKSCIOJO,NESUTRIKUSIO MASTYMO,DAUG NAMU RUOSOS DARBU PATI ATLIKO.SVAJOJO KITAMET KAIP I PIRMAJA KLASE ISLEIS MANO PIRMAGIMI,KAIP SULAUKS 100 JUBILIEJAUS IR KOKS TADA BUS BALIUS...DEL GAN NEZYMAUS SUTRIKIMO,RUGPJUTYJE ISKRAPSCIAU JA I LIGONINE.MED.SESELE ISDIRBO 50 METU,SAVAM KOLEKTYVE DAR LABIAU ATGIJO,PER ILGIAUSIA KORIDORIU NUEIDAVO I VAIKSTYNE ISIKIBUSI.VALGE TIEK,KIEK MANO VYRAS,LIGONINEJE PER DIENA SU VISU MAISTU BATONA SUTVARKYDAVO...O SPALIO VIDURY JA PRIGLAUDE ZEMELE-UZGESO TAIP GREITAI IR NETIKETAI.SU NETEKTIM SUSITAIKYT BEGALO SUNKU.NEKENCIU SIOS LIGOS,NEKENCIU.
Atsakyti
Tikrai labai sunku susitaikyti ir su liga, ir su mintim, kad ji kartais laimi prieš žmogų. Užjaučiu tuos, kurie yra su tuo susidūrę. 4u.gif

Liga labai pakeitė požiūrį į patį gyvenimą. Savaitgalį mačiau laidą per TV, kur būrėja iš delno sakė, kad polinkis į vėžį ar pati liga matosi rankų delnuose. g.gif
Atsakyti
Šviesele - kaip įdomu... kurioj vietoj ir kas turi matytis????
Atsakyti
Azalija, o va cia tai tikrai matosi is tu liniju, aisku tik kai ziuri ismanantis zmogus, man buvo nutikimas, pries 6 metus, sveciuose viena moteris ir mums skaite delno linijas, na buvo suejimas draugu, tai lyg pramoga mums buvo, taciau jos pasakytus zodzius prisiminiau tik po 3 metu, kai diagnozavo. Ziuredama i delna ji pasake: tik nieko sau nepasidaryk, gal but ji nenorejo manes gasdinti aiskindama liga, arba mate tik kad kazkas nutiks, taciau kai paanalizuoju labai taikliai pasake, gyvenimo linija mano delne buvo trumpa su itrukimais, galbut tai ismanantis zmogus skaito kaip knyga, o kad linija keiciasi, pati pastebejau smile.gif
Atsakyti
kad keičiasi ir aš žinau....
Atsakyti