Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas tema

QUOTE(Vilniaus Meistras @ 2010 05 03, 17:16)
Be abejo 423S galima siūti su dviguba adata.
Bernette 92c pilnai atitinka savo kainą. Tai yra sunki, patvari, labai tyliai siunanti siuvimo mašina. Beja labai puikiai prasiuna įvairaus storio medžiagas  thumbup.gif .

Rusu forume issakyta labai daug kritikos siai siuvimo masinai... g.gif

kuo daugiau skaitai tuo viskas vis painiau darosi doh.gif

kokia Jusu nuomone apie PFAFF Hobby 1142?

apie ja lietuviu k. randu labai mazai info... Kokia Jusu nuomone butu lyginant siuos tris modelius: Pfaff hobby 1242, Bernette 92c ir 423S ?

gal Pfaff yra tokia masina, kuriai net nereikia ispustos reklamos ir grazaus aprasymo? smile.gif Vokiska kokybe ir viskas tuo pasakyta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ofke @ 2010 05 03, 22:10)
Rusu forume issakyta labai daug kritikos siai siuvimo masinai...  g.gif

kuo daugiau skaitai tuo viskas vis painiau darosi  doh.gif

kokia Jusu nuomone apie PFAFF Hobby 1142?

apie ja lietuviu k. randu labai mazai info... Kokia Jusu nuomone butu lyginant siuos tris modelius: Pfaff hobby 1242, Bernette 92c ir 423S ?

gal Pfaff yra tokia masina, kuriai net nereikia ispustos reklamos ir grazaus aprasymo?  smile.gif Vokiska kokybe ir viskas tuo pasakyta? smile.gif

PFAFF siuvimo mašinos yra geros, tik labai dažnai jų kainos yra labai aukštos. Nors dabar krizės metu gal ir jie pradėjo taikyti kokias nors nuolaidas thumbup.gif . 1142 modelis yra elektromechaninė panaši pagal funkcijas į 423S modelį. 92c modelis yra pilnai kompiuterizuotas, jo lyginti su 1142 ar su 423S negalima, tai visiškai skirtingos mašinos dėl jų galimybių.
Beje PFAFF siuvimo mašinas Vokietijoje jau daug metu niekas nesurinkinėja, jų gamyba (beja kaip ir visų kitų tokio lygio siuvimo mašinų) vyksta Kinijoje arba Taivanyje. Bet aišku tai nereiškia, kad jos nuo to tapo nekokybiškos.
Atsakyti
Galiu ir aš rekomenduoti Janome 423S. Pati turėjau, puiki mašina thumbup.gif Aišku, yra geresnių, kaip visada ir brangesnių doh.gif Bet šitas modelis, kaip supratau, pilnai patenksins Jūsų lūkesčius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleksiuke: 04 gegužės 2010 - 14:42
Sveiki, as ieskau siuvimo masinos, gal kas parduodat? blush2.gif man reikia kuo paprastesnes, nes neesu siuveja blush2.gif esu siuvusi su mociutes siuvimo masina tokia senoviska, kur rankena sukt reikia 4u.gif
zodziu, nelabai ka nusimanau, bet uzsimaniau siuvimo amsinos, kad galeciau dukrytei sukneliu prisiust arba pagalvei uzvalkala butu galima pasiut 4u.gif lotuliukas.gif
gal buna koks mini variantas? siulykit, jei ka turit, albai tiks naudotos, ne naujos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 04 20, 22:37)
O gal atsilieptu kas turi masinos"PFAFF 262" naudojimo instrukcija,parsisiusti interneto pagalba neturiu galimybiu

Labai reikia tooookia mašina stovi beveik nenaudojama
Atsakyti
Noreciau pasiteirauti kokia jusu nuomone apie janome 4623 cia lyginant su janome 423s. O sakykit gal 423s senesnis modelis, kad ne daug kur ja galima rasti g.gif Pati ne profesionale, tai ji man reikalinga tik paprastiems darbeliams.
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2010 05 06, 20:06)
Noreciau pasiteirauti kokia jusu nuomone apie janome 4623 cia lyginant su janome 423s. O sakykit gal 423s senesnis modelis, kad ne daug kur ja galima rasti  g.gif Pati ne profesionale, tai ji man reikalinga tik paprastiems darbeliams.

