Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas tema

QUOTE(Vilniaus Meistras @ 2010 07 22, 22:51)
Janome Jem serijos mašinos yra išskirtinės tuo, kad jos yra labai kompaktiškos, sumažintų gabarytų. Dėl to gali būti nepatogu siūti didelius gaminius. Tačiau, jeigu nenaudosite jos masiniam siuvimui, tai buitiniam naudojimui jos tikrai turi pakakti. Man teko susidurti su šią mašiną ir nieko blogą apie ją pasakyti negaliu. Tai kompiuterinė bet nedaug operacijų atliekanti mašinytė. Jos veikimas buna labai tylus ir švelnus. Didžiausias jos trūkumas yra tas, kad jos kaina yra nemaža (nes yra kompiuterinė), tačiau mano manymu jeigu jau investuoti į kompiuterinę mašiną, tai ji bent jau turėtų atlikti kilpą su akute, bei bent keletą gražių dekoratyvinių dygsnių, o ši mašina turi tik 20 labai paprastų siūlių, net paprastos elektromechaninės turi daugiau.
Aš šio modelio Lietuvoje jau senai nebematau kad pardavinėtų, matyt iš užsienio jums atvežė  smile.gif

Taip taip, man ją atvežė iš anglijos.
Labai ačiū už atsakymą. Tik bijau dar išbandyt, angliškai nesuprantu, pasiversiu instrukciją. O sumokėjo pavertus mūsų pinigais 800 litų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveideee: 23 liepos 2010 - 05:55
QUOTE(Rugiaveideee @ 2010 07 23, 06:51)
Taip taip, man ją atvežė iš anglijos.
Labai ačiū už atsakymą. Tik bijau dar išbandyt, angliškai nesuprantu, pasiversiu instrukciją. O sumokėjo pavertus mūsų pinigais 800 litų.

Žmones naiviai galvoja, kad iš JAV, ar Anglijos atvežtos mašinos turi būti patikimos. Deja, taip nėra. Tų šalių rinka perpildyta visokia vienkartine technika iš Vietnamo, Malaizijos, Brazilijos. Tą, patrauklios išvaizdos techniką, praktiškai neapsimoka taisyti. Šią savaitę turėjau vieną tokią „anglišką gražuolę“, pirktą, kap ir Jūsų, maždaug už 800 lt. Buvo sudeginta mikroschema su visu jos „protu“.
Atsakyti
Na jau yra kaip yra, norėjo man dovaną dukra padaryt. Tik dar tada būtų klausimukas. Ar galite parašyti apie jos priežiūrą, apie sutepimą, kokie čia tepalai tiktų?
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2010 07 23, 12:13)
Na jau yra kaip yra, norėjo man dovaną dukra padaryt. Tik dar tada būtų klausimukas. Ar galite parašyti apie jos priežiūrą, apie sutepimą, kokie čia tepalai tiktų?

Kai išbandysite, įsitikinsite, kad labai gerą dukrą turite, mašina tikrai Jums tarnaus be problemų thumbup.gif
O dėl instrukcijos, tai jeigu mokate skaityti rusiškai, tai parsisiuskite sau instrukciją iš interneto, ten bus viskas smulkiai aprašyta. Na pavyzdžiui šiame puslapyje instrukcija Janome Jem Platinum 760 mašinos pilnai atitinka 720 modeliui http://www.nikmasw.r...nome/index.html
Tik 760-as modelis turi daugiau operacijų nei 720-as.
Dėl priežiūros, tai naudokite kokybiškus siūlus, kokybiškas adatas, kartais patepkite šaudyklę ir išvalykite mašiną, kai ji susiteršia. O tepalas turi būti labai šviesus ir skystas, kaip vandenukas, pirkite jį specializuotose parduotuvėse. Sėkmės Jums 4u.gif
Atsakyti
Didelis didelis dėkui smile.gif bandau dabar. Pati dirbus siuvėja, tai truputėlį gaudausi, tik va ta elektronika... nes apie tepalus klausiu todėl, kad atsimenu mums ceche mašinoms būdavo atskiras tepalas, būtent tom kur turėjo elektroniką.
Rusiškai suprantu, nes ruso laikų vaikas esu biggrin.gif

Atsakyti
Labas labai

Reiktų patarimo:

nutariau įsigyti siuvimo mašiną mėgėjiškam siuvimui... paskaičiau kad Jaguar yra neblogos tokiam tikslui kaip mano... tinklapyje www.siuvimostilius.lt/ yra akcija šioms siuvimo mašinoms

JAGUAR 310 ir JAGUAR 312 (http://www.siuvimostilius.lt/index.php?option=com_productbook&func=detail&Itemid=27&id=42) ............... truputį neramu pirkt neišbandžius jų... tad laukčiau atsiliepimų apie šias mašinas ir apie tinklapio patikimumą... ax.gif

Ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2010 07 25, 21:25)
Labas labai

Reiktų patarimo:

nutariau įsigyti siuvimo mašiną mėgėjiškam siuvimui... paskaičiau kad Jaguar yra neblogos tokiam tikslui kaip mano...  tinklapyje www.siuvimostilius.lt/  yra akcija šioms siuvimo mašinoms

JAGUAR 310 ir JAGUAR 312 (http://www.siuvimostilius.lt/index.php?option=com_productbook&func=detail&Itemid=27&id=42) ............... truputį neramu pirkt neišbandžius jų... tad laukčiau atsiliepimų apie šias mašinas ir apie tinklapio patikimumą...   ax.gif

