Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

_ms_, sveikinu, bet nepavydžiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 10 05, 15:14)
_ms_, sveikinu, bet nepavydžiu tongue.gif

tai ir nereikia pavydeti. As tik informacijai idejau zinia, o ne pavydui kelti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 05, 14:17)
tai ir nereikia pavydeti. As tik informacijai idejau zinia, o ne pavydui kelti  tongue.gif

na va, o aš pagalvojau..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 05, 14:12)
aha smile.gif
bite.. kur jau buoze - tik iskeiciau juostini canona ir tiek smile.gif)

tu gi dar pentaconą turi smile.gif

mano vėl parėjo net visos juostos nespėjau išfotkint verysad.gif
Atsakyti
Silwio, kiek tu mokejai su skeneri savo? As is ebay su siuntimu randu uz kazkur 260$ cia normali kaina?

Aj, nusipirkau zaislini lomo fisheye... g.gif neklauskit kam... dar vaziuosiu ant Tauro kalno sestadieni, sake ten visokiu kruva tarybiniu fotiku buna, tarp ju ir LC-a... nzn kam man reik, bet kazko reik... ir dar noriu http://cgi.ebay.com/...e=STRK:MEWAX:IT tik idomu kas man pritaikys ji Nikonui... gal zinot kas uzsiima? noriu jo savo juostiniui... man kazkokia baisi manija uzejo susirast kazka... o ka... nezinau... kazka doh.gif cia gal rudenine depresija taip pasireiskia biggrin.gif

_ms_ sveikinu su pirkiniu bigsmile.gif as irgi noriu doh.gif

Aj ir dar ko noriu.. noriu uzsipirkti 'ziemai' juosteliu visokiu ivairiu idomesniu bet spalvotu... kazi irgi is ebay? o gal zinot kas kazkada is kazkur darys kazkoki uzsakyma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 05 spalio 2009 - 20:17
Zitlali, tik nesupyk, juokauju, bet issimiegot pigiau kainuos hihihi.gif Skaneris, LC-a, Helios (perejimo zieda i 42 sriegi gan paprasta rasti, man atrodo, as uz 30lt pirkau mirksiukas.gif ), mamiyja, juosteliu, tauro kalnas, ebay, kazkas is kazkur... laugh.gif

jeigu nori duosiu savo heliosa pazaisti, ten aisku, ne 1,5, elementarus 58/2, bet visai graziai papiesia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 10 05, 21:44)
jeigu nori duosiu savo heliosa pazaisti, ten aisku, ne 1,5, elementarus 58/2, bet visai graziai papiesia mirksiukas.gif

nepykstu biggrin.gif suprantu... skanerio visvien reik, lc-a tai nereik, tik skaiciau, kad visokiu geriu pas ji pasitaiko, tai ta zymu zmogeli noriu atrasti bei uzsirasyti jo tel... Helios'o tai noriu... ax.gif butu idomu kada paciupineti gyvai bigsmile.gif Tiksliai... perejimo ziedo tik reik. As vakar skaitinejausi apie monoklius (? taip berods vadinas) tai susimaise info, nes skaiciau kaip juos pasigaminti ir pritaikyti turimam aparatui (ten man is fantastikos srities, tai daug nebesigilinau, kazka isimt, kazkur ikist, kazka pastumt... kada nors kita kart, kai sekanti krize istiks). O kur tu savaji Helios pirkai?
O del juosteliu tai butu aisku gerai uzsipirkti pigiau ir daugiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 05 spalio 2009 - 21:06
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 05, 22:04)
lc-a tai nereik, tik skaiciau, kad visokiu geriu pas ji pasitaiko, tai ta zymu zmogeli noriu atrasti bei uzsirasyti jo tel... Helios'o tai noriu...  ax.gif butu idomu kada paciupineti gyvai  bigsmile.gif

a kas ten per įžymybė? smile.gif kiek mačiau yra du. vienas nesąmoningom kainom pardavinėja doh.gif šeštadienį pas jį buvo lomo aparačiukas už 190 lt. mintyse pirštą ties smilkiniu pasukiojau ir nuėjau.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 05, 21:04)
... Helios'o tai noriu...  ax.gif butu idomu kada paciupineti gyvai  bigsmile.gif Tiksliai... perejimo ziedo tik reik.

issimiegojau (jeigu galima taip pavadint) ir prisiminiau, kad pamirsau pasakyti: Heliosai ant Nikon'u fokusuoja tik ribotu atstumu, iki 1,5-2 m mazdaug. toliau ne. Tai portretam daugiausia ir tinkami. Ten del Nikon bajoneto ilgio ar kzk tokio. Savo pirkau is klaidepediskio tokio, kartu su Zenitu. Kai busiu kada netoli taves, paskambinsiu ir galesiu duot pabandyt (su visu perejimo ziedu), as dabar vis tiek tik Leica megaujuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 10 06, 08:56)
a kas ten per įžymybė?  smile.gif kiek mačiau yra du. vienas nesąmoningom kainom pardavinėja  doh.gif šeštadienį pas jį buvo lomo aparačiukas už 190 lt. mintyse pirštą ties smilkiniu pasukiojau ir nuėjau.

Ane? Nezinau tiksliai kuris... o del kainu tai kiek skaiciau tai visi raso, kad pigiai rasti jau sudetinga, db nuo 150lt ir kainuoja g.gif bet nezinau.. kazkaip nesidomejau kol kas

QUOTE(Gaziulka @ 2009 10 06, 09:02)
issimiegojau (jeigu galima taip pavadint) ir prisiminiau, kad pamirsau pasakyti: Heliosai ant Nikon'u fokusuoja tik ribotu atstumu, iki 1,5-2 m mazdaug. toliau ne. Tai portretam daugiausia ir tinkami. Ten del Nikon bajoneto ilgio ar kzk tokio. Savo pirkau is klaidepediskio tokio, kartu su Zenitu. Kai busiu kada netoli taves, paskambinsiu ir galesiu duot pabandyt (su visu perejimo ziedu), as dabar vis tiek tik Leica megaujuos mirksiukas.gif

Aciu uz info 4u.gif Oki, pasuk smile.gif o parodysi kokiu darbu is tu besimegavimu Leica? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 spalio 2009 - 08:16
QUOTE(Gaziulka @ 2009 10 06, 09:02)
Ten del Nikon bajoneto ilgio ar kzk tokio.

ne dėl ilgio, o dėl adapterio žiedo aukščio. jis atitolina objektyvą nuo juostos/matricos paviršiaus ir todėl nebeleidžia susifokusuoti į begalybę (gaunasi panašiai, kaip mažas makrožiedas). yra adapteriai su lęšiu. jis leidžia sufokusuoti begalybėn bet prideda aberacijų. berods Grethen iš kaimyninės temos siuntėsi tokį adapterį (aš jai užsakiau iš kiniečių už 20 ar 30 lt, nebepamenu). ji net pvz buvo įdėjusi. gali jos pasiklausti. kaip tik ir buvo M42 to Nikon. gal jau jai nebereikia?
Atsakyti
turiu tik viena juostele isfotkinus, bet turbut nieko baisiai rodomo - savaime net Leica nieko nepadaro smile.gif

andriuska, aciu uz detalesni paaiskinima, paklausiu Grethen 4u.gif
Atsakyti