Gal kas ka zino apie firmos Brother siuvimo masinas?
QUOTE(lowetears @ 2010 01 12, 13:22)
Dekoju
Papildyta:
Beda ta, kad nebeturiu jos dezes manau, kad be jos nebepriims ...
Papildyta:
Man ja isrinko vyras vargu ar jam tie dalykai buvo svarbus
Papildyta:
Beda ta, kad nebeturiu jos dezes manau, kad be jos nebepriims ...
Papildyta:
Man ja isrinko vyras vargu ar jam tie dalykai buvo svarbus
Tuomet, pats tegul su ja ir siuva. Tikrai niekam tikusi tą jo dovaną. Sutaisoma, bet jos amžius labai trumpas.
QUOTE(gitulia @ 2010 01 12, 17:01)
Bet kokiu atveju turit garantija. jei ji nesiuva kaip turetu, nekit garantiniam remontui, o jei ko nepataisys, tai ir be dezes susigrazinsit pinigus
Taip ir padarysiu Dekju uz vertinga patarima
Papildyta:
QUOTE(Singer meistras @ 2010 01 13, 01:35)
Tuomet, pats tegul su ja ir siuva. Tikrai niekam tikusi tą jo dovaną. Sutaisoma, bet jos amžius labai trumpas.
Abejoju ar kurinors savo vyra gerbiati moteris taip sugebetu pasakyti svarbu ne daiktas, o intencijos, kuriomis jis dovanojamas
QUOTE(Imar @ 2010 01 17, 20:18)
Gal kas žinote kur būtų galima gauti dirželį 20 metų senumo Veritui?
Toki dirželiai pasitaiko siuvimo reikmenų krautuvėse ir nėra deficitiniai.
Turiu Lifitec siuvimo masina, bet nera jokio aprasimo, kam kokia kojale naudoti. Paprastam siuvimui atsirinkau. Butu smagu jei kas turetumiet issamu aprasima, arba zinotumiete kur galima pasiskaityti.
Singer Meistre nemaciau kad prateset siuvimo masinu tema Turiu Jums darbelio, tikiuosi padesit Kita savaite planuoju parsivezti dar viena pramonine siuvimo masina.. ji bus isrinkta... Labai reikia jusu auksiniu ranku Tuo paciu apziuresit kitas mano istikimas pagalbininkes.
Negaliu atsidziaugti penkiasiuliu overloku.. tiek laiko susitaupo veikia kaip bitute
Dar norejau paklausti, gal kas nors turi nebrangiai parduoti trigubo transportavimo, odai skirta pramonine masina? Vis dar ieskau Gali buti nepilnai sukomplektuota...
Negaliu atsidziaugti penkiasiuliu overloku.. tiek laiko susitaupo veikia kaip bitute
Dar norejau paklausti, gal kas nors turi nebrangiai parduoti trigubo transportavimo, odai skirta pramonine masina? Vis dar ieskau Gali buti nepilnai sukomplektuota...
QUOTE(lenny @ 2010 01 30, 14:53)
Singer Meistre nemaciau kad prateset siuvimo masinu tema Turiu Jums darbelio, tikiuosi padesit Kita savaite planuoju parsivezti dar viena pramonine siuvimo masina.. ji bus isrinkta... Labai reikia jusu auksiniu ranku Tuo paciu apziuresit kitas mano istikimas pagalbininkes.
Lenny, būtinai ateisiu pas Jus. Tas 5-siūlis overlokas neturi kelti problemų. Jam tik reikėtų paprastesnio viršutinio peilio mechanizmo tam, kad patys galėtute tą peiliuką pasigaląst. Būdamas Vilniuje, paieškosiu. Tai yra unifikuota, nedeficitinė detalė. Pasirinkdami galanterinę trigubo transportavimo mašiną, žiūrėkite, kad nebūtų sudrožta ir su laisvumais.
[quote=žolelė,2010 01 04, 19:56]
naršydama po tinklapius, užmačiau, kad siuvimoreikmenys.lt parduoda Janome IT1018 pigiai. Kas tai per mašina, ar ji buitinė? Aprašymas viliojantis.
Sveiki, aš taip ieškau siuvimo mašinos, ir taip pat užmačiau Janome IT1018.
http://www.siuvimore.../janome-it1018/
Internete daugiau jokios informacijos apie ją nėra, o taip pat neradau jokių atsiliepimų. Gal kas galėtų išsakyti savo nuomonę...
naršydama po tinklapius, užmačiau, kad siuvimoreikmenys.lt parduoda Janome IT1018 pigiai. Kas tai per mašina, ar ji buitinė? Aprašymas viliojantis.
Sveiki, aš taip ieškau siuvimo mašinos, ir taip pat užmačiau Janome IT1018.
http://www.siuvimore.../janome-it1018/
Internete daugiau jokios informacijos apie ją nėra, o taip pat neradau jokių atsiliepimų. Gal kas galėtų išsakyti savo nuomonę...
Sveikutes, siuvejos Su siuvimu neturiu nieko bendra, siuti nemoku, bet... Prireikia kartais ka nors susiuti, o rankomis ne visada norisi, ne visada graziai ir tvirtai gaunasi... Tad noreciau jusu patarimo, ka daryti tokiai, kaip man rimtai siuvimo masinai pinigu gaila, o be to, rimtos man ir nereikia...gal zinote kokiu nebrangiu alternatyvu?