Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas tema

QUOTE(rasotazole @ 2010 10 27, 13:03)
Sveiki  4u.gif
Daug skaičiau ir visai susipainiojau  ax.gif Gal galėtumėte patarti kokį optimalų variantą už maždaug 500-600lt. Reiktų, kad šilką siūtų normaliai, ir nors pusnormaliai trikotažą  g.gif Ir funkcijų aišku kuo daugiau tuo geriau, esu siuvus gan nemažai su senobiniu kojiniu Singeriu. Bet labai sunku atsirinkti pagal aprašymus, ko vertos tos funkcijos, kur jų daug prirašyta. Baisu kad nebūtų, kad iš to daug nieko normaliai nedaro  g.gif Siūsiu buitiniais tikslais, bet norėčiau, kad kuo didesnės galimybės būtų medžiagų ir siūlių atžvilgiu  g.gif Ir kur geriausia pirkti mašiną? Ar internetinėse parduotuvėse patikima?
Ačiūū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nelabai galimas variantas.
Geriausia turėt mašiną kuri normaliai siuva tiesiai ir zigzagus, ir atskirai mašiną -overloką.
Nes universaliose mašinose tai tie oerlokai tokie simboliai. nieko iš jų gero...
Atsakyti
Perskaičiau net dvi temas apie siuvimo mašinas doh.gif Mano pasirinkimas kito evoliucionuodamas nuo JANOME, prie BERNIN, tada prie VERITAS, paskui viskas susipynė galvoje lotuliukas.gif

O šiandien viską dar apgalvojau ir priėjau išvadą - tie visi pasirinkimai tarp janome ir bernin, jaguar ir veritas ir visų kitų firmų vardų - viso labo tas pats velnias. Na tiesiog rinkimasis kas geriau iš šiaip sau.

O jei visgi galvoti apie tikrai gerą mašiną. Kokybišką, patogią. Mėgėjui. Ir jei finansai labai nespaudžia, tai ko gero reikia orientuotis į Pfaff ax.gif

Tik niekaip nesuprantu, kur jas Lietuvoj parduoda? Lyg ir nėra kažkokios parduotuvės, radau, kad galima nebent pagal atskirus užsakymus g.gif

O kaip tada su Pfaff servisu g.gif ????

Bus labai ačiū tam, kas man parašys apie Pfaff'us 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keli Mutu: 30 spalio 2010 - 10:44
[/quote]
Daug rašiau apie šias GERIAUSIAS pasaulio mašinas. Dėja, pirkėjas, konkurentų suvedžiotas, jas atstūmė ir pasirinko pigų kinietišką šlamštą, apie kurį visai nesinorisi kalbėt schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Singer meistras,2010 10 30, 16:22]
[/quote]
Daug rašiau apie šias GERIAUSIAS pasaulio mašinas. Dėja, pirkėjas, konkurentų suvedžiotas, jas atstūmė ir pasirinko pigų kinietišką šlamštą, apie kurį visai nesinorisi kalbėt schmoll.gif
[/quote]

Aš atsimenu jūsų žodžius, kad geriau pirkti Europoje rinktas - pfaff, arba bent jau Veritas lygtais smile.gif Kitų pavadinimų neprisimenu, ką rekomenduotumėt, bet nutariau dabar pasvarstyti apie Pfaff'us smile.gif

Ai lygtais Elna ir Viking dar minėjot rolleyes.gif

Bet internete Lietuvoje nieko neradau g.gif Nuėjau į Pfaffo psl, apžiūrėjau tas mašinytes. O kur jas pirkti? Negi dabar lakstyti po visas buitinės technikos parduotuves?

Kiba internetu teks pirkt ax.gif

Aha, jau radau, kad Čiurlionio g. Burda moden salonas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keli Mutu: 30 spalio 2010 - 17:52
Kokia nuomone apie sia siuvimo masina? 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį Jūsų mašinytė-prancūziška. Labai įdomi. Turi nemažai metų. Patikima. Spręsti apie jos dabartinį stovį, vien iš matymo, negaliu.
Atsakyti
sveiki smile.gif

noriu patarimo del masinu, galiu skirti iki 700, renkuos is bernina, janome ir veritas pigesniuju variantu. siunu sau ir seimai rubus...kokia masina is minetu firmu su limituotais pinigais galetumet rekomenduot?
Atsakyti
kur perkate Bernina 800DL overlokas gal kas zinote kur jas isigyti pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(birbire @ 2010 10 31, 22:14)
sveiki smile.gif

noriu patarimo del masinu, galiu skirti iki 700, renkuos is bernina, janome ir veritas pigesniuju variantu. siunu sau ir seimai rubus...kokia masina is minetu firmu su limituotais pinigais galetumet rekomenduot?

Aš jau turiu vieną įspėjimą dėl savo patarimų, todėl niekam viešai šiame forume nepatarinėju kokio modelio siuvimo mašiną rinktis. Užeikite į Osinką ir ten tikrai rasite atsakymą į savo klausymą.
Atsakyti
Aciu Jums labai uz ats. 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti