Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas tema

QUOTE(Aristokratė @ 2010 08 13, 12:31)
subirejo siuv. masinos Janome saudykles mechanizmas, idomu kiek kainuotu pataisymas  ax.gif

Parašykite prašau kokį Janome modelį turite, nes Janome savo asortimente turi apie 100 įvairių modelių. Tuomet bus aišku apie kokį šaudyklinį mechanizmą eina kalba.
Atsakyti
QUOTE(Vilniaus Meistras @ 2010 08 13, 13:00)
Parašykite prašau kokį Janome modelį turite, nes Janome savo asortimente turi apie 100 įvairių modelių. Tuomet bus aišku apie kokį šaudyklinį mechanizmą eina kalba.

gerai, kita savaite, neprisimenu dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilniaus Meistras @ 2010 08 13, 12:28)
Sveiki, iš karto norėčiau atsiprašyti Brother atstovų už nepalankius jų mašinų vertinimus, nepagalvojau, kad tai gali pakenkti jų verslui.
O aš dirbu siuvimo mašinų meistru jau apie 25 metus ir teikiu savo paslaugas visiems ne tik Siuvimo stiliui. Remontuoju per metus daugiau kaip 1500 siuvimo mašinų. Galiu teikti savo paslaugas ir jums Brother atstovams, aišku tik su sąlyga, kad turėsite savo sandėlyje butiniausias savo mašinų atsargines detales.
O dirbant Siuvimo stiliuje pro mano rankas praeina laaaabai daug siuvimo mašinų įvairių brandų (tame tarpe ir Brotheriu), todėl aš jas labai puikiai pažįstų ir todėl aš manau, kad turiu teisę jas vertinti. Šiame forume man dalyvauti tikrai įdomu, nes matau kad aš čia reikalingas, matau, kad mano pagalba yra naudinga. Niekas nedraudžia dalyvauti ir jums.

Na kazkaip isvertete viska Jus i savo puse: nes as nekalbejau apie joki verslo kenkima, apie Jusu kvalifikacijos neturejima ar draudima Jums dalyvauti forume - tai tik Jusu issakyta nuomone, kuria mes gerbiame.
Jusu begaline patirtim ir kvalifikacija mes neabejojame, kaip ir tuom, kad i Jusu rankas patenka ir Brother siuvimo masinos. O Jusu konsultacija siame forume tikrai naudinga informacija vartotojams
Taciau manome, kad Jusu vertinimai negali buti obejktyvus kalbant apie Brother siuvimo masinas, nes tik Brother atstovu meistras yra daugiausiai susidures su siomis masinomis.
Mes manome, kad kiekviena masina yra gera, kad ir kokios firmos ji bebutu, jeigu ji yra naudojama pagal jos galimybes ir teisingai priziurima, o negendanciu daiktu siais laikais vargu ar yra.
Jusu pasiulyma taisyti musu parduodamas Brother siuvimo masinas mes galbut apsvarstysime ateityje.
Aciu ir sekmes smile.gif
Atsakyti
Sveiki ! Gal žinot,kurios siuvimo mašinos dirba tyliau,gražiau-Bernina firmos ar Jaguar firmos ? Renkuosi tarp Bernina Bernette e82 ir Jaguar 979 . Jaguar firmos mačiau,kad siuva gražiai,sklandžiai,bet dėl triukšmo tai nežinau.Nesinori triukšmingos mašinos.
Atsakyti
QUOTE(amirtau @ 2010 08 13, 15:48)
Sveiki ! Gal žinot,kurios siuvimo mašinos dirba tyliau,gražiau-Bernina firmos ar Jaguar firmos ? Renkuosi tarp Bernina Bernette e82 ir Jaguar 979 . Jaguar firmos mačiau,kad siuva gražiai,sklandžiai,bet dėl triukšmo tai nežinau.Nesinori triukšmingos mašinos.

