nepatarčiau kaip tik pirkti to žalio- kinietiškas
žiūrint aišku dar kam- jei tik smulkiems darbams, tai tiks iš bedos, bet rimtesniems- geriau normalesnį
Šitas nežinau koks, bet mano yra japoniškas "Yamata" .
Klausimas Singer meistrui: turiu 1961 m. gamybos rusišką rankinę siuvimo mašiną Podolsk. Dar prieš du metus ja siuvau, bet po to ji visiškai išsiderino. Ji man labai brangi kaip prisiminimas, bet norėčiau karts nuo karto ja ir pasiūti kai ką, kaip čia mergaitės sako buitinėms reikmėms. Šita mašinėlė yra "nekalta", t.y. joks meistras jos nežiūrėjo ir iš namų nė karto nebuvo išgabenta, kiek suprantu, tai visos detalės joje yra ir visos originalios. Taigi klausimas: ar yra galimybė ją sutvarkyti? Kokia būtų nuomonė. Iš anksto dėkoju.
QUOTE(Werkona @ 2010 02 22, 13:02)
Pati turiu tokį, meistrą ji matė tik kokį porą kartų, neskaitant peiliukų galandimo. Siuvu gan seniai ir daug.
QUOTE(aleksiuke @ 2010 02 22, 15:24)
nepatarčiau kaip tik pirkti to žalio- kinietiškas
nūūū, tai ką dabar daryt?
dvi skirtingos nuomonės, laukiu trečios
Gal ir pats singer meistras patars ką nors?
QUOTE(oncyte @ 2010 02 23, 13:24)
Klausimas Singer meistrui: turiu 1961 m. gamybos rusišką rankinę siuvimo mašiną Podolsk. Dar prieš du metus ja siuvau, bet po to ji visiškai išsiderino. Ji man labai brangi kaip prisiminimas, bet norėčiau karts nuo karto ja ir pasiūti kai ką, kaip čia mergaitės sako buitinėms reikmėms. Šita mašinėlė yra "nekalta", t.y. joks meistras jos nežiūrėjo ir iš namų nė karto nebuvo išgabenta, kiek suprantu, tai visos detalės joje yra ir visos originalios. Taigi klausimas: ar yra galimybė ją sutvarkyti? Kokia būtų nuomonė. Iš anksto dėkoju.
Dauguma Podolsko mašinų, yra amerikietiškų SINGERių kopijos. Sutaisomos, gerose rankose tarnaus ne vienai Mamų, dukrų ir anukių kartai.
QUOTE(pear @ 2010 02 21, 15:00)
Kreipiuosi patarimo:
siuvimui namuose kokį geriau patartumėt pirkti buitinį overloką: ar tą tokį senovinį metaliniu korpusu, žalią, dėvėtą, bet suremontuotą, ar geriau pirkti naują , tą tokį a la plastmasinį?
na, tokį
ar tokį: ??????
siuvimui namuose kokį geriau patartumėt pirkti buitinį overloką: ar tą tokį senovinį metaliniu korpusu, žalią, dėvėtą, bet suremontuotą, ar geriau pirkti naują , tą tokį a la plastmasinį?
na, tokį
ar tokį: ??????
Tas pats "Š", tik skirtingo pavidalo.
QUOTE(Singer meistras @ 2010 02 24, 08:08)
Tas pats "Š", tik skirtingo pavidalo.
kaip iš save vadinančio meistru žmogaus, per dažnai šioje temoje vartojami apibūdinimai iš š raidės.
Kiekvienas pataps meistru, siūdamas su keliais tūkstančiais kainuojančia mašina.
Ne visi gali tiek mokėti, ir ne visiems to reikia.
jaučiu didelę antipatiją žmonėms ir ypač pardavėjams, kurie akivaizdžiai rodo nepasitenkinimą žmonėmis, kurie perka nebrangius daiktus.
Pati siuvu su tokiu , kaip tas žalias, ir vargo nematau.
O remontuoti ir prižiūrėti reikia visas mašinas.
[quote
[/quote]
Būtent
[/quote]
Būtent
man nepasisekė su tuo "žaliu" , matyt per didelė apkrova buvo.... teko net angliukus keisti varykliuke... manau kiekvienam pagal poreikius
QUOTE(aleksiuke @ 2010 02 24, 16:07)
man nepasisekė su tuo "žaliu" , matyt per didelė apkrova buvo.... teko net angliukus keisti varykliuke... manau kiekvienam pagal poreikius
tai čia normlu keisti juos, juk daug siuvi, ką manai,kad nieks nedyla ir nieks joms nenutinka , viskas gerai, aš belekiel pakeičiau variklių , paskui galingesnį sumontavo , dirželiai, pedalai eina ašibom jei pasiuvi neblogai, juk kaip sako netepsi nevažiuosi
o tie plastmasiniai visai neblogos mašinos, žiūrint kam reikia, jei ruošiasi žmogus per dieną 10 patalynės komplektų pasiūti tada netinka, bet jei 5 kelnes tada prašom į sveikatą, ir nėra jau tokie š tos plastiankės, svarbu numatyti kam ji bus reikalinga, aš siuvu nedaug ,bet man reik daug ir įvairiausių siūlių , juk neprisistatysiu aš 10 skirtingų operacijų mašinų , tuiru keletą ir man jų per akis
todėl ir stovi jis pas mane, nes neatlaiko kruvio ; o darbui nupirktas pramoninis