QUOTE(Vilniaus Meistras @ 2010 07 22, 22:51)
Janome Jem serijos mašinos yra išskirtinės tuo, kad jos yra labai kompaktiškos, sumažintų gabarytų. Dėl to gali būti nepatogu siūti didelius gaminius. Tačiau, jeigu nenaudosite jos masiniam siuvimui, tai buitiniam naudojimui jos tikrai turi pakakti. Man teko susidurti su šią mašiną ir nieko blogą apie ją pasakyti negaliu. Tai kompiuterinė bet nedaug operacijų atliekanti mašinytė. Jos veikimas buna labai tylus ir švelnus. Didžiausias jos trūkumas yra tas, kad jos kaina yra nemaža (nes yra kompiuterinė), tačiau mano manymu jeigu jau investuoti į kompiuterinę mašiną, tai ji bent jau turėtų atlikti kilpą su akute, bei bent keletą gražių dekoratyvinių dygsnių, o ši mašina turi tik 20 labai paprastų siūlių, net paprastos elektromechaninės turi daugiau.
Aš šio modelio Lietuvoje jau senai nebematau kad pardavinėtų, matyt iš užsienio jums atvežė
Aš šio modelio Lietuvoje jau senai nebematau kad pardavinėtų, matyt iš užsienio jums atvežė
Taip taip, man ją atvežė iš anglijos.
Labai ačiū už atsakymą. Tik bijau dar išbandyt, angliškai nesuprantu, pasiversiu instrukciją. O sumokėjo pavertus mūsų pinigais 800 litų.