Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas tema

[quote=erikae,2010 02 04, 21:36]
Mano overlokas g.gif

Ka galite pasakyti ? blush2.gif

Naudojausi tokiu pat overloku viskas gerai su juo yra tik vienas didelis minusas tai siulu iverimas doh.gif doh.gif doh.gif , iki siol nezinau kaip siulus i ji iverti gal kas instrukcija turit?
Atsakyti
[quote=gosas,2010 02 10, 11:29]
O ko as turiu erzintis? Bet ar tiks usalusi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lauksiu ka pasakys SM siuvimu masinu meistras Kiek ji gali Kainuoti Ir taip pat paklausysiu nuomoniu ir kitu meistrū

Sprendžiant iš overloko pavadinimo, tai būtų italų firma. Nemačius,
nepačiupinėjus, negaliu daryti savo išvadų dėl tų Jūsų mašinų. Visų pirma, reikia įvertinti jų techninį stovį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 10 vasario 2010 - 20:19
[quote=jurgitte,2010 02 09, 14:52]
Sveiki,
norejau patarimo
jau senokai esu nusiziurejus JUKI firmos hibrida 5siuli overloka + ploksciasiule.
kaina nemaza, be to, islieka stabili jau keleta metu.
Vilioja tai, kad dvieju skirtingu masinu funkcijos sudetos i viena. Gal teko susidurt, kokie butu jos trukumai?? Ar neissiderina mechanizmai (galvuciu keitimas overloko/ploksciasiules?)
Papildyta:
modelis JUKI MO-735

Šį mašina galėtų „susidraugauti“ tik su labai patyrusia ir atidžia siuvėja, turėjusia praktinio darbo su trikotažo gaminiais. Didžioji gi dauguma paprasčiausia siuvimo mašina nemoka naudotis. Prieš perkant tokį daiktą, patarčiau truputi pasipraktikuot, pav., Utenos trikotažo fabrike. Salonų „konsultantai“ čia Jums nepadės. Žodžiais negaliu apsakyti visų šios mašinos privalumų, ypač siuvantis apatinį trikotažą. Įsigijusios tokias mašinas moterys, ne visada lieka patenkintos savo pasirinkimu, nes labai sunku rasite mechaniką, galinti jas aptarnauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 10 vasario 2010 - 22:06
Singer meistras gal Jus turit vilniuje pazistama meista?!
labai noriu siuvimo masinos geros, bet ir pinigu gaila, ne tas laikas kad galima butu islaidaut doh.gif
o namuose turiu sena overloka, kuris kazkodel nenori siut blush2.gif ir sena ciaika irgi kantrybes neturiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2010 02 12, 14:56)
Singer meistras  gal Jus turit vilniuje pazistama meista?!
labai noriu siuvimo masinos geros, bet ir pinigu gaila, ne tas laikas kad galima butu islaidaut  doh.gif
o namuose turiu sena overloka, kuris kazkodel nenori siut  blush2.gif ir sena ciaika irgi kantrybes neturiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kiek man yra žinoma, patys kiečiausi meistrai Utenoje. Savo meistriškumu jie stebino vokiečių ir japonų siuvimo mašinų konstruktorius. Aš pats iš jų daug ko pasimokiau. Daug metų praėjo nuo tų laikų. Mano pažystami meistrai jau pensininkai ir šio darbo nedirba, arba mirę, jaunesni –užsienyje. Aš pats šį darbą dirbdamas, stengiuos niekam nesudaryt konkurencijos. Kartais atvažiuoju ir į Vilnių. Pav., šį antradienį lankiausiu pas vieną sostinės Supermamą-taisiau senos laidos PFAFFą. Gal, laikui bėgant, su MAMŲ pagalba, rasiu darbo patalpas Vilniuje ir gabų pagalbininką - mokinį, tuomet galėsiu ir Jums padėt.
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2010 02 12, 20:25)
Kiek man yra žinoma, patys kiečiausi meistrai Utenoje. Savo meistriškumu jie stebino vokiečių ir japonų siuvimo mašinų konstruktorius. Aš pats iš jų daug ko pasimokiau. Daug metų praėjo nuo tų laikų. Mano pažystami meistrai jau pensininkai ir šio darbo nedirba, arba mirę, jaunesni –užsienyje. Aš pats šį darbą dirbdamas, stengiuos niekam nesudaryt konkurencijos. Kartais atvažiuoju ir į Vilnių. Pav., šį antradienį lankiausiu pas vieną sostinės Supermamą-taisiau senos laidos PFAFFą. Gal, laikui bėgant, su MAMŲ pagalba, rasiu darbo patalpas Vilniuje ir gabų pagalbininką - mokinį, tuomet galėsiu ir Jums padėt.

Gerb. Meistre,

Perskaičiau visą temą, nes noriu pradėti mokytis siūti ir ieškojau informacijos apie šiuolaikines siuvimo mašinas. Šiuo metu nesu Lietuvoje, bet kai grįšiu, labai norėčiau atnešti jums parodyti savo mamos siuvimo mašiną, kuri yra daugiau nei 10 metų nenaudojama, lyg sakė, kad jau tada labai pradėjo 'ožiuotis'. Iš naujo į ją nepažiūrėjau, bet kiek prisimenu iš vaikystės, tai tokia balta, su elektriniu pedalu smile.gif Kaip butų gerai, jei sutaisytumėte ir parodytumėte, kaip teisingai ja naudotis, nes niekada anksčiau nesu siuvusi, taip pat instrukcija yra tik rusiška (jei dar yra).

