Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas tema

QUOTE(Vilniaus Meistras @ 2010 04 19, 22:10)
Gal būtų ir visai neblogas pasirinkimas neprofesionaliam naudojimui jeigu ne vienas nepatogumas. Šioje mašinoje nėra įrengtas šiuolaikinis pėdelės nuėmimo mechanizmas "snap-on", t.y. kad pakeisti pėdelę, reikia atsukti visą pėdelės mechanizmą. Daugumoje šiuolaikinių mašinų pėdelės keičiamos paprastu svirtelės paspaudimu.

O su ja nebus problemų siuvant įvairių storių audinius - nuo užuolaidos iki paltinės ar džinso?
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 04 19, 20:21)
Kokie komentarai apie Janome JEM GOLD PLUS? Janome 525S?

pries pora dienu nusipirkome Janome 525S, man labai patinka, po senosios kur ranka reikejo sukti.
Esu megeja, tad funkciju kolkas man su kaupu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2010 04 20, 09:18)
O su ja nebus problemų siuvant įvairių storių audinius - nuo užuolaidos iki paltinės ar džinso?

Ši mašina yra skirta neprofesionaliam naudojimui: sumažinti gabaritai, fiksuotas dygsnio ilgis ir plotis, nėra galimybės siūti dviguba adata schmoll.gif . Plonesnes ir storesnes medžiagas gal ir prasiūtų, bet manau, kad norint rimčiau dirbti, geriau rinkites rimtesnį modeliuką.
Atsakyti
O gal atsilieptu kas turi masinos"PFAFF 262" naudojimo instrukcija,parsisiusti interneto pagalba neturiu galimybiu
Atsakyti
QUOTE(Vilniaus Meistras @ 2010 04 20, 21:29)
bet manau, kad norint rimčiau dirbti, geriau rinkites rimtesnį modeliuką.

Gal patartumėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2010 04 20, 14:49)
pries pora dienu nusipirkome Janome 525S, man labai patinka, po senosios kur ranka reikejo sukti.
Esu megeja, tad funkciju kolkas man su kaupu blush2.gif

man po Caikos kaip is kosmoso sis modeliukas thumbup.gif
jau galiu Caika perleist kam nors jei susitvarkys adatos idejimo reguliavima (kazkaip nusimusa pastoviai, traukioja siula, na meistras gal supras), nenudrozta, apynauja, del tos bedos matyt anyta nesiuvo ja ir man atidave nieko nesakius doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2010 04 21, 08:55)
Gal patartumėt ax.gif

Patikėkit labai sunku patarti taip, kad Jums tiktu labiausiai, nežinant Jūsų poreikių bei finansinių galimybių. Jeigu Jūs norite paprastos nebrangios elektromechaninės siuvimo mašinos tiesiog kažkokiems darbams atlikti, tai galima gerą mašinėlę nusipirkti iki 1000 Lt. Jeigu norite kompiuterinės mašinos, tai kainuos nuo 1500 Lt. ir daugiau. Svarbu kad kaina atitiktų kokybę bei aišku Jūsų poreikius mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, siuvėjėlės...
Nesu siuvėja, tenka tik retkarčiais ką nors pataisyti, prisiūti... Siųdavau su senovine kojine mašina, visai netyčia įsigijau dėvėtą PRIVILEG el.mašinką, modelis 1510... Bėda ta, kad prie jos nėra jokios naudojimo instrukcijos, gal kas turite panašią, gal turite manualą? Ar žinote, kur interneta rasti? blush2.gif
Ačiū labai....
4u.gif
Atsakyti
Norejau meistru paklausti, gal kas nors turit ta vadinamaji pusmenuli senai rankinei siuvamajai masinai? Parduotuvej turi tik priesingos kypties. Senajame issidevejo metalas ir nebekabina siulo.
Atsakyti
dėl ko mašina praleidžia dygsnį?
Nu niekaip nenusireguliuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarė @ 2010 05 02, 18:11)
dėl ko mašina praleidžia dygsnį?
Nu niekaip nenusireguliuoju  doh.gif

gal siūlo įtempimas per mažas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2010 05 02, 17:17)
Norejau meistru paklausti, gal kas nors turit ta vadinamaji pusmenuli senai rankinei siuvamajai masinai? Parduotuvej turi tik priesingos kypties. Senajame issidevejo metalas ir nebekabina siulo.

Galiu padovanot.
Atsakyti