Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas tema

QUOTE(Sisi @ 2009 10 12, 17:00)
Ar turėjot kada reikalų su Janome 1200D? Niekaip nesusidraugauju doh.gif Vis praleidinėja grandinėlės dygsnius siuvant penkiasiūliu arba traukia kairės adatos siūlą siuvant plokščia siūle blink.gif

turiu ir as toki overloka. nesenai. dar pati nepripratau. bet pardavejas pasake kol priprasit idemei tikrinkit siulu ivedima . nors as irgi ne zalia ax.gif siuvime. iki siol visada pagal lentele biggrin.gif . atrodo viskas gerai visi siulai vietoi bet ka nors pamirstu .siulai iverti jungiklis siulei nenustaciau. nustaciau reikalinga siule tai siula ne ten ikisu lotuliukas.gif .
Atsakyti
Na ačiū dievui, radau kolegę thumbup.gif
Aš tai irgi vis žvilgteliu į siūlų vėrimą, bet jau nepasitaiko klaidų. Bet vistiek nesiuva taip, kaip norėtųsi. Trikotažo tai nedaug siuvau, daugiau džinso storio audinius. ax.gif
Labai lauksiu įspūdžių, atradimų ir pan. O pirkot "siuvimo stiliuje"?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2009 10 11, 17:51)
Bekky,
noriu jusu paklausti, kaip palenkiate trikotaziniu palaidiniu apacias, nes raset kad siuvat su ketursiuliu overloku? As irgi noreciau pasisiuti, tik nesugalvoju kaip su apaciom susitvarkyti...

Aš tai apmėtyčiau apačią ir palenkčiau universalia mašina, naudodama dvigubą adatą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 10 18, 23:18)
laba vakara...mane domina overlokas, koki rekomenduotumete overloka  buvusiai profesionaliai suvejai  blush2.gif  taciau dabar siuo uzsiemimu gan retai besinaudojanciai  g.gif  siaip namuose kartais siuvu savo malonumui, taciau apmetyti einu pas drauge. noreciau overloko kuris ne tik siule metytu, bet ir siutu kartu metant, kad butu galima metyti tiek plona tiek stora audini  g.gif

Trikotažui-Bernina 700, Tekstiliai-Bernina 1200
Atsakyti

! 
Forume draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 10 19, 17:26)
Na ačiū dievui, radau kolegę thumbup.gif
Aš tai irgi vis žvilgteliu į siūlų vėrimą, bet jau nepasitaiko klaidų. Bet vistiek nesiuva taip, kaip norėtųsi. Trikotažo tai nedaug siuvau, daugiau džinso storio audinius. ax.gif
Labai lauksiu įspūdžių, atradimų ir pan. O pirkot "siuvimo stiliuje"?

pirkau pagal reklama bet ne siuvimo stiliuje, buvo ir pas mane su plokscia siule broblemu. kazkaip nenorejo graziai siuti, pradeti siule buvo sunku, vis uzstrigdavo vietoi , tai praleidavo diksnius doh.gif . Dabar gal ir nieko.kol kas dirbau su plona miedzaga , kelnes reikes storo audinio siuti tai paziuresiu kaip bus. smile.gif
Atsakyti
Labai lauksiu atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
Aš neseniai nusipirkau Janome 4100 DC. Kol kas esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki. Palėpėj turim seną siuvimo mašiną, kurią kažkada mamai atidavė kaimynė. Mašina nejauna, kažkada priklausė kaimynės vyrui "kriaučiui" (pačiai kaimynei dabar būtų 95, o vyras berods jaunas mirė). Kojos gan įspūdingos, metalinės, išraitytos. Ant jų užrašyta The singer mfg co ny ir apačioj užrašas trademark. Gal ją verta atrestauruoti, nes siuvo puikiai, tik dabar kažkokia viena detalė sudilo?
Atsakyti
Rekomenduoju sia firmele http://www_siuvimomanija_lt/ Is ju pirkau overloka, pristato nemokamai, ir gali padaryti gera nuolaida. As pirkau overloka, tai man padare 300lt nuolaida ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galetumet patarti, parekomenduoti kokia siuvimo masina. Nereikia man kazkokios labai geros, tiesiog pasisiuti kazkoki rubeli, kad galeciau, pagalvelems uzvalkalus... Senukuose maciau vagner firmos atrodo, tokios papigiaiskos, ar apsimoka jas pirkti? ar visdelto prideti kelis simtus ir geresne pirkti? 4u.gif
Atsakyti
senukuose neapsimoka pirkti, nes jie uzsimeta dideli antkaini.
Paziurek cia, sako,kad jos neblogos ir nebrangios. http://www.janome.lt/katal1.htm#1017
Atsakyti