Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas tema

labukas,pribrendo reikalas ir man naujos siuvimo masinos.buvau parduotuvese,tai man kazkaip vis siule PFAFF https://quiltershave...n_Line.html,bet mane labiau traukia prie Berninos.nusuziurejau Bernina aurora 430http://www.bernina.lt/product_detail-n3-r11-i27-sLT.html,bet be siuvinejimo moduliu.al galetu pakomentuot abu meistrai.buciau labai dekinga,nes vis delto nemazi pinigai.taip pat nusiuziurejau overloka Bernina 800DL.
Papildyta:
QUOTE(na_ir @ 2010 06 19, 13:46)
labukas,pribrendo reikalas ir man naujos siuvimo masinos.buvau parduotuvese,tai man kazkaip vis siule PFAFF https://quiltershave...n_Line.html,bet mane labiau traukia prie Berninos.nusuziurejau Bernina aurora 430http://www.bernina.lt/product_detail-n3-r11-i27-sLT.html,bet be siuvinejimo moduliu.al galetu pakomentuot abu meistrai.buciau labai dekinga,nes vis delto nemazi pinigai.taip pat nusiuziurejau overloka Bernina 800DL.

turejau omeny PFAFF expression line 3.0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo na_ir: 19 birželio 2010 - 13:56
QUOTE(na_ir @ 2010 06 19, 14:57)
Papildyta:

turejau omeny PFAFF expression line 3.0

Visiškai pritariu tokiam pasirinkimui thumbup.gif . Tai aukščiausios kokybės technika, ir Bernina Aurora 430 ir overlokas 800DL. Labai gerai pažistu šias mašinas, tai tiesiog nelužtanti technika, bet jeigu ir kiltų kokių problemų, tai Bernina visose šalyse palaiko labai gerą servisą. O siuvinėjimo modulį galite nusipirkti vėliau, aišku jeigu atsiras poreikis. Dėl PFAFF expression line 3.0 taip pat nieko blogo pasakyti negaliu. Rinkites pagal galimybes bei kainą.
Pagrindinis skirtumas tarp šių modelių yra tas, kad PFAFF 3.0 siūna 9 mm pločio siūles. Šią galimybę turi Bernina Aurora 450 modelis. O apie 800DL overloką šiame forume yra jau daug parašyta, tai nesikartosiu ax.gif
Parašykite vėliau, kai jau išbandysite savo pirkinius, labai būtų idomu sužinoti Jūsų įspudžius.
Atsakyti
QUOTE(Vilniaus Meistras @ 2010 06 19, 16:25)
Visiškai pritariu tokiam pasirinkimui  thumbup.gif . Tai aukščiausios kokybės technika, ir Bernina Aurora 430 ir overlokas 800DL. Labai gerai pažistu šias mašinas, tai tiesiog nelužtanti technika, bet jeigu ir kiltų kokių problemų, tai Bernina visose šalyse palaiko labai gerą servisą. O siuvinėjimo modulį galite nusipirkti vėliau, aišku jeigu atsiras poreikis. Dėl PFAFF expression line 3.0 taip pat nieko blogo pasakyti negaliu. Rinkites pagal galimybes bei kainą.
Pagrindinis skirtumas tarp šių modelių yra tas, kad PFAFF 3.0 siūna 9 mm pločio siūles. Šią galimybę turi Bernina Aurora 450 modelis. O apie 800DL overloką šiame forume yra jau daug parašyta, tai nesikartosiu  ax.gif
Parašykite vėliau, kai jau išbandysite savo pirkinius, labai būtų idomu sužinoti Jūsų įspudžius.

