Prašau pagalbos..
gal kas žinote kaip Singer 784 modeliui suverti siūlus į ritelę? internete nieko nerandu....
QUOTE(Wumane @ 2010 02 07, 15:57)
Prašau pagalbos..
gal kas žinote kaip Singer 784 modeliui suverti siūlus į ritelę? internete nieko nerandu....
O, tai dinozaurų laikų mašina. Ir iš kur tik Jūs ją iškasėte? Tai horizontalios šaudyklės mašina. Spėju, kad pagal amžių Jums tiktų į močiutes. Savo laiku buvo labai paklausi dėl gražaus dizaino ir daugybės operacijų. Tai daugiau dovanojimams skirtas modelis. Atrodo, kad vokiečių (arba britų). Nuotoliniu būdų nesugebėsiu atsakyti į Jūsų klausymą. Dėl amžiaus ir dėl kt. priežasčių, šį mašina gali turėti visokių, ne visada pašalinamų, problemų.
Sveiki,
norejau patarimo
jau senokai esu nusiziurejus JUKI firmos hibrida 5siuli overloka + ploksciasiule.
kaina nemaza, be to, islieka stabili jau keleta metu.
Vilioja tai, kad dvieju skirtingu masinu funkcijos sudetos i viena. Gal teko susidurt, kokie butu jos trukumai?? Ar neissiderina mechanizmai (galvuciu keitimas overloko/ploksciasiules?)
Papildyta:
modelis JUKI MO-735
norejau patarimo
jau senokai esu nusiziurejus JUKI firmos hibrida 5siuli overloka + ploksciasiule.
kaina nemaza, be to, islieka stabili jau keleta metu.
Vilioja tai, kad dvieju skirtingu masinu funkcijos sudetos i viena. Gal teko susidurt, kokie butu jos trukumai?? Ar neissiderina mechanizmai (galvuciu keitimas overloko/ploksciasiules?)
Papildyta:
modelis JUKI MO-735
Gal kas turit tokia Singer siuvimo masina? http://www.senukai.l...s...are=1&pgNr= esu ją nusižiūrėjusi ir norėčiau sužinoti kokie minusai. O gal kas nusimanot ir galetumet patarti/pasiūlyti kita Singer modelį? Kitos firmos nedomina.
QUOTE(Kshatrija @ 2010 02 09, 17:11)
Gal kas turit tokia Singer siuvimo masina? http://www.senukai.l...s...are=1&pgNr= esu ją nusižiūrėjusi ir norėčiau sužinoti kokie minusai. O gal kas nusimanot ir galetumet patarti/pasiūlyti kita Singer modelį? Kitos firmos nedomina.
jei skaitei sia tema, turejai iskaityti, kad butent siuolaikinio singerio tau niekas nerekomenduos pirkti. Nei sio , nei kitokio modelio.
QUOTE(gitulia @ 2010 02 09, 20:21)
jei skaitei sia tema, turejai iskaityti, kad butent siuolaikinio singerio tau niekas nerekomenduos pirkti. Nei sio , nei kitokio modelio.
Prie šio atsakymo nieko kito pridūrt negaliu. Pasakyta trumpai drūtai. Šaunuolė, gitulia.
mhm netaip tikriausiai mane supratot as nesiginciju,kad nera geresniu ir t.t. Ir jei reiktų pirkti, galbūt rinkčiausi visai kitą firmą. Bet siuo metu turiu pasirinkima gauti praktiskai dykai singer siuvimo masina, todėl reikia pasirinkti modeli. Kad ir kokios jos ten bebutu vistiek norėčiau sužinoti kuri iš jų yra geriausia
Na jei praktiskai dykai, tai rinkciausi pacia brangiausia. Gal siutu
Turiu 6siūlu overloką Rimoldi gali siūti ir 4 siūlais trikotažinį audinį norečiau parduoti kiek kainuoja dabar tokie overlokai
Taip pat turiu siuvimo masina storiems audiniams siūti odai gubelenui ir t.t Daro iki 1cm dyksnį siuva net 10nr siūlais noriu parduoti
Taip pat turiu siuvimo masina storiems audiniams siūti odai gubelenui ir t.t Daro iki 1cm dyksnį siuva net 10nr siūlais noriu parduoti
QUOTE(lenny @ 2010 02 10, 11:14)
Jeigu ta masina verta demesio, mielai priglausciaiau . Kiek uz ja noretumet? bet turiu pagrindo manyti kad jus tiesiog erzinates
O ko as turiu erzintis? Bet ar tiks usalusi?
Lauksiu ka pasakys SM siuvimu masinu meistras Kiek ji gali Kainuoti Ir taip pat paklausysiu nuomoniu ir kitu meistrū