Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas tema

aha, tikrai tik seilei pavarvint, pažiūrėjau - kaina 14 700 Lt

brangoka laugh.gif
Atsakyti
"Kiek domėjausi, tai BERNINA siuvimo mašinos yra labai aukštos kokybės. Be to jos vienintelės iš visų likusių yra dar renkamos Šveicarijoje. "

Deja Bernina masinos jau senai yra renkamos kinijoje. verysad.gif
As irgi rinkausi sios firmos masina ir ilgai ziurinejau ir domejausi.

Atsakyti
QUOTE(ziopa @ 2010 03 19, 21:39)
"Kiek domėjausi, tai BERNINA siuvimo mašinos yra labai aukštos kokybės. Be to jos vienintelės iš visų likusių yra dar renkamos Šveicarijoje. "

Deja Bernina masinos jau senai yra renkamos kinijoje.  verysad.gif
As irgi rinkausi sios firmos masina ir ilgai ziurinejau ir domejausi.

Aš turėjau omeny BERNINA 830 ir kai kurias dar jų siuvimo mašinas. Jos tikrai 100% yra kurtos, rinktos ir t.t. Šveicarijoje. Aišku tas pigesnes tai tikrai švecarai nerenka. Šiaip aš neįsivaizduoju, kad europietis, gaudamas didžiausią atlyginimą, rinktų mašinas, kurių kaina mažiau nei 1000 Lt. savo šalyje. Aš tik norėjau pasakyti, kad Bernina yra vienintelis gamintojas, kuris aplamai dar kažką iš siuvimo įrangos gamina Europoje. Visos kitos mašinos gaminamos Kinijoje, Taivanyje ir t.t. Dabar beveik viskas ten gaminama. Nesenai elementarią vaikišką knygutę nupirkau, tai ir ta pagaminta Kinijoje, tik tekstą musiškiai parašė verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilemama: 19 kovo 2010 - 21:51
QUOTE(zefiras @ 2010 03 17, 18:22)
Planuoju isigyti JanomeMC6600P,girdejau kad geras modeliukas,gal kokiu nuomonu yra?

aš turiu tokią jau metus. siuvu daug, galima sakyti net masinė gamyba- iki šiol tarnauja puikiai. esu patenkta jos galimybėmis...
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Truputi paskaitinejau, tai kiek supratau cia renkasi gerai suprantatntys siuvima zmones 4u.gif

As isvis nemoku siuti, bet labai noriu ismokti. Aisq kokiu sudetingu siuviniu tikriausiai namu salygom neismoksiu, bet bent paprastus tikiuos ismokt (nors paprasta siule siute).
Gavau tokia sena (bet sake mazai naudota) siuvimo masina "caika.132". Tai yra tokia problemele, jei siuvimas greitas, nestora medziaga tai viskas gerai, bet jei keliu sliuoksniu medziaga ir nevienodas tempas (o man dar tas tempas nera ir tikriausiai greitu laiku nebus vienodas), praleidineja dygsnius. Ar cia kazka as pati galiu padaryti? Ar reikia koki meistra pasikviest, kad pareguliuotu? Ar isvis nieko jau cia neina pakeist?
Atsakyti
QUOTE(jolanta003 @ 2010 03 24, 12:00)
Sveiki smile.gif

Truputi paskaitinejau, tai kiek supratau cia renkasi gerai suprantatntys siuvima zmones  4u.gif

As isvis nemoku siuti, bet labai noriu ismokti. Aisq kokiu sudetingu siuviniu tikriausiai namu salygom neismoksiu, bet bent paprastus tikiuos ismokt (nors paprasta siule siute).
Gavau tokia sena (bet sake mazai naudota) siuvimo masina "caika.132". Tai yra tokia problemele, jei siuvimas greitas, nestora medziaga tai viskas gerai, bet jei keliu sliuoksniu medziaga ir nevienodas tempas (o man dar tas tempas nera ir tikriausiai greitu laiku nebus vienodas), praleidineja dygsnius. Ar cia kazka as pati galiu padaryti? Ar reikia koki meistra pasikviest, kad pareguliuotu? Ar isvis nieko jau cia neina pakeist?

