Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas tema

QUOTE(Toli @ 2010 01 09, 15:54)
O del masinos is http://www.sewingmachinediscount.co.uk, tai pinigus atgavau, bet 10 euru maziau, nors uzsakyma atsakiau del ju kaltes, plius dar koki 20 euru isleidau skambuciams i Anglija ir savo bankui, jau net nekalbant apie tai, kad nervus oi kaip man jie galingai patampe.  doh.gif

Sveikinu 4u.gif Svarbiausia, kad atgavai pinigus, nes tikrai butu gaila prarasti sitokia suma pinigu doh.gif Dabar teks ieskoti patikimesnio pardavejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2010 01 09, 18:23)
Sveiki, o kokios Jus masinos norite, as saviske tikrai zymiai pigiau nusipirkau negu kitur Liet.

Grikute, labai gera mintis. 4u.gif dabar pailsesiu as nuo masinos pirkimo, bet jei ka, parasysiu jums i AZ.

QUOTE(gitulia @ 2010 01 09, 18:54)
Sveikinu  4u.gif  Svarbiausia, kad atgavai pinigus, nes tikrai butu gaila prarasti sitokia suma pinigu  doh.gif  Dabar teks ieskoti patikimesnio pardavejo  biggrin.gif

Aciu labai.

Nors masinos ir neturiu, bet siandien per ispardavima pagriebiau knyga su 70% nuolaida apie siuvima, kaip viska siuti, sukirpti, bet apie masinas tiesiogiai tik keli lapai. Na jei bent desimtadali per savo gyvenima is 300 puslapiu panaudosiu, tai bus super, bet kaip tikra boba labiausiai griebiau del nuolaidos, nes as nei siulo iverti nemoku. blush2.gif
Atsakyti

Nors masinos ir neturiu, bet siandien per ispardavima pagriebiau knyga su 70% nuolaida apie siuvima, kaip viska siuti, sukirpti, bet apie masinas tiesiogiai tik keli lapai. Na jei bent desimtadali per savo gyvenima is 300 puslapiu panaudosiu, tai bus super, bet kaip tikra boba labiausiai griebiau del nuolaidos, nes as nei siulo iverti nemoku. blush2.gif
[/quote]

Toli, jei ne paslaptis, kur pirkai, gal dar kokia uzsilikus butu.
Atsakyti
Grikute, zvilgtelk i Toli profili, man atrodo ji ir masina, ir knygas Airijoj perka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2010 01 08, 16:10)
Sveikos,

Vis del to pribrendau kad man reikia siuvimo masinos. noreciau isigyti nebrangia iki 600lt siuvimo masina. dabar maciau ermitaze yra vienai akcija 400lt

Sveiki 4u.gif
Manau, kad iš ermitažo neverta pirkt tongue.gif
Aš esu tik mėgėja pradedančioji buitinė siūvėjai ir pirkau va šią, dar neilgai tesiūvau, bet kol kas esu patenkinta ax.gif
Yra ir didesnis pasirinkimas, manau išsirinksit bigsmile.gif
Atsakyti
sweikutes 4u.gif
vyras dovanu nupirko masina SINGER 4210 ir nezinau ar as su ja nemoku elgtis ar ji nera tokios geros kokybes verysad.gif vienos bedos verysad.gif gal kas turite tokia masina ir galite pakonsultuoti? Arba gal pazistate koki sazininga meistra Vilniuje, kuris galetu pamokinti ir pakonsultuoti kaip su ja reikia elgtis? doh.gif
Atsakyti
Pabandykit į "Siuvimo stilių" pasiskambinti, gal padės. Ten meistras Grigorijus (jei neklystu) siuvimo mašinas taiso. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lowetears @ 2010 01 11, 13:15)
sweikutes  4u.gif
vyras dovanu nupirko masina SINGER 4210 ir nezinau ar as su ja nemoku elgtis ar ji nera tokios geros kokybes  verysad.gif  vienos bedos  verysad.gif gal kas turite tokia masina ir galite pakonsultuoti? Arba gal pazistate koki sazininga meistra Vilniuje, kuris galetu pamokinti ir pakonsultuoti kaip su ja reikia elgtis?  doh.gif

Apie siuolaikinius Singerius cia daug kartu buvo kalbeta, kad tai grynai kiniskas ne pats geriausias produktas. Jei turit ceki geriausia butu grazinti ir nusipirkti kokia patikimesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 01 11, 18:42)
Apie siuolaikinius Singerius cia daug kartu buvo kalbeta, kad tai grynai kiniskas ne pats geriausias produktas. Jei turit ceki geriausia butu grazinti ir nusipirkti kokia patikimesne  g.gif

Kinų ir brazilų štampuotus ir termoplastų išlietus singerius, nežiūrint jų prastos kokybės, moterys labiau renkasi dėl gražaus dizaino, malonių spalvų, mažo svorio.
Atsakyti
Sveiki,
as taip pat zalia siuveja su didelem ambicijom biggrin.gif
ieskau siuvimo masinos, kuri "padetu" siuti, o ne darytu siuvima neiveikiamu galvosukiu. Kiek paskaitinejau tema, Janome laikomos patikimomis, tad renkantis konkretu modeli akys uzkliuvo uz

JANOME 6125QC
http://www.siuvimost...t...etail&id=23

virsutiniame dangtelyje ji turi instrukcija, kurioje parodyta kokį dygsnio ilgį ir plotį reikėtų nustatyti norint atlikti kurią nors siuvimo operaciją, taip pat kokią reikėtų pasirinkti pėdelę bei kokį siūlo įtempimą. bigsmile.gif

kompiuterizuotas variantas:
JANOME 6260QC
http://www.siuvimost...t...etail&id=24

Ka apie situos variantus mano zinovai??
Is anksto dekoju uz patarimus ir nuomones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tryliktoji: 12 sausio 2010 - 11:34
QUOTE(Sisi @ 2010 01 11, 19:11)
Pabandykit į "Siuvimo stilių" pasiskambinti, gal padės. Ten meistras Grigorijus (jei neklystu) siuvimo mašinas taiso. 4u.gif

Dekoju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2010 01 11, 19:42)
Apie siuolaikinius Singerius cia daug kartu buvo kalbeta, kad tai grynai kiniskas ne pats geriausias produktas. Jei turit ceki geriausia butu grazinti ir nusipirkti kokia patikimesne  g.gif

Beda ta, kad nebeturiu jos dezes verysad.gif manau, kad be jos nebepriims ...
Papildyta:
QUOTE(Singer meistras @ 2010 01 11, 22:29)
Kinų ir brazilų štampuotus ir termoplastų išlietus singerius, nežiūrint jų prastos kokybės,  moterys labiau renkasi dėl gražaus dizaino, malonių spalvų, mažo svorio.

Man ja isrinko vyras mirksiukas.gif vargu ar jam tie dalykai buvo svarbus ax.gif
Atsakyti
Bet kokiu atveju turit garantija. jei ji nesiuva kaip turetu, nekit garantiniam remontui, o jei ko nepataisys, tai ir be dezes susigrazinsit pinigus mirksiukas.gif
Atsakyti