QUOTE(ofke @ 2010 05 03, 11:15)
Sveiki,
Gal galetumete patarti del brother BM3600 siuvimo masinos?
http://www.adata.lt/...0/productid/270
ar verta demesio, paprastam buitinam nesudetingam siuvimui?
aciu uz pagalba
Mano nuomonė tokia: paprastam buitiniam nesudetingam siuvimui tiek visko, ko pridėta į šią mašiną, tikrai nereikia. Manau, kad buitiniam naudojimui labiau svarbu, kad mašina galėtų prasiūti keletą medžiagos sluoksnių (pvz. džinsų palenkimas), puikiai siūtų plonas medžiagas (pvz. užuolaidoms), na ir būtų paprasta naudojime, būtų patikima, paprastai reguliuojama bei pakankamai tyliai dirbtų.
Tiesa pasakius manau, kad už Brazerius yra tikrai labiau patikimų siuvimo mašinų gamintojų
. Brother siuvimo mašinėlės yra per daug lengvos, man norėtusi, kad siuvimo mašina turėtų daugiau metalinių detalių
Iš karto atsiprašau visų Brother gerbėjų, čia tik mano nuomonė
Papildyta:
QUOTE(Vilusa @ 2010 05 02, 13:17)
Sveikos, siuvėjėlės...
Nesu siuvėja, tenka tik retkarčiais ką nors pataisyti, prisiūti... Siųdavau su senovine kojine mašina, visai netyčia įsigijau dėvėtą PRIVILEG el.mašinką, modelis 1510... Bėda ta, kad prie jos nėra jokios naudojimo instrukcijos, gal kas turite panašią, gal turite manualą? Ar žinote, kur interneta rasti?
Ačiū labai....
Radau internete, kad ši mašina atitinka kitos mašinos modelį, kurios instrukciją aš galiu gauti.
"Privileg 1510 (baugleich mit Janome 1012) - meine grundsolide "Ersatzspielerin""
Šiandien vakare atsiūsiu per AZ. Tikiuosi, kad pagelbėjau.