Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas tema

QUOTE(azen @ 2009 11 25, 14:42)
help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif

Mano stai tokiam overlokui

user posted image

kazkas atsitiko, siuvau siuvau, kazkas trakstelejo nutruko siulas ir dabar jauciu kad kazkas is savo vietos pavaziavo, nes stai kas darosi, kai adata pakyla i virsu tai remiasi kaip as isivaizduoju sitas (apibrauktas) i dangteli, cia as nuemus dangteli kad pamatyti kas ten yra.
user posted image paspaudud pasididins foto.

o su dangteliu tai stai kaip

user posted image
kai adata apacioje

user posted image
kai adata pakeli i virsu tai va kaip dangtelis pakyla.

ir kai adatos apacioje tai jos ten lieciasi i kazka, na nezinau kaip jis vadinasi kilpiklis gal  g.gif

user posted image

va ten kur rodykle lieciasi  doh.gif

gal kas nors zino kas cia atsitiko?

Atejo pazystamas kazka patvarke, nebesiremia ir nebekliuva adatos, bet vistiek reiks pas meistra, kad normaliai suziuretu ir viska sureguliuotu. jauciu Ponui singer meistrui reiks pasiskambint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 11 25, 20:51)
Atejo pazystamas kazka patvarke, nebesiremia ir nebekliuva adatos, bet vistiek reiks pas meistra, kad normaliai suziuretu ir viska sureguliuotu. jauciu singer meistrui reiks pasiskambint  rolleyes.gif

Skambinkite, pakalbėsime apie Jūsų to mašiniuko bėdas.
Atsakyti
Labas. Aš taip pat siuvu... Noriu nusipirkti naują siuvimo mašiną, nes jau nemažai metų siuvu "Čaika 142 M", tačiau ši mašina mėgsta išsireguliuoti, todėl tenka dažnokai vežti meistrui, o reguliavimo paslaugos kainuoja nemažai. Norėčiau nusipirkti kitą mašiną, kuri atliktų truputį daugiau funkcijų, nei mano senoji. Daug operacijų nebūtina, reikėtų, kad būtų "overlokinė" siūlė, kad kilpas galėtų daryti, kad mašinoje būtų kuo daugiau metalinių detalių, kad detales būtų galima įsigyti Lietuvoje ir ne žiauriai brangiai smile.gif Ką galėtumėte pasiūlyti?
Atsakyti
[quote=kliedesiukas,2009 12 03, 15:47]
Labas. Aš taip pat siuvu... Noriu nusipirkti naują siuvimo mašiną, nes jau nemažai metų siuvu "Čaika 142 M", tačiau ši mašina mėgsta išsireguliuoti

Jeigu Jūsų Čaika neturi sulaužytų detalių, atvežkite-sutvarkysiu nemokamai. Tarnaus ir anūkams.
Atsakyti
laba. Kaip supratau, tyčiojatės smile.gif Aš nemanau, kad ta mašina bloga, tačiau ją dažnai reikia reguliuoti, taip išsireguliuoja, kad pradeda praleidinėti dygsnius, neįmanoma pačiai susitvarkyti. Detalių sulūžusių nėra, tik triušis laidus pagraužė smile.gif netyčia, bet čia tai niekis. Gaila, kad ne Šiauliuose esate, tikrai atvežčiau pataisyti savo senikę.
Atsakyti
[quote=kliedesiukas,2009 12 04, 12:48]
laba. Kaip supratau, tyčiojatės

Aš rimtai. Sutvarkysiu, jeigu tik atvešite. Tarnaus dar kita tiek ir į jokius meistrukus Jums daugiau kreiptis nereikės. Bus Kalėdinė dovana. smile.gif
Atsakyti
labas. O...tai labai gera dovanele butu, o kas tu dovanu nemegsta... Tai jei Jus cia nejuokaujate, susirasiu, kas galetu pas Jus atvezti... Kokiu tel. nr. galeciau su jumis susisiekti?
Atsakyti
sveiki. ano masina paskelbe streika.. nebenori siuti... virsutinis siulas laisvas ir velia.. o man masinos taip reikia.. gal zinot ka ten reguliuot? ar jau jai sakes ir pas meistra nest?
Atsakyti
QUOTE(kliedesiukas @ 2009 12 06, 14:35)
labas. O...tai labai gera dovanele butu, o kas tu dovanu nemegsta... Tai jei Jus cia nejuokaujate, susirasiu, kas galetu pas Jus atvezti... Kokiu tel. nr. galeciau su jumis susisiekti?

Visi mano duomenys prieš Jūsų akis-mano logotipe. Aš sutaisysiu Jūsų mašiną nemokamai su sąlyga, jeigu joje nėra sulaužytų detalių. Visai atvejais tą savo mašiną turėsite atsiimti pati, priešingu atveju, jokios mano garantijos nesitikėkite. Tokį reikalavimą aš keliu visiems savo klientams. Labai retai kuris iš siuvėjų teisingai moka naudotis pačia paprasčiausia siuvimo mašina, todėl visada parodau jų daromas klaidas ir tik po to, jau su ramia sąžine, atiduodu užsakymą. Tokiu būdu man pavyksta apsaugoti savo klientą nuo pakartotinų problemų su jo siuvimo mašina. Žmogus sutaupo ir pinigus, ir laiką, ir nervus.
Atsakyti
[quote=Lauravait,2009 12 06, 14:54]
sveiki. ano masina paskelbe streika.. nebenori siuti... virsutinis siulas laisvas ir velia.. o man masinos taip reikia.. gal zinot ka ten reguliuot? ar jau jai sakes ir pas meistra nest?

Todėl ir velia, kad siūlas laisvas. Pradžiai patikrinkite ar teisingai suverti siūlai, po to išvalykite siūlų reguliatorių. Gal, kartais, koks siūlo galas įstrigęs tarp prispaudimo „lėkštučių“, arba siūlų atpalaiduotuvas per daug įsikišęs iš savo lizdo, arba pati siūlų prispaudimo spyruoklė negali prispausti tiek, kiek reikia. Jeigu Jūsų mašina daug dirbusi, gali būti ir kitokių priežasčių, dėl kurių yra veliamas tas viršutinis siūlas. gali būti ir kt. problemos. Nuotoliniu būdu, nežinant Jūsų patirties, mašinos modelio ir jos stovio, sunku ką nors konkretaus pasakyt. g.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Jūs tikras meistras! Vienintelė problema ir yra ta, kad Jūs esate Kaune, o aš Šiauliuose. Truputį problematiška atvažiuoti... Bet kadangi jūsų sąlygos tokios, kokias nurodėte, aš pagalvosiu ir apie savo sprendimą būtinai pranešiu.
Atsakyti
Gal kas galėtų pasakyti, kur Kaune galima nusipirkti adatų siuvimo mašinoms?
Atsakyti