Šiu mašinų garsas nesiskiria, abudu modeliai veikia pakankamai tyliai. Galite įsitikinti išbandžius ir vieną ir kitą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amirtau @ 2010 08 13, 15:48)

Tik tiek galiu pasakyti, kad abu šie modeliai yra pagaminti ne Šveicarijoje ir ne Japonijoje ir yra ne iš geriausių, bet, jeigu jau kito pasirinkimo neturie, tuomet rinkitės „tylesnį“ variantą, su horizontale šaudykle. Siuvimo kokybė priklauso ne vien nuo siuvimo mašinos tipo, bet ir nuo siuvėjos įgūdžių. Tik nedaugelis siuvėjų moka teisingai naudotis savo mašinomis ir jų priedais. Esu ir apie tai rasiąs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 14 rugpjūčio 2010 - 14:18
Sveiki, o gal kas nors žinote kokį meistriuką Panevėžyje ax.gif Būtų gerai važiuojantis į namus, nes mano anytai ne taip ir lengvai sekasi vaikščiot, o man jau ir nerekomenduojama tampyti sunkius daiktus. O vyrų tuomkart neturim biggrin.gif
blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveiki.
Atsitiko tokia problemėlė pas mus, nežinau gedimas ar ne, bet pradėjus šiandien siūti mašina ėmė painioti siūlus. Apatinio į viršų neištraukia, o retu atveju ištraukus ir pradėjus siūti užstringa ties pirma siūle supainiojus abu siūlus viduje. Tada viršutinis siūlas tiesiog būna įtraukiamas vidun.(į tą ratuką, kuriame sukasi apatinis,nežinau ar aiškiai sakau).
Kas galėtų būti?

p.s. mašina tokia http://81.177.31.48/...big/7445000.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhmogeliukas: 15 rugpjūčio 2010 - 16:49
APSIPRATAU,NETYČIA VIETOJ MYGTUKO KEISTI PASPAUDŽIAU ATSAKYTI. VIRŠUTINĮ PRANEŠIMĄ PRAŠAU MODERATORIŲ IŠTRINTI blush2.gif

Sveiki.
Atsitiko tokia problemėlė pas mus, nežinau gedimas ar ne, bet pradėjus šiandien siūti mašina ėmė painioti siūlus. Apatinio į viršų neištraukia, o retu atveju ištraukus ir pradėjus siūti užstringa ties pirma siūle supainiojus abu siūlus viduje. Tada viršutinis siūlas tiesiog būna įtraukiamas vidun.(į tą ratuką, kuriame sukasi apatinis,nežinau ar aiškiai sakau).
Kas galėtų būti?

keista:
QUOTE(Pindosele @ 2010 03 13, 19:52)
Viską patikrinau. Atrodo, viskas teisingai suvarstyta. Problema toje dalyje, kuri suka špūlę su apatiniu siūlu. Ten yra toks liežuvėlis, kuris turi praleisti apatinį siūlą ir leist jam būti užkabintam adatos. Tas liežuvėlis įtraukia viršutinį siūlą ir nė vieno nebeišleidžia ir viskas vyniojasi apie tą špūlę... Jaučiu, reikia ieškoti meistro...

dabar paskaičiau temą, tai štai tokia pati problema ir pas mane.

Kaip ją ištaisėte?ar įmanoma namų salygomis tai padaryti ar būtinas meistras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhmogeliukas: 15 rugpjūčio 2010 - 17:21
QUOTE(zhmogeliukas @ 2010 08 15, 17:48)
Sveiki.
Kas galėtų būti?

Tai visos mašinos problema. Jos taisymas nieko neduos - bus tik trumpalaikis efektas ir bereikalingas pinigų švaistymas.
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2010 08 15, 20:06)
Tai visos mašinos problema. Jos taisymas nieko neduos - bus tik trumpalaikis efektas ir bereikalingas pinigų švaistymas.

Na mašina sena, ir net ne mano,taigi liepti pirkti negaliu.
O kažką padaryti įmanoma?bent jau kuriam laikui
Atsakyti
QUOTE(zhmogeliukas @ 2010 08 15, 21:36)
Na mašina sena, ir net ne mano,taigi liepti pirkti negaliu.
O kažką padaryti įmanoma?bent jau kuriam laikui

Tai 1988 – 90 metų japoniškas JAGUARas. Labai prastos kokybės. Bus suirusios, sutrupėjusios plastmasinės detalės. Rimtas meistras tikrai nesiterlios su ja. Kažką padaryti galima "dėl akių", bet tai jau būtų kliento apgaulė.
Atsakyti