pasigirsiu tik po geru dvieju menesiu,nes danijoje kainos ciut ne dvigubai didesnes negu lietuvos.tad nusprendziau geriau pirkt lietuvoje.pfaff man nelabai tinka,kad jis gamintas kinijoje,o vat berninos tas modelis sveicarijoj smile.gif
Atsakyti
laba nakti, prisireike naujos siuvimo masinos ir nesinori kaip pima karta nusipirkti eilini kinietiska s... todel prasau patarimu blush2.gif
mano reikalavimai ir galimybes:
kaina iki 1000 lt, butina automatine kilpa,taip pat kad butu galima kuo geriau siuti trikotaza .Butu gerai jei butu galimybe siuti dviguba adata. Noretusi kuo daugiau operaciju (bent jau kokiu 25, nes senoje buvo 13, tai tiesa sakant buvo mazoka - megstu vis kanors padailint ax.gif). Dar manau butu visai nieko ta "overlokine" siule, nors nebutina. ir dar sirdis labiau linksta prie horizontalios saudykles, bet velgi nebutinybe schmoll.gif
Pakolkas renkuosi tarp siu doh.gif padekit pasirinkti teisingai blush2.gif
1. http://www.siuvimost...t...d=27&id=140
2. http://www.siuvimost...t...id=27&id=47
3. http://www.siuvimost...t...id=27&id=55
4. http://www.siuvimost...t...mid=27&id=9
5. http://www.siuvimost...t...mid=27&id=7
6. http://www.siuvimost...t...id=27&id=83
o gal kokia visai kitokia rekomenduosite, kuri butu verta demesio. Norisi daikto, kuris tarnautu ilgai ilgai biggrin.gif

kad Janome ir Bernina geros masinos jau skaiciau, o kaip Jaguar? g.gif
taip pat gal zinote, ar galimybe siuti dviguba adata yra tik tose masinose, kur tai nurodyta ar ir tose, kur neparasyta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenyte: 20 birželio 2010 - 02:10
4u.gif Nutariau kad ir man reikalinga nauja siuvimo masina,sena visa nora siut atmuse,tai siulus suvalgo,tai digsniai nevienodi zodziu doh.gif
Perskaiciau visus patarimus ir supratau kad geriausia yra JANOME,bet ka jus galit pasakyt apie JAGUAR,nes ir kaina prieinama,ir ivairiu dekorativiniu digsniu yra.Nes kaip pasiziurejau,kaina Janome prasideda nuo 400 lt ir pati paprasciausia,o Jaguar uz 500 galima jau pakankamai su daug operaciju isigit.Kaip jus manot ar verta pirkti Jaguar f-s siuvimo masinas? g.gif
Atsakyti
vat ir man idomu , kaip Jaguar siuvimo masinytes g.gif
Atsakyti
QUOTE(nenyte @ 2010 06 20, 03:08)
laba nakti, prisireike naujos siuvimo masinos ir nesinori kaip pima karta nusipirkti eilini kinietiska s... todel prasau patarimu  blush2.gif
mano reikalavimai ir galimybes:
kaina iki 1000 lt, butina automatine kilpa,taip pat kad butu galima kuo geriau siuti trikotaza .Butu gerai jei butu galimybe siuti dviguba adata. Noretusi kuo daugiau operaciju (bent jau kokiu 25, nes senoje buvo 13, tai tiesa sakant buvo mazoka - megstu vis kanors padailint  ax.gif). Dar manau butu visai nieko ta "overlokine" siule, nors nebutina. ir dar sirdis labiau linksta prie horizontalios saudykles, bet velgi nebutinybe  schmoll.gif
o gal kokia visai kitokia rekomenduosite, kuri butu verta demesio. Norisi daikto, kuris tarnautu ilgai ilgai  biggrin.gif

kad Janome ir Bernina geros masinos jau skaiciau, o kaip Jaguar?  g.gif
taip pat gal zinote, ar galimybe siuti dviguba adata yra tik tose masinose, kur tai nurodyta ar ir tose, kur neparasyta?

