Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas tema

Labas Singer meistre. Noriu paklausti, kuo skiriasi mašinos su horizontalia ir vertikalia šaudykle? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 01 05, 13:22)
Labas Singer meistre. Noriu paklausti, kuo skiriasi mašinos su horizontalia ir vertikalia šaudykle? Ačiū

Apie tai jau rašiau. Dar kartą trumpai. Skiriasi kilpiklinio-šaudyklinio mechanizmo konstrukcijos išdėstymu. Horizontali-patogesnė, tylesnė, kokybiškesnė pati siūlė, dėl ko išgaunamas platesnis ZIG-ZAGas. Reikalauja daugiau priežiūros. Vertikali-paprastesnė, populiaresnė. Abi šiuos sistemos turi savus privalumus ir trūkumus.
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 01 04, 14:57)
Laba  diena. Mano vyras atidarė tą pedalą ir matosi, kad tas rausvas kondensatorius visas išsipūtęs. itokio elektrolito nera.Kadangi nė vieno meistro Mažeikiuose nežinom, tai ir bandom savo jėgom taisyti. iki šiol pas jokį meistrą dar nesu buvusi. O kokiose vietose galima tą dalį (kondensatorių)  nusipirkti. Gal radijo taisyklose?

P.S. Elektrolitas, čia kondensatoriaus sąlyginis pavadinimas. Siuvimo mašinų apsukų reguliatoriuose esantys kondensatoriai, po kurio laiko perdžiūsta (išsilydo, išteka). Nereikėjo patiems ardyti. Turėsite papildomų išlaidų ir nepatogumų(jeigu ne dabar, tai ateityj).
Atsakyti
Noriu ispeti del masinu pardavimu puslapio http://www.sewingmac...discount.co.uk/Daugiau niekada gyvenime nebeuzsisakinesiu nieko is jo, nes tai ne puslapis, o kosmaras.

Zodziu, uzsisakiau is ju masina sekmadieni, o antradieni gavau is ju emaila, kad nori irodymo mano adreso, na kokios saskaitos uz elektra ar vairuotojo pazymejimo. Nusprendziau susisiekti su jais ir issaiskinti, ar tai tikrai ju laiskas, nes maza kas siais laikais, juo labiau, kad elektroninis laiskas atrode kaip poros eiluciu kerzavone. Vienas is budu su jais susisiekti yra vadinamas LIVE CHAT. Pradejau kalbetis su kazkuo, kas buvo itin neprofesionalus, mazai padejo ir prastai rase angliskai, klaida "ant" klaidos. Galiausiai issiaiskinus, kad is jis (ji) is Indijos ir padekojus uz "puiku" aptarnavima buvau isvadinta "rasistine kiaule". Bandziau dar karta ta chat'a, bet ir kitas (kita) operatorius buvo ne ka paslaugesni. Tada skambinau 5 kartus i UK. Kiekviena karta is manes buvo tyciojamasi, atviru tekstu saipomasi, klausinejama asmenisku dalyku ir net pora kartu liepe "****-off" ir visus kartus mete rageli. Kodel skambinau 5 kartus? O todel, kad ju www parasyta, kad jie pristato per pora darbo dienu, bet butinai turi buti namuose. Visa sia savaite mano drauge yra namuose, nes jai atostogos, todel daviau jos adresa, kuris nera mano kreditines korteles adresas, o jie nori irodymo, kad as gyvenu pas drauge. blink.gif blink.gif Labai daug kartu pirkau Internete, ne karta is JAV ir pristatymo adresa nurodziau LT, nors mano kreditine-airiska. Skambinau ir savo bankui, bet ir jie ne kazin ka gali padaryti, nes pinigelius jau nuskaiciavo.

Zodziu, gal jums ir pasiseks, bet dar niekada gyvenime nepatyriau baisesnio aptarnavimo, ir manau, kad tie mano 200 euru bus kaip nuleisti i WC. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 06 sausio 2010 - 10:03
QUOTE(Toli @ 2010 01 06, 11:01)
Noriu ispeti del masinu pardavimu puslapio http://www.sewingmac...discount.co.uk/Daugiau niekada gyvenime nebeuzsisakinesiu nieko is jo, nes tai ne puslapis, o kosmaras.

Zodziu, gal jums ir pasiseks, bet dar niekada gyvenime nepatyriau baisesnio aptarnavimo, ir manau, kad tie mano 200 euru bus kaip nuleisti i WC.  blink.gif

O gal pavyktu pinigelius susigrazinti per atitinkama tarnyba?? Nu nera 200EU mazi pinigai, kur gali pamirsti. Siulau issiaiskinti, juolab saskaitos nuorasa turit
Atsakyti
Sveki,noriu klausti meistro patarimo,renkuosi overloka,esu siuveja,bet iki siol dirbau su oda,per diena zadu pasiuti,bent po 1 gamini,koki man patartumet.Ka manot apie dragonfly overloka,elna845.aciu
Atsakyti
[quote=Lliucija6,2010 01 06, 12:32]
Sveki,noriu klausti meistro patarimo,renkuosi overloka,esu siuveja,bet iki siol dirbau su oda,per diena zadu pasiuti,bent po 1 gamini,koki man patartumet.Ka manot apie dragonfly overloka,elna845.aciu
[/quote

