Aisku, dekui konsultacija , o gal galit primint kaip tos masinos vadinasi kurios tinka trikotazo siuvimui? Labai atsiprasau uz savo ziopluma , bet va dar vakar parskaicius jusu foruma kaip ir radau, o siandien jau pamirsau, o kas svarbiausiai nerandu tos vietos kur apie tai raset
QUOTE(kukarieku @ 2010 08 09, 00:47)
Gal galite padėt nemokančiai siūt, bet daug džinsų ir maikučių turinčiai, kokį modelį?
Aš renkuosi tarp
VERITAS creative
JANOME 521
arba "atgailėsių babkių" ir nusipirksiu
Brother BM3600
Ką manot?
Aš renkuosi tarp
VERITAS creative
JANOME 521
arba "atgailėsių babkių" ir nusipirksiu
Brother BM3600
Ką manot?
VERITAS Creative ir Janome 521 - geras pasirinkimas , o dėl Brotherio tikrai nepatarčiau. Esu didelis jų negerbėjas
QUOTE(Nokyte @ 2010 08 09, 17:34)
sveiki, turiu BROTHER BC 2100 kompiuterine siuvimo masina, dirba super,bet klausimelis butu toks,ar reikia ja sutept?
Laikas nuo laiko įlašinkite alyvos į šaudyklę. O praėjus keliems metams po naudojimo, galite atnešti savo mašiną meistrui sutepti ją profilaktiškai, tuomet išvengsite nenumatytų gedimų.
Papildyta:
QUOTE(diamondsAre4ever @ 2010 08 10, 00:27)
Sveiki!
Neseniai nusipirkau SINGER 4220 siuvimo mašiną. Noriu paklausti Jūsų nuomonės, ar gerą investiciją padariau, ar verta buvo pirkt? Kaip manote, ar ilgai tarnaus?
Neseniai nusipirkau SINGER 4220 siuvimo mašiną. Noriu paklausti Jūsų nuomonės, ar gerą investiciją padariau, ar verta buvo pirkt? Kaip manote, ar ilgai tarnaus?
Iš šiuolaikinių brandų Singeris (šiuolaikinis) yra prasčiausias, apie tai šiame forume buvo daug rašoma ir tai yra gryna tiesa.
QUOTE(Vilniaus Meistras @ 2010 08 11, 15:33)
VERITAS Creative ir Janome 521 - geras pasirinkimas , o dėl Brotherio tikrai nepatarčiau. Esu didelis jų negerbėjas
Spėju todėl, kad dirbate veritas ir janome pardavejui?
QUOTE(austutesmama:) @ 2010 08 11, 14:48)
Aisku, dekui konsultacija , o gal galit primint kaip tos masinos vadinasi kurios tinka trikotazo siuvimui? Labai atsiprasau uz savo ziopluma , bet va dar vakar parskaicius jusu foruma kaip ir radau, o siandien jau pamirsau, o kas svarbiausiai nerandu tos vietos kur apie tai raset
Patarčiau Jums nusipirkti tiesiog paprastą buitinę siuvimo mašiną ir kol kas negalvoti apie specialią trikotažinę mašiną. Na bent jau kol neįsitikinsite, kad norite daug ir profesionaliai siūti. Dabar netgi ne kiekvienas siuvimo atelje turi trikotažinę mašiną, nes tai yra pakankamai brangus malonumas. O vat paprasta siuvimo mašina, mano manymu, turi būti kiekvienose namuose. Įsigudrinus ir su ja pakankamai neblogai galima susiūti trikotažą. Pavyzdžiui nustačius trumpą siaurą zigzagą siūlė tampa daug elastingesnė.
Papildyta:
QUOTE(sonatatata @ 2010 08 11, 19:35)
Spėju todėl, kad dirbate veritas ir janome pardavejui?
Tiesiog jeigu atneštumėte man taisyti Brotherį arba Singerį, arba paimčiau brangiau už remontą arba tokios iš vis nepriimčiau. Tai yra mano nuomonė, o rinktis vistiek jums.
[quote=Vilniaus Meistras,2010 08 11, 20:44]
Patarčiau Jums nusipirkti tiesiog paprastą buitinę siuvimo mašiną ir kol kas negalvoti apie specialią trikotažinę mašiną. Na bent jau kol neįsitikinsite, kad norite daug ir profesionaliai siūti. Dabar netgi ne kiekvienas siuvimo atelje turi trikotažinę mašiną, nes tai yra pakankamai brangus malonumas. O vat paprasta siuvimo mašina, mano manymu, turi būti kiekvienose namuose. Įsigudrinus ir su ja pakankamai neblogai galima susiūti trikotažą. Pavyzdžiui nustačius trumpą siaurą zigzagą siūlė tampa daug elastingesnė.