Visos Jūsų nurodytos siuvimo mašinos yra labai panašios ir pagal kainą ir pagal kokybę. Galite rinktis bet kurią, jos nei viena neprilygsta prastos kokybės kinietiškoms siuvimo mašinoms. Dėl JAGUAR siuvimo mašinų nieko blogą pasakyti negaliu, tai labai panašus lygis kaip ir Bernina ar Janome. Tai stabilios, stiprios, tiksliai pagamintos mašinos, standartinės detalės, na ir siūna pakankamai tyliai blink.gif
Visos šios mašinos puikiai siūna su dvigubą adata bei turi overlokines apmėtymo siūles. Tai tikrai nėra kažkoks "stebuklas" siuvimo mašinai, esu tikras kad ir Jūsų kinietiška mašina tai daro.
O pagal Jūsų poreikius labiausiai tiktų JAGUAR 979 Atlieka daugiausia siūlių, horizontali šaudyklė, puikiai siuna trikotažą (tame tarpe su dviguba adata). ir dar turi komplekte krašto nukirpimo ir apmėtymo mechanizmą.
Papildyta:
QUOTE(evemaska @ 2010 06 21, 09:58)
4u.gif Nutariau kad ir man reikalinga nauja siuvimo masina,sena visa nora siut atmuse,tai siulus suvalgo,tai digsniai nevienodi zodziu  doh.gif
Perskaiciau visus patarimus ir supratau kad geriausia yra JANOME,bet ka jus galit pasakyt apie JAGUAR,nes ir kaina prieinama,ir ivairiu dekorativiniu digsniu yra.Nes kaip pasiziurejau,kaina Janome prasideda nuo 400 lt ir pati paprasciausia,o Jaguar uz 500 galima jau pakankamai su daug operaciju isigit.Kaip jus manot ar verta pirkti Jaguar f-s siuvimo masinas? g.gif

Apie Jaguar siuvimo mašinas parašiau aukščiau. Pigesnės apie 500 Lt. šios firmos mašinos gerai tinka megėjiškam siuvimui, o mašinos, kurios kainuoja virš 700 Lt. jau tiks ir profesionalams.
Atsakyti
Nusprendžiau ir aš, kad noriu pasikeisti savo senutėlę Čaiką į naujesnę mašiną. Buvau parduotuvėje ir žiūrėjau tas Jaguar mašinas, žinot, visai patyko 4u.gif . Dabar tik kilo klausimas dėl apmėtymo siūlių. Ar gali tos naujos šiuolaikiškos mašinos padaryti kokybišką apmėtymą? Konsultantai parduotuvėje pasakė, kad tai nei viena siuvimo mašina niekada neatstos overloko verysad.gif . Ar tai tiesa? Aš labai norėčiau kokybiško apmėtymo, bet overloką kol kas pirkti nenoriu ax.gif
Atsakyti

Sveiki smile.gif pas mane yra rusiska Caika - 132 M. Siaip ji siuva gerai, tik vakar kasko pradejo, apmetant krastus, kalti. Nu as ja isvaliau,sutepiau. Sindi patikrinau vis tiek kala. Ieskojau kame beda, sakau gal kas atsilaisvino. Ir tik kai isemiau ta detale kur seivute isideda. Nu nusiima gaubtelis tada ta detalyte. Ji kaip supratau tik gaubtelio yra prispaudziama. Tai va , jei supratote ka noriu pasakyti smile.gif zodziu be tos detales ji dirba super tyliai. Beda kad be ... g.gif juk nepasiusiu nieko smile.gif dabar idomu ten sutept nera ko. O kaip padaryt kad nekaltu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LarisaMal @ 2010 06 24, 13:42)
Ar gali tos naujos šiuolaikiškos mašinos padaryti kokybišką apmėtymą? Konsultantai parduotuvėje pasakė, kad tai nei viena siuvimo mašina niekada neatstos overloko  verysad.gif . Ar tai tiesa? Aš labai norėčiau kokybiško apmėtymo, bet overloką kol kas pirkti nenoriu  ax.gif