Ačiū  ax.gif

Jeigu parodyčiau Jums šių mašinų - dvynių „vidurius“, manau atkristų noras jas pirkti. Taip, jos gražios, pigios, bet jų kokybė apgailėtina. Mėgėjiškam siuvimui gal ir tiktų (lėlėm perkeliukui pasiuvinėti). Kaune, Aleksoto turguje tokias pat mašinas (naujos, supakuotos) galima nusipirkti už 150 lt. Pardavėjai daugiau orientuojasi į Vidurinės Azijos pirkėjus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 25 liepos 2010 - 21:48
QUOTE(Singer meistras @ 2010 07 25, 22:41)
Jeigu parodyčiau Jums šių mašinų - dvynių „vidurius“, manau atkristų noras jas pirkti. Taip, jos gražios, pigios, bet jų kokybė apgailėtina. Mėgėjiškam siuvimui gal ir tiktų (lėlėm perkeliukui pasiuvinėti).  Kaune, Aleksoto turguje tokias pat mašinas (naujos, supakuotos) galima nusipirkti už 150 lt.  Pardavėjai daugiau orientuojasi į Vidurinės Azijos pirkėjus.

ačiū už atsakymą... reiškia nepirksiu.... rinksiuos toliau....... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2010 07 26, 09:50)
ačiū už atsakymą... reiškia nepirksiu.... rinksiuos toliau....... ax.gif

Mano nuomonė dėl šių mašinų visiškai skyriasi nuo Singer meistro nuomonės. Įtariu, kad Singer meistras supainiojo šias mašinas su 25 metų senumo mini Jaguarais, kurie buvo pagaminti pagal labai elementarią konstrukciją ir neturėjo netgi greičio reguliatoriaus. Tačiau galiu pasakyti, kad tie seni Jaguarai iki šiol siūna, man laikas nuo laiko juos atneša patvarkyti, bet jų atsisakyti klientės nenori. Jaguar 312, 314 modeliai yra visiškai kitokie, jų korpusai, vieni iš nedaugelio šiuolaikinių modelių, yra metaliniai, sureguliuoti yra tiksliai, čia netgi krumpliaračiai, stumdantys šaudyklę, yra metaliniai. Manau, kad už tokias mašinas mokėti 400-500 Lt tikrai verta, tuo labiau, kad pirkdami gausite 2 metų garantiją iš patikimo pardavėjo.
Atskirai norėčiau parašyti apie mašinas, kurias galima nusipirkti turguje už 150 Lt. Tai kinų gamintojo YAMATA produkcija, kuriai yra priskirti įvairūs skambūs vardai, tokie kaip FIF, AEF, PRIMERA ir t.t. Tokią produkciją užperka Vakarų Europos supermarketai konteineriais. Ir kadangi ten neveikiančių prekių grąžinimo sistema yra labai gera, tai tokių prekių jie prikaupia pilnus sandėlius. Remontuoti jų ten tikrai neapsimoka, nes darbas kainuoja brangiau, nei tokia mašina, todėl jie tiesiog šias mašinas iš sandėlio konteineriais pagal svorį parduoda mūsų gudriems lietuviams prekiautojams, kurie jas Lietuvos turguose sugeba parduoti net už 150 Lt! Man tokių mašinų atneša kasdien, nes garantijos tokiai technikai niekas neduoda verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilniaus Meistras: 26 liepos 2010 - 11:02
Va ir susisuko galvelė lotuliukas.gif kas teisus o kas ne biggrin.gif

Aišku norėtūs tikėt Vilniaus meistru ax.gif (geras daiktas ir kaina prieinama) ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2010 07 25, 22:25)
Labas labai

Reiktų patarimo:

nutariau įsigyti siuvimo mašiną mėgėjiškam siuvimui... paskaičiau kad Jaguar yra neblogos tokiam tikslui kaip mano...  tinklapyje www.siuvimostilius.lt/  yra akcija šioms siuvimo mašinoms

JAGUAR 310 ir JAGUAR 312 (http://www.siuvimostilius.lt/index.php?option=com_productbook&func=detail&Itemid=27&id=42) ............... truputį neramu pirkt neišbandžius jų... tad laukčiau atsiliepimų apie šias mašinas ir apie tinklapio patikimumą...   ax.gif

Ačiū  ax.gif

Na aš nesenai nusipirkau sau Jaguar siuvimo mašiną, mano modelis 137. Nupirkau būtent šioje siuvimo stiliaus parduotuvėje. Patiko ir aptarnavimas ir pati siuvimo mašina, o svarbiausia jos kaina. Išbandžiau prieš pirkdama viską kas tik įmanoma, tai tikrai viskas ok thumbup.gif
Manau, kad ir toliau viskas bus be problemų smile.gif Galiu rekomenduoti pasižiūrėti video jų saite http://siuvimomasinos_lt/1/video-11
Man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LarisaMal: 26 liepos 2010 - 16:58
QUOTE(pulina @ 2010 07 26, 12:23)
Va ir susisuko galvelė  lotuliukas.gif  kas teisus o kas ne  biggrin.gif

Aišku norėtūs tikėt Vilniaus meistru   ax.gif  (geras daiktas ir kaina prieinama) ...  ax.gif

Aš savo nuomonę išsakiau, todėl šia tema daugiau nediskutuosiu. Pridėsiu tik, kad šios konstrukcijos mašinos štampuojamos įvairiais pavadinimais ir viena nuo kitos beveik niekuo nesiskiria( kaip ta pati degtinė vienodo fasono buteliuose su skirtingom etiketėm ir kaina). Apie klastingus MINI JAGUARus taip rašiau. Linkiu Jums gero pasirinkimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 26 liepos 2010 - 17:20