Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas tema

sveiki, gal ka zinot apie si kombaina Merry Lock 3560CL
Atsakyti
QUOTE(emdi @ 2010 06 04, 22:21)
sveiki, gal ka zinot apie si kombaina Merry Lock 3560CL

Labai gražus, viliojantis daiktas ir kaina prieinama. Galiu lažintis iš bet ko, kad neilgai džiaugsitės šiuo kiniečiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 05 birželio 2010 - 14:16
QUOTE(Singer meistras @ 2010 06 05, 15:01)
Labai gražus, viliojantis daiktas ir kaina prieinama. Galiu lažintis iš bet ko, kad neilgai džiaugsitės šiuo kiniečiu schmoll.gif

Turiu atsiprašyti dėl savo ankstesnio komentaro. Pats susipainiojau ir suklaidinau Mamas. Jūsų pasirinktas modelis yra vertas dėmesio. Šios Taivanio Merrilock firmos produkcija neblogai užsirekomendavo rinkoje. Kol kas klientai didelių priekaištų jai nereiškė. Apie šias mašinas (ovėrlokas>plokščiasiūlė>grandininio dygsnio siuvimo mašina) esu truputį rasiąs. Jų eksploatacija reikalauja įgūdžių ir žinių. Patarčiau pasipraktikuoti pas žinovus-trikotažo siuvėjus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 05 birželio 2010 - 17:00
QUOTE(Singer meistras @ 2010 06 05, 17:44)
Turiu atsiprašyti dėl savo ankstesnio komentaro. Pats susipainiojau ir suklaidinau Mamas. Jūsų pasirinktas modelis yra vertas dėmesio. Šios Taivanio Merrilock firmos produkcija neblogai užsirekomendavo rinkoje. Kol kas klientai didelių priekaištų jai nereiškė. Apie šias mašinas (ovėrlokas>plokščiasiūlė>grandininio dygsnio siuvimo mašina) esu truputį rasiąs. Jų eksploatacija reikalauja įgūdžių ir žinių. Patarčiau pasipraktikuoti pas žinovus-trikotažo siuvėjus.

Aciuuuu uz ats. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
skaiciau jusu pasisakymus apie kombainus mirksiukas.gif
taip pat jau labai senai norejau sito daigto, smile.gif na ir vakar pagaliau nusipirkau ax.gif iskart isbandziau ir laaaaaabai patiko, visai nesudetinga su juo dirbt schmoll.gif thumbup.gif tikiuos pasiteisin jo vardas smile.gif ir nebus jokiu problemu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emdi @ 2010 06 06, 11:35)
Aciuuuu uz ats. 4u.gif  4u.gif  4u.gif
skaiciau jusu pasisakymus apie kombainus  mirksiukas.gif
taip pat jau labai senai norejau sito daigto,  smile.gif na ir vakar pagaliau nusipirkau  ax.gif iskart isbandziau ir laaaaaabai patiko, visai nesudetinga su juo dirbt  schmoll.gif  thumbup.gif tikiuos pasiteisin jo vardas smile.gif ir nebus jokiu problemu  biggrin.gif

Matau daug džiaugsmo. Nusipirkote gerą daiktą, atliekanti nemažai visokių siuvimo veiksmų(instrukcijoje aprašyta tik dalis jų). Kol su juo apsiprasite, patariu labai atsargiai naudotis diferencialu-jo kraštutinėmis padėtimis, ypač tuomet, kai norite paraukti medžiagą. Taip pat venkite staigių „slenksčių“, t.y. daugiasluoksnių
medžiagos sudūrimo vietų. O patyrusios TRIKOTAŽO siuvėjos patarimai, Jums tik palengvins šios mašinos įsisavinimą. Profesionaliam darbui šią mašiną (TRYS VIENOJE) geriau nenaudoti.
Atsakyti
Norėčiau p.Singer meistro paklausti. Prekybos konsultanto užklausiau apie Bernina 800DL, o jis man va taip atrašė:

"...siulyciau rinktis JUKI MO-654 modeli, kadangi BERNINA'i overlokus gamina butent JUKI firma. JUKI overloko siulo itempimo reguliatoriai patogesni, siulu spuliu stovas patogesnis, prispaudimo pedele geresne, darbine platforma didesne..."

