Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas tema

QUOTE(Singer meistras @ 2010 09 01, 16:38)
Rinkitės ketursiūlį su diferencialu ir tokį, kuris galėtų lengvai prasiūti apie 3,5 mm storio suspaustą po pėdele medžiagą.

gal koki pasiuliti galit kokia firmaa
Atsakyti
Prasėdėjau pora vakarų forume apie siuvimo mašinas ir dar pora valadų internetinėse parduotuvėse. Ir kol kas žiūrinėju tokius modelius pagal finansines galimybes:

JANOME 415
JANOME ST-24
JANOME GR-12

VERITAS CREATIVE
VERITAS POWER & STRECH

JAGUAR 312
JAGUAR 314DX

Kuria mašiną patartumėte įsigyti galima sakyti pradedančiai siuvėjai. Norėtusi kad būtų paprastas valdymas ir būtų patikima.
Atsakyti
Sveiki,
kurią siuvimo mašiną iš šių patartumėte pirkti visiškai žaliai siuvime? Mašina būtų naudojama kelnių lenkimui, kraštų apmėtymui, vienam kitam patalynės užvalkalui ir panašioms buitinėms reikmėms. Suprantu, kad čia tikrai ne patys geriausi variantai, bet kol kas nematau reikalo pirkti brangios ir su daugybe f-jų, kurių niekad nepanaudosiu mirksiukas.gif
Janome 2018S Harmony
Janome IT 1018
Janome JR 1012
Janome Jem
BROTHER LS2125
Atsakyti
Dar norėjau paklausti gal ką žinte apie lenkų siuvimo mašinas "Łucznik". Teko šiandien pabuvoti pas lenkus ir užmačiau tokia mašiną. Kaina palyginus nedidelė. Tik įdomu kokia jų kokybė.
Mačiau būtent tokią mašiną http://www.lucznik.i...h/weronika_2008 . Tai jos kaina buvo 419 zl.
Atsakyti
gal kas zino kur yra pirkti minu tokiu mazuciu siuvimo masinu man reikalinga tik tam jei kas atirsta pataisyti
Atsakyti
Laba diena. Reikalinga online meistų konsultacija. Siuvimo mašina, tiksliau jos adata, sustumia audinį į tą tarpą, kur nusileidžia adatą. Dažniausiai pačioje siūlės pradžioje (audinio kraštas) arba "kampučius". Bandžiau reguliuoti pėdelės įtempimą- "nesuveikė" schmoll.gif Laukiu komentarų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2010 09 06, 12:54)
Laba diena. Reikalinga online meistų konsultacija. Siuvimo mašina, tiksliau jos adata, sustumia audinį į tą tarpą, kur nusileidžia adatą. Dažniausiai pačioje siūlės pradžioje (audinio kraštas) arba "kampučius". Bandžiau reguliuoti pėdelės įtempimą- "nesuveikė" schmoll.gif Laukiu komentarų  4u.gif

Trūksta informacijos detaliam atsakymui. Tam, kad galėčiau atsakyt, turiu žinot kokią medžiagą naudojate, su kokiomis adatomis ir siūlais ją siuvate, koks yra pačios mašinos stovis ir kokia yra Jūsų patirtis. Viso šito nežinodamas, nenoriu nieko spėlioti. Ypatingą reikšmę turi medžiagos transporterio padėtis, jo aukštis ir kampas. Prieš siuvant patariu suderinti tarpusavį ir medžiagą ir adatas, ir siūlus, ir dygsnio dydį, ir abiejų siūlų balansą, ir pėdelės prispaudimą. Pėdelės pado ir adatinės plokštelės paviršiai turi būti lygus, be įmušimų ir išgriaužimų (nugludinti). Galite man pasiskambinti, tuomet gyvai bandysiu išsiaiškinti Jūsų siuvimo mašinos problemas, jeigu jos yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 06 rugsėjo 2010 - 20:26
QUOTE(Singer meistras @ 2010 09 06, 21:01)
Trūksta informacijos detaliam atsakymui. Tam, kad galėčiau atsakyt, turiu žinot kokią medžiagą naudojate, su kokiomis adatomis ir siūlais ją siuvate, koks yra pačios mašinos stovis ir kokia yra Jūsų patirtis. Viso šito nežinodamas, nenoriu nieko spėlioti. Ypatingą reikšmę turi medžiagos transporterio padėtis, jo aukštis ir kampas. Prieš siuvant patariu suderinti tarpusavį ir medžiagą ir adatas, ir siūlus, ir dygsnio dydį, ir abiejų siūlų balansą, ir pėdelės prispaudimą. Pėdelės pado ir adatinės plokštelės paviršiai turi būti lygus, be įmušimų ir išgriaužimų (nugludinti). Galite man pasiskambinti, tuomet gyvai bandysiu išsiaiškinti Jūsų siuvimo mašinos problemas, jeigu jos yra.