Tai vienas naujausių modelių. Šveicariška f –ma. Daugesiūlis(3 adatų). Patikimas. Tik įgudusiai siuvėjai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 06 sausio 2010 - 12:24
Ar cia apie dragonfly.As renkuosi nebutinai is ju,gal ka is savo patikrintu rekomenduotumet.ir dar karta aciu,kad gaistat laika ir apsvieciat mus.
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 01 06, 11:01)

Zodziu, gal jums ir pasiseks, bet dar niekada gyvenime nepatyriau baisesnio aptarnavimo, ir manau, kad tie mano 200 euru bus kaip nuleisti i WC.  blink.gif

Labai Jus užjaučiu. Už tokią sumą galima parinkti SUPER mašinuką. Bet gal dar ne viskas prarasta? Manau, tuos pinigus galima susigražinti.
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2010 01 06, 12:03)
O gal pavyktu pinigelius susigrazinti per atitinkama tarnyba?? Nu nera 200EU mazi pinigai, kur gali pamirsti. Siulau issiaiskinti, juolab saskaitos nuorasa turit

QUOTE(Singer meistras @ 2010 01 06, 13:44)
Labai Jus užjaučiu. Už tokią sumą galima parinkti SUPER mašinuką. Bet gal dar ne viskas prarasta? Manau, tuos pinigus galima susigražinti.

Siaip prakeikiau as ta siuvimo masina ir ne viena asara nuleidau,nes gyvenime nesijauciau taip pazeminta kaip kliente. Nesu nei susireiksminusi, nei nemandagi, pati beveik metus isdirbau britisko Ebay klientu aptarnavime telefonu, tad puikiai zinau, kas yra kosmariskas klientas. doh.gif
Va ka jie sako apie pristatyma: "Otherwise, remember you can specify a different delivery address while ordering and have your order delivered to your workplace, or a friend’s address, etc."
As kaip tik tai ir padariau. Man 200 euru yra dideli pinigai, juo labiau, kad pirkau is savo pirmos algos po ilgo nedarbo. verysad.gif Na parasysiu, kaip man seksis, tik patariu buti atsargioms su situ www.
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 01 06, 15:48)
Siaip prakeikiau as ta siuvimo masina ir ne viena asara nuleidau,nes gyvenime nesijauciau taip pazeminta kaip kliente. Nesu nei susireiksminusi, nei nemandagi, pati beveik metus isdirbau britisko Ebay klientu aptarnavime telefonu, tad puikiai zinau, kas yra kosmariskas klientas.  doh.gif
Va ka jie sako apie pristatyma: "Otherwise, remember you can specify a different delivery address while ordering and have your order delivered to your workplace, or a friend’s address, etc."
As kaip tik tai ir padariau. Man 200 euru yra dideli pinigai, juo labiau, kad pirkau is savo pirmos algos po ilgo nedarbo.  verysad.gif Na parasysiu, kaip man seksis, tik patariu buti atsargioms su situ www.

Aciu uz ispejima 4u.gif ir jums paguodai 4u.gif Esu kazkada ir as ieskojus siuvimo masinos per interneta, beje ir uk puslapiuose. Bet nusipirkau per e-bay is Austrijos. Ir viskuom likau patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(loremi @ 2010 01 06, 20:17)
Aciu uz ispejima  4u.gif ir jums paguodai  4u.gif Esu kazkada ir as ieskojus siuvimo masinos per interneta, beje ir uk puslapiuose. Bet nusipirkau per e-bay is Austrijos. Ir viskuom likau patenkinta.

Dar karta skambinau savo bankui, bet jie tepasake, kad nieko padaryti negali, nebent as galiu jiems duoti savo drauges adresa, ir jei paskambins tie UK liurbiai, jie patvirtins, kad as jiems ji daviau. Po to dar karta paskambiau tai kompanijai. Aciu Dievui, atsiliepe paslaugi mergaite. Po ilgo pokalbio ji sutiko atsaukti operacija. Nors prasiau, kad ji atsisiustu man tai patvirtinanti emaila, jo i, iki siol negavau, bet viltingai laukiu, nors ir man tai kainuos 10%.

Nors ir kaip nekenciu Ebay, nes jie atleido mane is darbo (kaip ir dar 160 zmoniu), jei atgausiu pinigelius, pirksiu tik is Ebay masina. Jei moki su Paypal, turi visas normalias garantijas kaip pirkejas ir nepatirsi tokio kosmaro.

Zodziu, reziumuoju-jei perkat is mano mineto puslapio-pasirupinkite, kad jusu billing address butu toks kaip delivery, o jei ne, tai gali tekti raudoti kaip man, ypac jei gyvenate Airijoje, nes pasak ju-tai padidintos rizikos salis. doh.gif
Atsakyti