as nesu labai gera siuveja anksciau turejau sena vokiska masina tai tikrai nervindavo kai reikedavo siuti o dabar turiu janome 415 tai liuks masina siuna puikiai
jurga/, as irgi jau nusipirkau Janome IT 1018 ir esu ja patenkinta. Esu visiska naujoke siuvime, bet jau sugebejau ir sagu kilpas apsiuti, ir pacias sagas isisiuti Jei planuojate siuti vidutinio storio medziagas, tai manau tokia nebrangi masinele kaip tik.
QUOTE(Singer meistras @ 2010 09 10, 11:57)
Visiškai Jums pritariu, bet absoliuti dauguma moterų tuos niekam tikusius daiktus noriai perka. Jas atkalbėti nuo tokių pirkinių tiesiog neįmanoma. Moka kinai pakerėti mūsų moteris savo produkcija.
Tikrai moka tie kinai - man irgi butent isvaizda patiko, tokia mazute apskritute masinyte buvo, bet kai parejau namo - pamaciau, kad tas grozis nesiuna
QUOTE(Alexandra83 @ 2010 09 12, 18:50)
jurga/, as irgi jau nusipirkau Janome IT 1018 ir esu ja patenkinta. Esu visiska naujoke siuvime, bet jau sugebejau ir sagu kilpas apsiuti, ir pacias sagas isisiuti Jei planuojate siuti vidutinio storio medziagas, tai manau tokia nebrangi masinele kaip tik.
Ir man si masinyte super
Sveiki,
Gal kas galite pasiulyti singer masinytes meistra Kaune?
Aciu.
Gal kas galite pasiulyti singer masinytes meistra Kaune?
Aciu.
sveikos siulejeles. planuoju pirkti overloka, taciau naujam kolkas pinigeliu nesukrapstau, todel dairausi i padevetus. Gal girdejote apie kur nors isparduodamus imonese, arba pigesnius buitinius overlokus. Domintu ketursiulis.
O meistro noreciau paklausti, ar ilgai tarnaus masina su horizontalia rite? Nusipirkau pries metus brother x2600, taciau girdejau, kad jos nelabai kokios, ka manote? aciu
O meistro noreciau paklausti, ar ilgai tarnaus masina su horizontalia rite? Nusipirkau pries metus brother x2600, taciau girdejau, kad jos nelabai kokios, ka manote? aciu
skubiai parduodu pramonine tiesesiule siuvimo masina Singer 350lt(su stalu),taip pat parduodu uz simbolie kaina veikianti trisiuli pramonini overloka(su stalu)250lt.Kauno mieste galiu pristatyti i namus.reikia skubiai ,nes neturiu kur pasideti.galima bus deretis.jei domina rasykite az
Sveiki,
Pirmą kartą rašau šiame klube ir noriu paprašyti P A G A L B O S.
Aš esu abiturientė ir ruošiuosi stoti i kostiumo dizainą. Visada siūdavau,bet ranka. dabar paskutiniais laisvais metais noriu būtinai ismokti dirbti siuvimo mašina ir šeip pasisiūti kažką sau. Siuvimo mašiną turim,tačiau ji yra mano mamos ir ji negali manes pamokyti ja naudotisModelis yra senas. bet tai ne didžiausia problema. problema yra ta,kad aš niekur negaliu rasti laido ir tikrai jau nebeturiu vilties.Buvau siuvimo reikmenų parduotuvėje,bet kaip supratau nėra vietos tokiem dalykam pirkti.
Gal kas nors turite tokį nenaudojamą laidą,gal zinote kur ji butų galima nusipirkti/atsisiųsti ar gal imanoma prijungti ka nors universalaus,kad teketu srove. O gal kazka pakeisti?
Labai dėkui,laukiu patarimų masinos modelismasinamodelis
Pirmą kartą rašau šiame klube ir noriu paprašyti P A G A L B O S.
Aš esu abiturientė ir ruošiuosi stoti i kostiumo dizainą. Visada siūdavau,bet ranka. dabar paskutiniais laisvais metais noriu būtinai ismokti dirbti siuvimo mašina ir šeip pasisiūti kažką sau. Siuvimo mašiną turim,tačiau ji yra mano mamos ir ji negali manes pamokyti ja naudotisModelis yra senas. bet tai ne didžiausia problema. problema yra ta,kad aš niekur negaliu rasti laido ir tikrai jau nebeturiu vilties.Buvau siuvimo reikmenų parduotuvėje,bet kaip supratau nėra vietos tokiem dalykam pirkti.
Gal kas nors turite tokį nenaudojamą laidą,gal zinote kur ji butų galima nusipirkti/atsisiųsti ar gal imanoma prijungti ka nors universalaus,kad teketu srove. O gal kazka pakeisti?
Labai dėkui,laukiu patarimų masinos modelismasinamodelis
QUOTE(grafkiuke @ 2010 09 16, 16:34)
sveikos siulejeles. planuoju pirkti overloka, taciau naujam kolkas pinigeliu nesukrapstau, todel dairausi i padevetus. Gal girdejote apie kur nors isparduodamus imonese, arba pigesnius buitinius overlokus. Domintu ketursiulis.