Kiekviena siuvimo mašina turi savo paskirtį. Overloko paskirties jokia kitokia siuvimo mašina neatstos. Pav., pramonėje, paprastas 3-siūlis overlokas ir jo 2-siūlis variantas, naudojami austinių medžiagų kraštams apmėtyti. Trikotažui ir visokioms tamprioms medžiagoms siūti ir apmėtyti, geriau naudoti šiek tiek sudėtingesnius ovėrlokus, turinčius specialų įtaisą – diferencialą, skirtą medžiagos kraštų formavimui (kur reikia paraukia arba patempia (išgaubia) siuvinio kraštus). Tokie overlokai ypatingai vertingi, nes yra universalus. Jie užtikrina siuvėjai aukštą darbo kokybę, sutaupo jei daug laiko, išlaisvina nuo visokio papildomo bereikalingo darbo. Visa bėda, kad nedaugelis siuvėjų moka naudotis tuo diferencialu. Meistrai taip pat su šiais įtaisais nenori terliotis ir dažnai juos užblokuoja.
Atsakyti
QUOTE(vivivi @ 2010 06 25, 08:20)
Sveiki smile.gif pas mane yra rusiska Caika - 132 M. Siaip ji siuva gerai, tik vakar kasko pradejo, apmetant krastus, kalti. Nu as ja isvaliau,sutepiau. Sindi patikrinau vis tiek kala. Ieskojau kame beda, sakau gal kas atsilaisvino. Ir tik kai isemiau ta detale kur seivute isideda. Nu nusiima gaubtelis tada ta detalyte. Ji kaip supratau tik gaubtelio yra prispaudziama. Tai va , jei supratote ka noriu pasakyti smile.gif zodziu be tos detales ji dirba super tyliai. Beda kad be ...  g.gif  juk nepasiusiu nieko smile.gif dabar idomu ten sutept nera ko. O kaip padaryt kad nekaltu?  g.gif

Šiai Jūsų mašinai 20 ir daugiau metų. Nežinau kiek su ja dirbote ir ar buvo taisyta. Maždaug įtariu kas gali būt, bet nespėliosiu. Geriau apžiūrėkite ar nėra kokių laisvumų reduktoriuje (krumpliaračiuose) ir ar nenulaužta tokia amortizacinė spyruoklė,ant kurios laikosi ta Jūsų išimta detalė.
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2010 06 25, 10:50)
Šiai Jūsų mašinai 20 ir daugiau metų. Nežinau kiek su ja dirbote ir ar buvo taisyta. Maždaug įtariu kas gali būt, bet nespėliosiu. Geriau apžiūrėkite ar nėra kokių laisvumų reduktoriuje (krumpliaračiuose) ir ar nenulaužta tokia amortizacinė spyruoklė,ant kurios laikosi ta Jūsų išimta detalė.

smile.gif Jai tikrai jau yra 20 metu ir meistro ner macius jokio. Pagrinde mudvi su mama su ja siuvome. Kuri laika ji buvo tikrai apleista ir paprasciausiai nenaudojama. Bet kai reikedavo siuti jai tekdavo gana didelis kruvis. Beda,kad pedalas neatlaiko siuvimo tempu. Apmetai keleta paklodziu ir pradeda kaisti. O siaip as nemazai esu siuvusi ir dirbusi siuvykloje tad kaskiek gaudausi masinoje. ypac sioje senuteje smile.gif Nu nelendu , neardau kur nesu tikra, kad pavyks sudet i vieta. Bet mano manymu su krumpliaraciais viskas tvarkoje, nes be tu detaliu masina dirba tyliai. ir be trukdziu. O tik idedu anas dvi ir basta. Yra viena spyruokle, bet ji ten ne prie ko bu jungia dantukus. Truputi veliau idesiu foto su tom detalem, bu nu nematau kur galetu tilpt dar viena spyruokle. Kad ten idejus ta detale ir uzdejus dangtuka neber vietos niekam. Gal sakau kokia ini mini spyruoklyte turi but g.gif Siaip ir kai viska sudedu tai sukant ratuka, adata nuleist pakelt, tai jauciasi pasipriesinimas. Tarsi pats ratukas butu atsileides. Nu bet ner gi taip
Atsakyti