Sansara, manasis manfrotas lengvas, anglies pluošto. Galva sunkesnė jaučiu už patį trikojį tas ypatingai džiugina, rinkausi, gal pirkti gerokai pigesnį aliumininį, bet visgi svorio klausimas nugalėjo..
grįžau. talinas - laaaabai gražus miestas. briuselio ir kopenhagos mišinys. pasikeitė per aštuonis metus.
iš trumpo susipažinimo su įvykiais supratau, kad Sansara visai neblogai gaudosi techniniuose klausimuose .
o sillwio ne kalėdų senelis, o juolupukis
talino senamiesčio vaizdelis:
iš trumpo susipažinimo su įvykiais supratau, kad Sansara visai neblogai gaudosi techniniuose klausimuose .
o sillwio ne kalėdų senelis, o juolupukis
talino senamiesčio vaizdelis:
QUOTE(andriuska @ 2009 10 30, 23:36)
kad lyg ir nieko be raudono eksponometro grožio neaptarinėjau paskutinėmis dienomis
sveiks grizes. as nebuvus dar taline
QUOTE(sayonara @ 2009 10 31, 09:01)
aha, ir aš talinan norėčiau. buvau tik mokyklos laikais. kaip ten viešbučių kainos?
nežinau kainų mačiau hostelį už 10 eu. jaučiu, kad kainos kaip ir pas mus. centre brangu, o tolėliau galima rasti ir normaliai. atstumai nedideli, su mašina patogu važinėti. parkingų visur pilna (kaina kiek didesnė, nei pas mus).
tiems, kas Taline buvo seniai - kiek neįprastas vaizdas (gaila, į 30 aukštą negalėjau pasiimti aparato).
vaizdas pro mano numerio langą dieną ir naktį:
vaizdas pro mano numerio langą dieną ir naktį:
neblogs variantas (tiek pirmas, tiek ir antras): http://www.efoto.lt/...bronica_nikon_2
Nu gražus vaizdelis, Andriau
Ryškinu pirmas savo plačias. Bet tai grynas malonumas dirbt su tuo Patersonu, tikrai nesuprantu, kas Kristinai jame nepatinka. Nerealus bakas
Ir ryškinu tas Svema. Šiuo metu fiksuojasi pirma, bet panašu, kad visai geros tos juostos. Ryškinu kito fotografo patarimu - 1:25 skiedimu 8 min pirmą juostą, kitą ryškinsiu 1:50 ir kiek ilgiau nei 10,5 min (tiek rekomenduoja devchart). Žiūrėsiu koks skirtumas. Sąmonigai renkuosi didesnę koncentraciją, nes noriu didesnio kontrasto. Gal vėliau pabandysiu dar ir Andriaus receptą.
Dar vieną turiu Trix pushą iki 3200. Kiek ryškinti? 33min esant 1:50 rekomenduoja devchart, tiek ir daryt?
Ryškinu pirmas savo plačias. Bet tai grynas malonumas dirbt su tuo Patersonu, tikrai nesuprantu, kas Kristinai jame nepatinka. Nerealus bakas
Ir ryškinu tas Svema. Šiuo metu fiksuojasi pirma, bet panašu, kad visai geros tos juostos. Ryškinu kito fotografo patarimu - 1:25 skiedimu 8 min pirmą juostą, kitą ryškinsiu 1:50 ir kiek ilgiau nei 10,5 min (tiek rekomenduoja devchart). Žiūrėsiu koks skirtumas. Sąmonigai renkuosi didesnę koncentraciją, nes noriu didesnio kontrasto. Gal vėliau pabandysiu dar ir Andriaus receptą.
Dar vieną turiu Trix pushą iki 3200. Kiek ryškinti? 33min esant 1:50 rekomenduoja devchart, tiek ir daryt?
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 10 31, 16:45)
Nu gražus vaizdelis, Andriau
Tu siauras su juo bandei? aš su plačiom nedirbus, tai negaliu pasakyti, ar yra skirtumas, bet man su siaura tai sunkumas įsukti juostą į spiralę.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.