Labai dekinga uz info, sunkoka susigaudyti kadangi pasiula labai didele , kazkaip neatkreipiau demesio i tai kad yra specialios trikotazines masinos, paklausysiu Jusu patarimo ir ieskosiu paprastos buitines, nes ir as manau kad ji turti buti kiekvienuose namuose, o ir dabar kuomet yra mazas vaikutis bei vis dar irenginejam savo namus vis dazniau jos pasigendu.... Siaip tai noreciau pirkt pigesni varianta, apsistojau ties Janome IT 1018, ar ji butu tinkamas pasirinkimas pradedanciajam ir ar uzteks jos namuose visokiems smulkiems darbeliams?
Labai dekinga uz info, sunkoka susigaudyti kadangi pasiula labai didele , kazkaip neatkreipiau demesio i tai kad yra specialios trikotazines masinos, paklausysiu Jusu patarimo ir ieskosiu paprastos buitines, nes ir as manau kad ji turti buti kiekvienuose namuose, o ir dabar kuomet yra mazas vaikutis bei vis dar irenginejam savo namus vis dazniau jos pasigendu.... Siaip tai noreciau pirkt pigesni varianta, apsistojau ties Janome IT 1018, ar ji butu tinkamas pasirinkimas pradedanciajam ir ar uzteks jos namuose visokiems smulkiems darbeliams?
QUOTE(austutesmama:) @ 2010 08 11, 23:20)
Smulkiems darbams tikrai užteks.
Dekui uz patarimus, Vilniaus Meistre, o ir forumas sitas laabai geras, dabar jau aiskiau su tom masinom siuvimo , eisim apsipirkt
QUOTE(Vilniaus Meistras @ 2010 08 11, 15:33)
Sveiki
Na tikriausiai, butu keista jei Vilniaus meistras, atstovaudamas Siuvimo stiliaus parduodamas masinas, butu gerbejas konkurentu, t.y. Brother siuvimo masinu, todel tai tik Jusu subjektyvus vertinimas del savaime suprantamu priezasciu.
Todel, siulyciau kalbeti apie tai, ka geriausiai ismanote, nes tikrai nesusiduriate su Brother masinomis tiek, kad galetumete jas objektyviai vertinti.
O jeigu kam kyla iviauriausiu klausimu ar truksta informacijos apie Brother siuvimo masinas, mielai padesime ir pakonsultuosime sioje nuorodoje nurodytais kontaktais http://www.adata.lt/....php/pageid/331
Sveiki, iš karto norėčiau atsiprašyti Brother atstovų už nepalankius jų mašinų vertinimus, nepagalvojau, kad tai gali pakenkti jų verslui.
O aš dirbu siuvimo mašinų meistru jau apie 25 metus ir teikiu savo paslaugas visiems ne tik Siuvimo stiliui. Remontuoju per metus daugiau kaip 1500 siuvimo mašinų. Galiu teikti savo paslaugas ir jums Brother atstovams, aišku tik su sąlyga, kad turėsite savo sandėlyje butiniausias savo mašinų atsargines detales.
O dirbant Siuvimo stiliuje pro mano rankas praeina laaaabai daug siuvimo mašinų įvairių brandų (tame tarpe ir Brotheriu), todėl aš jas labai puikiai pažįstų ir todėl aš manau, kad turiu teisę jas vertinti. Šiame forume man dalyvauti tikrai įdomu, nes matau kad aš čia reikalingas, matau, kad mano pagalba yra naudinga. Niekas nedraudžia dalyvauti ir jums.
O aš dirbu siuvimo mašinų meistru jau apie 25 metus ir teikiu savo paslaugas visiems ne tik Siuvimo stiliui. Remontuoju per metus daugiau kaip 1500 siuvimo mašinų. Galiu teikti savo paslaugas ir jums Brother atstovams, aišku tik su sąlyga, kad turėsite savo sandėlyje butiniausias savo mašinų atsargines detales.
O dirbant Siuvimo stiliuje pro mano rankas praeina laaaabai daug siuvimo mašinų įvairių brandų (tame tarpe ir Brotheriu), todėl aš jas labai puikiai pažįstų ir todėl aš manau, kad turiu teisę jas vertinti. Šiame forume man dalyvauti tikrai įdomu, nes matau kad aš čia reikalingas, matau, kad mano pagalba yra naudinga. Niekas nedraudžia dalyvauti ir jums.
subirejo siuv. masinos Janome saudykles mechanizmas, idomu kiek kainuotu pataisymas