Gerai, kai žmones mums dovanoja (atiduoda)iš širdies, o ne pagal principą „Dieve, imk, kas man netink“.
Išsamiai atsakyti negaliu, nes truksta informacijos apie tos Jūsų ЧАЙКА-132М kapryzus. Jeigu mašina pagaminta po 1988metų, tikėtinas surinkimo netikslumas. Tų laikų technika dažnai su defektais. Šio tipo mašinos,nežiūrint į kai kuriuos jų trukumus (triukšmingos, sunkiai remontuojamos) nėra visai blogos, ypač, jeigu sukomlektuotos japonišku (tik ne turkišku arba rusišku) el varikliu.
Atsakyti
QUOTE(jolanta003 @ 2010 03 24, 12:00)

turiu tokią pačią mašiną ir tokias pačias bėdas doh.gif maniškė pirkta 1985 metais, anksčiau siuvo normaliai, nes pati jaunystėj ja siuvau, o dabar traukia viršutinį siūlą arba siūnant storesnį dvigubą audinį jis išvis trūksta prie pat adatos, dygsniai nevienodi, siūlė sutraukta, nu žodžiu vargas.....nežinau ar aš čia kažko nemoku ar mašinau jau "pavargo" g.gif
norėčiau irgi kokio meistrelio nuomonės.. gal yra tokių, kuriems galima nuvešt ir jie pažiūrėtų kaip čia yra su ja?
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2010 03 25, 15:23)
turiu tokią pačią mašiną ir tokias pačias bėdas  doh.gif maniškė pirkta 1985 metais, anksčiau siuvo normaliai, nes pati jaunystėj ja siuvau, o dabar traukia viršutinį siūlą arba siūnant storesnį dvigubą audinį jis išvis trūksta prie pat adatos, dygsniai nevienodi, siūlė sutraukta, nu žodžiu vargas.....nežinau ar aš čia kažko nemoku ar mašinau jau "pavargo"  g.gif
norėčiau irgi kokio meistrelio nuomonės.. gal yra tokių, kuriems galima nuvešt ir jie pažiūrėtų kaip čia yra su ja?

visų pirma tai patarčiau visada iš naujo įverti siūlus, nors ir atrodytų, kad siūlas įvertas teisingai. Kartais buna taip, kad kur nor siūlas du kartus apsuktas, todėl susitraukia siūlė ar plišta siūlas. Po to, jeigu traukia viršutinį siūlą, reikėtų patikrinti jo įtempimą, t.y. jį atlaisvinti. Apatinis siūlas turėtų būti įtemptas šiek tiek smarkiau nei šiuolaikinėse mašinose. Na ir aišku turi stovėti kokybiška adata ir naudojami kokybiški siūlai. Jeigu visi šie reguliavimai nepadeda, galiu įtarti, kad su laiku šaudyklėje arba kitose dalyse atsirado atplaišų. Jos atsiranda susiduriant su nulužusia arba sulenkta adata. Na tokį gedimą ar kitą gedimą gali pašalinti tik meistras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilniaus Meistras: 27 kovo 2010 - 19:03
Sveiki,
norima pirkti siuvimo masina, apsistojome ties 3 modeliais - JANOME 525 Sewist, Bernette E56 ir VERITAS Creative. Karia patartumete arba ispeiktumete? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2010 04 01, 09:00)
Sveiki,
norima pirkti siuvimo masina, apsistojome ties 3 modeliais - JANOME 525 Sewist, Bernette E56 ir VERITAS Creative. Karia patartumete arba ispeiktumete? Aciu 4u.gif

Gerai pažistu visas šias mašinas. Visoms joms yra suteikiama 2 metų garantija ir pagamintos jos yra tikrai kokybiškai. Puikiai siuna įvairias medžiagas. Skirtumai yra tokie, kad 525S modelis turi horizontalią šaudyklę, o Bernette E56 ir Veritas Creative turi vertikalią klasikinę šaudyklę. Veritas Creative turi daugiausią operacijų. Manau, kad nepralošite įsigydami bet kurią iš šių mašinų 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(zefiras @ 2010 03 17, 19:22)
Planuoju isigyti JanomeMC6600P,girdejau kad geras modeliukas,gal kokiu nuomonu yra?Dar svarstau del overloko 1200D,girdejau kad kaprizingas...gal kas patars g.gif

del 1200D tai as pripratau tai kaprizu neliko.dabar siunu tik sau ir seimai.tai problemu kolk kas nera smile.gif
Janome MC 6600P tai nezinau. idomu butu apie ja daugiau suzinoti . ar kas pirko ?
Atsakyti
Gerb. meistriukai ir zinovai(-es), ka manot apie si nauja modeliuka Janome JEM GOLD PLUS
http://www.eshop.b-a...Siuvimo_masinos

panasu, kad rinkta Japonijoj-skamba rimtai g.gif
Ar kas susiduret? Idomios visos nuomones 4u.gif

ps: klausimas prie to pacio-ar masinos su horizontalia saudykle kazkuo geresnes uz masinas su vertikalia?
Atsakyti