Prisiskaičiau įvairių jūsų ir kitų pasisakiusiųjų apie Berniną ir supratau, kad ji viena geriausių overlokų ir problemų mažiausiai iškyla. O štai konsultantas mane sumėtė. Ar tikrai Juki modelis yra patogesnis ir kokybiškesnis? Vis dėlto norisi daikto kokybiško, patogaus ir ilgaamžio.
Atsakyti
Gintarė, aš galiu tikrai patarti pirkti BERNINA 800DL. Pati tokį turiu jau virš 2 metų ir be galo džiaugiuosi. thumbup.gif
Dirba tiesiog puikiai, be reguliavimo mėto bet kokį audinį. Man buvo ypač aktuali siaura apmėtymo siūlė (babylock). Tai, kai pirkau savo overloką parduotuvėje išbandžiau visus modelius, tame tarpe ir Juki, tai tą siūlę tikrai gražiausiai darė BERNINA.
Vienu žodžiu, jei pasirinksi BERNINA, tikrai neapsiriksi 4u.gif
Bet to, kai ieškojau ką pirkti, man jį Singer meistras patarė, tai tikrai esu jam dėkinga, kad patarė gerą modelį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekky: 13 birželio 2010 - 12:28
Ačiū, Bekky, tuomet drąsiai ir užsisakysiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarė P. @ 2010 06 13, 13:06)
Norėčiau p.Singer meistro paklausti. Prekybos konsultanto užklausiau apie Bernina 800DL,

Miela naujoke, į tai Jums jau atsakė Bekky. Aš tik pridursiu, kad man mieliau yra taisyti europietiškų modelių siuvimo mašinas, nes jų mechaninė dalis yra ir patikimesnė, ir kokybiškesnė. Tai daugelio siuvėjų kartų gyvenimu patikrinti modeliai. Japonai ir kinai nieko geresnio nesukūrė. Tam reikalingos gamybos tradicijos, o jos, šiose šalyse, dar nesusiformavo.
Tie „konsultantai“ tik pakalbėt gražiai moka , bet už nieką jie neatsako. Dažnai jie neturi net menko supratimo apie tas savo reklamuojamas siuvimo mašinas. Apsimetęs paprastu pirkėju, turėjau progą tuo įsitikinti.
Atsakyti
noreciau pono Singerio paklaust.. ax.gif yra cia tokia masina pas mane.. VERITAS automatik 8014/35 ..sena,mazai naudota, turbut per 30 metu tepalu nemacius,maciau ,kad pedeles pakelejas siektiek parudyjes, truksta spules ir dirzelio prie varikliuko..masina su stalu,varikliukas tylus, duzgia kaip bitute,masina stabili, matyt metalinis korpusas sumazina vibracija..ar sis daiktas vertas demesio?ar verta ji prikelt,ar geriau pasieiskot naujo modelio masinos? nes ji man butu reikalinga darbui, ne siaip rankdarbiams g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamo @ 2010 06 18, 11:30)
noreciau pono Singerio paklaust.. ax.gif  yra cia tokia masina pas mane.. VERITAS automatik 8014/35 ..sena,mazai naudota, turbut per 30 metu

Taip, verta. Šį mašina patikima. Patogus valdymas. Turi gerą greitį ir visas būtiniausias operacijas. Galima truputi patobulinti-pritaikinti patogesnes pėdeles, tuomet pats darbas su ja bus daug malonesnis. Šis modelis buvo gaminamas prieš kokius 42 metus. Šios mašinos po šiai diena puikiai tarnauja.
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2010 06 19, 00:21)
Taip, verta. Šį mašina patikima. Patogus valdymas. Turi gerą greitį ir visas būtiniausias operacijas. Galima truputi patobulinti-pritaikinti patogesnes pėdeles, tuomet pats darbas su ja bus daug malonesnis. Šis modelis buvo gaminamas prieš kokius 42 metus. Šios mašinos po šiai diena puikiai tarnauja.

bigsmile.gif aciu uz nuomone 4u.gif reiks pasieiskot meistro prikelt sia bitute g.gif
Atsakyti