Dar norėjau palinkėti, kad būtinai susirastumete mokinių, jūsų žinios neeilinės, jūs turit tiek kantrybės, ir iš kur smile.gif

Taip pat dėkoju už visus patarimus šioje temoje, tikrai padėjo.

Ačiū.
Atsakyti
[quote=geltonkase_,2010 02 13, 02:39]
kiek prisimenu iš vaikystės, tai tokia balta, su elektriniu pedalu smile.gif Kaip butų gerai, jei sutaisytumėte ir parodytumėte, kaip teisingai ja naudotis, nes niekada anksčiau nesu siuvusi, taip pat instrukcija yra tik rusiška (jei dar yra).

Mielai Jums padėsiu sutvarkyti tą, kaip spėju, Podolsko gamybos perestroikos laikų siuvimo mašiną ČAIKA. Tai vienintelis grynai rusiškas siuvimo mašinos kurinis, visi kiti-vakarietiškų modelių kopijos. Patys rusai labai jau keikia savo tą ČAIKĄ, bet man šį jų mašina patinka dėl paprastumo, patikimumo ir mažos kainos. Po nedidelio pertvarkymo ta Čaika pasidaro visai pakenčiama ir ne kiek nenusileidžia panašios klasės vakarietiškiems modeliams. Tik reikia truputi pamokyti siuvėją, kaip teisingai naudotis.
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2010 02 12, 19:25)

ot kad as zinociau doh.gif doh.gif kad si antradieni doh.gif doh.gif
o kada Jus vel planuojat but vilniuje!? nes kazkaip pasidomejau kiek man kainuos overloka pataisyt, na tas taisymas butu kad parodyt kaip siula reikia ivest g.gif ir kad nepliesinetu visa laika, tai paprase 100lt, man pasirode per brangu g.gif ir dar svarbiausia as net nzn ar gerai man padarytu nes zmogaus nepazistu, o apie Jus atsiliepimus jau paskaiciau 4u.gif
Atsakyti
[quote=Triksi26,2010 02 13, 11:31]
o kada Jus vel planuojat but vilniuje!? nes kazkaip pasidomejau kiek man kainuos overloka pataisyt, na tas taisymas butu kad parodyt kaip siula reikia ivest g.gif ir kad nepliesinetu visa laika, tai paprase 100lt, man pasirode per brangu g.gif ir dar svarbiausia as net nzn ar gerai man padarytu nes zmogaus nepazistu, o apie Jus atsiliepimus jau paskaiciau 4u.gif

1. Kada vėl atvažiuosiu į Vilnių-nežinau, bet, jeigu norėsite, galėsiu Jums apie tai pranešti papildomai. 2.Dėl apmokėjimo už darbą, man problemų beveik niekuomet nekildavo. Klientai sąžiningai sumokėdavo tiek, kiek priklauso ir dažnai dar nuo savęs pridėdavo. 4. Nežinau su kuo Jūs kalbėjote dėl savo to overloko taisymo, bet manau, kad ne su profesionalu. Sąžiningas meistras visada sugebės pagristi savo paslaugos vertę ir garantuoti atlikto darbo kokybę. Laikausi to principo, kad klientas visada teisus. Praneškite savo overloko modelį (pavadinimą), o dar geriau, įdėkite jo nuotrauką, tuomet spręsime ką toliau daryt.
Atsakyti
[quote=Singer meistras,2010 02 13, 18:19]
[quote=Triksi26,2010 02 13, 11:31]
1. Kada vėl atvažiuosiu į Vilnių-nežinau, bet, jeigu norėsite, galėsiu Jums apie tai pranešti papildomai. 2.Dėl apmokėjimo už darbą, man problemų beveik niekuomet nekildavo. Klientai sąžiningai sumokėdavo tiek, kiek priklauso ir dažnai dar nuo savęs pridėdavo. 4. Nežinau su kuo Jūs kalbėjote dėl savo to overloko taisymo, bet manau, kad ne su profesionalu. Sąžiningas meistras visada sugebės pagristi savo paslaugos vertę ir garantuoti atlikto darbo kokybę. Laikausi to principo, kad klientas visada teisus. Praneškite savo overloko modelį (pavadinimą), o dar geriau, įdėkite jo nuotrauką, tuomet spręsime ką toliau daryt.
[/quote]

okis bus padaryta smile.gif tik siandien ir ryt negalesiu idet nuotraukytes, bet butinai idesiu
Atsakyti
sveiki, mano fotikas neveikia tai suradau internete nuotrauka
http://siuvena.lt/product_49.html
dar paieskosiu siuvimo masinos, man reiktu kad parodytu kaip overloke siula ivest ir paziuret kodel siulas plesa
Atsakyti
[quote=Triksi26,2010 02 15, 10:27]
sveiki, mano fotikas neveikia tai suradau internete nuotrauka
http://siuvena.lt/product_49.html
dar paieskosiu siuvimo masinos, man reiktu kad parodytu kaip overloke siula ivest ir paziuret kodel siulas plesa

Jūs turite kinietišką overloką. Šį mašina nors ir yra praktiškai „nesunešiojama“, bet iš tikrųjų- niekam tikusi. Su ja, vargais ne galais, galima apmėtyti tik labai plonas medžiagas (iki 1,5mm storio po pėdele). Jos variklis-nesaugus. Štai ta nuoroda, kurios puslapiuose galite rasti daugelį atsakymų į Jus dominančius klausymus(siūlų įvėrimo schemą taip pat):
http://club.osinka.r...24770?&start=60
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 15 vasario 2010 - 13:51