423S modelį Lietuvoje rasti visai nesunku, patykėkit. Taip, tai nėra pats naujausias modelis, todėl ir yra vienas iš pačių geriausių. Ne visi jį importuoja, kadangi jo savikaina yra šiek tiek brangesnė, o pardavimo kaina pakankamai žema. Naujausiuose modeliuose gamintojas dažnai tai vieną, tai kitą dalyką "sutaupo".
O 4623 modelis yra pranašesnis tuo, kad turi platesni zigzagą (6 mm), platesnę rankovę, papildomą greičio reguliatorių ir adatos padėties pozicionavimą viršus/apačia. Šis modelis turėtų būti gerokai brangesnis, bet jeigu Jūs tikrai norite mašinos paprastiems darbams, dauguma iš šių privalumų taip ir links nepanaudota. Be to tokio modelio Lietuvoje kol kas dar niekas neparduoda.
Papildyta:
QUOTE(Lady Dy @ 2010 05 06, 10:12)

Labai gaila, bet su instrukcija negaliu padėti blush2.gif . Mačiau internete yra galimybę ją nebrangiai nusipirkti. Arba ieškokit kokio nors "meistriuko" pagalbos, geras meistras, nors ir niekada nematęs kokios nors siuvimo mašinos, vis tiek sugebės suvaldyti bet kurią siuvimo mašiną bei paaiškinti kaip ja naudotis mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vilniaus Meistras @ 2010 05 06, 20:52)
423S modelį Lietuvoje rasti visai nesunku, patykėkit. Taip, tai nėra pats naujausias modelis, todėl ir yra vienas iš pačių geriausių. Ne visi jį importuoja, kadangi jo savikaina yra šiek tiek brangesnė, o pardavimo kaina pakankamai žema. Naujausiuose modeliuose gamintojas dažnai tai vieną, tai kitą dalyką "sutaupo".
O 4623 modelis yra pranašesnis tuo, kad turi platesni zigzagą (6 mm), platesnę rankovę, papildomą greičio reguliatorių ir adatos padėties pozicionavimą viršus/apačia. Šis modelis turėtų būti gerokai brangesnis, bet jeigu Jūs tikrai norite mašinos paprastiems darbams, dauguma iš šių privalumų taip ir links nepanaudota. Be to tokio modelio Lietuvoje kol kas dar niekas neparduoda.

Aciu uz issamu atsakyma, tikrai tiek daug man nereikia, bet ziuriu i ateiti ir nenoriu pacios paprasciausios. As ieskau ne LT, o UK ir internetu pirkti 423s kiek ieskojau jau sunkiau surasti, del to ir paklausiau. O kaip keista bebutu 4623 tokia pati kaina.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 05 06, 10:12)

Suradau tokią instrukciją (vokiečių k.). Jeigu rasite būdą, kaip ją atsiimti, su malonumu Jums ją perduosiu. Tik labai abejoju, kad tai padės Jums įvaldyti tą savo senutėlį PFAFFą. Tiek dešimtmečių prastovėjusi mašina, gali turėti visokių problemų, atsiradusių dėl sutirštėjusios alyvos ir dėl išsiliejusio elektrolito. Viena iš priežasčių, dėl kurios Jūs neišgaunate tiesiosios siūlės ir kt. programų – tai ir yra sutirštėjusios alyvos padariniai(„suklijavusios“ tarpusavi detalės). NEPATARIU pačiai ką nors „šriubinėti“, kad po to neprastumėte šią, tikrai vertingą mašiną.
Atsakyti
blush2.gif Singer Meistre, o gal įmanoma mano senutį VERITĄ perdirbti į pastatomą ant stalo, išėmus iš tos spintelės ? g.gif Bei truputį jį po tiek metų reikėtų pakrapštynėti...nes dirželis atsilaisvinęs...Šiaip dirba neblogai. Ar jūs galėtumėte suteikti man tokią pagalbą ? bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Ashai,2010 05 09, 10:02]
blush2.gif Singer Meistre, o gal įmanoma mano senutį VERITĄ perdirbti į pastatomą ant stalo, išėmus iš tos spintelės ?

Taip. Aš Jums padėsiu, bet šiuo laiku turiu rūpesčių. Kauno vet. klinikuose turi operuoti mano senbernarę Bitę. Pasiskambinkite dėl to laiko.
Atsakyti
Turiu problemele, gal kas patarsit ar duosite kokia nuoroda jai isspresti ax.gif .
Parsinesiau Veritas rubina1290. Buvo nupirkta nauja pries 10-15 m. o gal ir dar seniau, bet stovejo nenaudota.
Problema - nekabina siulu, net neiseina istraukti apatinio.
Perskaiciau instrukcija, atrodo, viska suveriau ir nustaciau, kaip nurodyta, perziurejau patarimus, ka daryti, kai praleidzia zingsnius, patikrinau, atrodo, kad viska padariau teisingai, bet matyt, vis delto kazka darau ne taip ir nebezinau, ka dar galiu patikrinti ar pakeisti.
Tikriausiai tik pradedanciasias ir gali tokios problemos kankinti doh.gif , bet pradeti kazkaip reikia ir norisi tongue.gif
SOS
Atsakyti