QUOTE(Vilniaus Meistras @ 2010 08 13, 12:28)
Sveiki, iš karto norėčiau atsiprašyti Brother atstovų už nepalankius jų mašinų vertinimus, nepagalvojau, kad tai gali pakenkti jų verslui.
O aš dirbu siuvimo mašinų meistru jau apie 25 metus ir teikiu savo paslaugas visiems ne tik Siuvimo stiliui. Remontuoju per metus daugiau kaip 1500 siuvimo mašinų. Galiu teikti savo paslaugas ir jums Brother atstovams, aišku tik su sąlyga, kad turėsite savo sandėlyje butiniausias savo mašinų atsargines detales.
O dirbant Siuvimo stiliuje pro mano rankas praeina laaaabai daug siuvimo mašinų įvairių brandų (tame tarpe ir Brotheriu), todėl aš jas labai puikiai pažįstų ir todėl aš manau, kad turiu teisę jas vertinti. Šiame forume man dalyvauti tikrai įdomu, nes matau kad aš čia reikalingas, matau, kad mano pagalba yra naudinga. Niekas nedraudžia dalyvauti ir jums.
Na kazkaip isvertete viska Jus i savo puse: nes as nekalbejau apie joki verslo kenkima, apie Jusu kvalifikacijos neturejima ar draudima Jums dalyvauti forume - tai tik Jusu issakyta nuomone, kuria mes gerbiame.
Jusu begaline patirtim ir kvalifikacija mes neabejojame, kaip ir tuom, kad i Jusu rankas patenka ir Brother siuvimo masinos. O Jusu konsultacija siame forume tikrai naudinga informacija vartotojams
Taciau manome, kad Jusu vertinimai negali buti obejktyvus kalbant apie Brother siuvimo masinas, nes tik Brother atstovu meistras yra daugiausiai susidures su siomis masinomis.
Mes manome, kad kiekviena masina yra gera, kad ir kokios firmos ji bebutu, jeigu ji yra naudojama pagal jos galimybes ir teisingai priziurima, o negendanciu daiktu siais laikais vargu ar yra.
Jusu pasiulyma taisyti musu parduodamas Brother siuvimo masinas mes galbut apsvarstysime ateityje.
Aciu ir sekmes