adata Nr 90, siūlai Nr 120, nieko nekeičiau, taip siuvau jau senokai, siuvu kasdiena vos ne po 10 val. Viskas buvo gerai... Mašina nei karto neremontuota, nes buvo tiesiog puikiam stovyje (Janome MP6600). Dėl medžiagų- tai gali būti ir marlė, ir drobė ir tiesiog medvilninis audinys. Mano patirtis dirbant su šia mašina yra jau pora metų. O siuvime žymiai daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2010 09 07, 11:41)
adata Nr 90, siūlai Nr 120, nieko nekeičiau, taip siuvau jau senokai, siuvu kasdiena vos ne po 10 val. Viskas buvo gerai... Mašina nei karto neremontuota, nes buvo tiesiog puikiam stovyje (Janome MP6600). Dėl medžiagų- tai gali būti ir marlė, ir drobė ir tiesiog medvilninis audinys. Mano patirtis dirbant su šia mašina yra jau pora metų. O siuvime žymiai daugiau smile.gif

Dabar jau aiškiau. Manau, seniai turėjote pasirodyti meistrui. Vis dėl to du metai intensyvaus darbo! Galimai yra problema su transporteriu, bet tai ne galutinė išvada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 08 rugsėjo 2010 - 07:26
QUOTE(Singer meistras @ 2010 09 08, 08:23)
Dabar jau aiškiau. Manau, seniai  turėjote pasirodyti meistrui. Vis dėl to du metai intensyvaus darbo! Galimai yra problema su transporteriu, bet tai ne galutinė išvada.

nebuvo poreikio kreiptis į meistrus, nes mašina veikė nepriekaištingai bigsmile.gif , ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
QUOTE(Alexandra83 @ 2010 09 03, 23:12)
Sveiki,
kurią siuvimo mašiną iš šių patartumėte pirkti visiškai žaliai siuvime? Mašina būtų naudojama kelnių lenkimui, kraštų apmėtymui, vienam kitam patalynės užvalkalui ir panašioms buitinėms reikmėms. Suprantu, kad čia tikrai ne patys geriausi variantai, bet kol kas nematau reikalo pirkti brangios ir su daugybe f-jų, kurių niekad nepanaudosiu  mirksiukas.gif
Janome 2018S Harmony
Janome IT 1018
Janome JR 1012
Janome Jem
BROTHER LS2125

As nusipirkau Janome IT 1018 - ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Daznai jos nenaudoju, tik kazkam palenkti, patausyti, tai tiesiog super. Pries tai buvau nusipirkusi Singer mini masinyte - tai labai nusivyliau ir pakeiciau po keliu dienu i sia Janome thumbup.gif

QUOTE(jurga/ @ 2010 09 05, 12:36)
gal kas zino kur yra pirkti minu tokiu mazuciu siuvimo masinu man reikalinga tik tam jei kas atirsta pataisyti

Mazos pirkti nepatariu net lenkti kelniu, buvau nusipirkus Singer mini, tai ji jokiu kelniu nepalenkia, ten nebent 2 medziageles gali ja susiuti, kelniu nepalenksi, nes siules jau nepersiuvo man ta masina. O kaina 300 Lt uz zaisline masina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozyte23 @ 2010 09 09, 13:11)
Sveiki,

Mazos pirkti nepatariu net lenkti kelniu, buvau nusipirkus Singer mini, tai ji jokiu kelniu nepalenkia, ten nebent 2 medziageles gali ja susiuti, kelniu nepalenksi, nes siules jau nepersiuvo man ta masina. O kaina 300 Lt uz zaisline masina schmoll.gif

Visiškai Jums pritariu, bet absoliuti dauguma moterų tuos niekam tikusius daiktus noriai perka. Jas atkalbėti nuo tokių pirkinių tiesiog neįmanoma. Moka kinai pakerėti mūsų moteris savo „produkcija“.
Atsakyti