1.Tokį overloką gal ir galėčiau padėt Jums surasti, bet su sąlyga, kad turite šiokius tokius darbo įgūdžius. 2.Apie Jūsų siuvimo mašinos darbo resursą galėčiau pasakyt tik po jos apžiūrėjimo. Tai priklauso ne vien mašinos kokybės, bet ir nuo siuvėjos gebėjimo teisingai naudotis ta mašina.
QUOTE(Zyfkutte @ 2010 09 16, 20:40)
Geras Jūsų pasirinkimas. Prie gerų norų ir mokytojų po 5 metų gal ir prasilaušite į vietą po saule. Bėda tą, kad labai dažnai mus moko tie, kas patys nieko nemoka. Linkiu Jums gerų mokytojų. VISŲ PIRMA, PASISTENKITE LABAI GERAI ĮSISAVINTI TĄ MAMOS MAŠINYTĘ. Nuo to priklausys visa tolimesnė jūsų sėkmė, O DĖL LAIDŲ AŠ PADĖSIU. Parašykite tos mašinos ir jos elektros variklio modelį, arba įdėkite jų nuotraukas.
Sveiki,
Perskaičiau temutę ir supratau, kad nieko nesupratau apie siuvimo mašinas... Visiškai susimaišiau. Kartas nuo karto pasiuvu su mamos sena mašinyte, siūnančia tik tiesia paprasta siūle. Jei reika ką apmėtyti nešu pas siuvėja... Tai va, atsibodo taip žaisti ir norėčiau įsigyti savo. Norėčiau, kad tiktų siūti tiek namų reikmėms tiek sau suknutei, paltukui. Nebesuprantu kokią čia man mašiną rinktis... Gal kas patars...?
Norėčiau, kad apmėtytu ir nukirptų gražiai kraštelius vasarinėms šilko suknelėms, kad ir paltinę medžiagą siūtų. Nesu naudojusis tomis įv.operacijomis ir nelabai suprantu ar taip ir naudojamos tos įv. dekoratyvinės siūlės.
Susimaišiau į ką čia man kreipti dėmesį... Galimybės kaip ir leistų pirkti ir kokią brangesnę (turiu omenyje apie 3000Lt). Bet klausimas ar to reikia, jei planuoju per metus pasisiūti kokį paltuką, švarkiuką, kelias sukneles, patalynės komplektus, kažką palenkti, pataisyti... Na ir aišku dar dažnai turiu persisiaurinti drabužius, nes retai gaunu savo dydžio...
Labai prašau nusimanančių apie mašinytes ir siuvimą patarti kokie siuvimo mašinų variantai būtų patys geriausi mano atveju arba į ką perkant atkreipti dėmesį.
Perskaičiau temutę ir supratau, kad nieko nesupratau apie siuvimo mašinas... Visiškai susimaišiau. Kartas nuo karto pasiuvu su mamos sena mašinyte, siūnančia tik tiesia paprasta siūle. Jei reika ką apmėtyti nešu pas siuvėja... Tai va, atsibodo taip žaisti ir norėčiau įsigyti savo. Norėčiau, kad tiktų siūti tiek namų reikmėms tiek sau suknutei, paltukui. Nebesuprantu kokią čia man mašiną rinktis... Gal kas patars...?
Norėčiau, kad apmėtytu ir nukirptų gražiai kraštelius vasarinėms šilko suknelėms, kad ir paltinę medžiagą siūtų. Nesu naudojusis tomis įv.operacijomis ir nelabai suprantu ar taip ir naudojamos tos įv. dekoratyvinės siūlės.
Susimaišiau į ką čia man kreipti dėmesį... Galimybės kaip ir leistų pirkti ir kokią brangesnę (turiu omenyje apie 3000Lt). Bet klausimas ar to reikia, jei planuoju per metus pasisiūti kokį paltuką, švarkiuką, kelias sukneles, patalynės komplektus, kažką palenkti, pataisyti... Na ir aišku dar dažnai turiu persisiaurinti drabužius, nes retai gaunu savo dydžio...
Labai prašau nusimanančių apie mašinytes ir siuvimą patarti kokie siuvimo mašinų variantai būtų patys geriausi mano atveju arba į ką perkant atkreipti dėmesį.
Mane domina siuvimo mašina, bet man reikia paprastos, daugiau rankdarbiam, kaip popieriaus siuvimas, bet reikia, kad būtų įvairių siūlių (žingsnių ar kaip juos pavadinti) apie siuvimo mašinas nenusimanau nieko, žiurinėjau tokia pigutėles, draugė, kuri turi geresnę siuvimo mašina, patarė pirkti geresnę, sako sako tos pigutėlės, tai nieko gero... Bet nelabai yra iš ko. Na sakykim ar su tom pigutėlėm kad ir be rankdarbių ar išeis ką apsisiųti jei reikės, na kokią smulkmeną dukrytei kokį kostiumą karnavalui, ar šiaip ką biški apsisiųti? Ar geriau visgi pataupyti ir nusipirkti rimtesnę?
Na sakykim kaip šita mašinytė? http://www.siuvimost...t...d=27&id=358 ar ji labai jau prasta? Mat tikrai nieko mandro nereikia..
Na sakykim kaip šita mašinytė? http://www.siuvimost...t...d=27&id=358 ar ji labai jau prasta? Mat tikrai nieko mandro nereikia..