Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(_ms_ @ 2009 09 30, 10:55)
Zit, man tai labai patinka.

QUOTE(sillwio @ 2009 09 30, 13:23)
Šaunuolė, Zitlali!

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 30, 14:24)
Zitlali, labai.

4u.gif aciu

QUOTE(_ms_ @ 2009 09 30, 14:29)
tai va, Zitlali, reiskiasi ryt darai visiems baliu del to  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pioneer.gif

buitiakas...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 rugsėjo 2009 - 15:10
sillwio, ten nelabai supratau su tuom aparatu. į juostinio korpusą muilinę įdėjo?
Atsakyti
Pirmieji skanai, galų gale viskas veikia, silverfastas vis dar išsijunginėja, bet žinau kame bėda ir tingiu dabar vėl viską perinstaliuot (reikia instaliuoti TWAIN versiją, aš instaliavau su Photoshopu), bet prisitaikiau aš prie to išsijunginėjimo, tai ok ir taip man smile.gif biškis žolių.
Su vestuvėm dar daug darbo, tai atsiklausius jaunųjų vėliau duosiu nuorodą kam bus įdomu.

user posted image

user posted image
Atsakyti
pupeliuk is visu idetu per abi temas, tai sitoj temoj antra labiausiai patinka.
Atsakyti
Pupeliuk spalvos grazios smile.gif iskart aisku, kad tavo kvietkai
Atsakyti
assa.gif assa.gif sokiai.gif (bet cia jau vakarykstis dziaugsmas irnesakyk.gif)

o sian mastau, is kur LT gautu Weincell bateriju g.gif reikia i eksponometra ideti. kiek ieskojau visur siulo 1,5v, o ten tipo 1,35v turi buti. Forumuose raso, kad tas gali itakoti paklaida per 2 stopus, Meckauskas sako, kad ner didelio skirtumo g.gif
Atsakyti
gaz, idek nuotrauka kaip atrodo smile.gif o kiek i ta exponometra dedasi? jei viena, tai nieko gal. O ju prikt kokiam ebejui nera?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 30, 14:32)
buitiakas...

Gerai tau gaunasi smile.gif

QUOTE(andriuska @ 2009 09 30, 20:33)
sillwio, ten nelabai supratau su tuom aparatu. į juostinio korpusą muilinę įdėjo?

I juostini nikona ikiso skaitmenini samsunga ir netgi prisuko rusiska objektyva. Viskas veikia. Pardoda uz 200 svaru (?).

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 30, 21:34)
Pirmieji skanai, galų gale viskas veikia, silverfastas vis dar išsijunginėja, bet žinau kame bėda ir tingiu dabar vėl viską perinstaliuot (reikia instaliuoti TWAIN versiją, aš instaliavau su Photoshopu), bet prisitaikiau aš prie to išsijunginėjimo, tai ok ir taip man smile.gif biškis žolių.
Su vestuvėm dar daug darbo, tai atsiklausius jaunųjų vėliau duosiu nuorodą kam bus įdomu.

Is nuotrauku man pirma. Kazkodel sukelia asociacijas su fauna, o ne su flora ir tai gerai, nes idomu smile.gif
Vestuves butu idomu paziuret.

QUOTE(Gaziulka @ 2009 10 01, 08:21)
assa.gif  assa.gif  sokiai.gif (bet cia jau vakarykstis dziaugsmas irnesakyk.gif)

o sian mastau, is kur LT gautu Weincell bateriju g.gif reikia i eksponometra ideti. kiek ieskojau visur siulo 1,5v, o ten tipo 1,35v turi buti. Forumuose raso, kad tas gali itakoti paklaida per 2 stopus, Meckauskas sako, kad ner didelio skirtumo g.gif

As isbandziau Weincell asmeniskai. Kaina nezmoniska, o baterijos paskutinis s... Kol viena komplekta isnaudojau, kiti 3 paseno, nors taip lyg ir neturi atsitikt. Dabar naudoju klausos aparatu baterijas, parduodamas vaistinese. Jos berods 1.4V. Paklaida minimali, o kaina smagi. Taip, jos veikia 2-3 menesius, po to reikia pakeist, bet kai zinai tai, tai ir pakeiti.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 01, 08:32)
gaz, idek nuotrauka kaip atrodo smile.gif o kiek i ta exponometra dedasi? jei viena, tai nieko gal. O ju prikt kokiam ebejui nera?

nu neturiu as jokios skaitmenos, kokia nuotrauka? viena dedasi. yra. bet vel uzsiimt, siustis, ir ar verta. tu po miesta dryzuotsalikelis varinejai? smile.gif

QUOTE(sillwio @ 2009 10 01, 08:41)
As isbandziau Weincell asmeniskai. Kaina nezmoniska, o baterijos paskutinis s... Kol viena komplekta isnaudojau, kiti 3 paseno, nors taip lyg ir neturi atsitikt. Dabar naudoju klausos aparatu baterijas, parduodamas vaistinese. Jos berods 1.4V. Paklaida minimali, o kaina smagi. Taip, jos veikia 2-3 menesius, po to reikia pakeist, bet kai zinai tai, tai ir pakeiti.

aha, as irgi skaiciau, kad jos pradeda naudotis tik ispakuotos, nuo salycio su oru. nuo klausos aparatu vakar irgi siule, bet lyg 1,5 buvo. Uzeisiu dar i vaistine, aciu uz ideja 4u.gif
Atsakyti
Zitlali, grazus kadrai, patiko 4u.gif

Puppeliuk, papartis pats paciausias, ta bangele, tie raudoni, geltoni lapeliukai nuostabiai apsviesti ir medziu zaliuzes patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 10 01, 10:52)
nu neturiu as jokios skaitmenos, kokia nuotrauka? viena dedasi. yra. bet vel uzsiimt, siustis, ir ar verta. tu po miesta dryzuotsalikelis varinejai? smile.gif

na dabar ir as nebeturiu skaitmenos. idek 1,5v ir su kitu savo fotiku patikrink, ar tikrai jau 2 stopus nuvaziuoja. ir nevarinejau po joki miesta ir neturiu vobscie jokio dryzuoto salikelio.. nors gerai pagalvojus, gal ir reiketu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 10 01, 09:02)
na dabar ir as nebeturiu skaitmenos. idek 1,5v ir su kitu savo fotiku patikrink, ar tikrai jau 2 stopus nuvaziuoja. ir nevarinejau po joki miesta ir neturiu vobscie jokio dryzuoto salikelio.. nors gerai pagalvojus, gal ir reiketu smile.gif

gerai jau gerai, tik paklausiau.
del 2 stopu ner taip paprasta, nes kai senka po truputi baterijos, tada kitaip nuvaziuoja. neatsekinesiu nuolat. aj, tiek to - idesiu tuos is klausos aparatu, ir ziuresiu. jeigu jau isvis be eksponometro siaip ne taip apseidavau, tai ka jau ten man ta paklaida irnesakyk.gif

Puriena, i Zenita, beje, taip ir nesugebejau juostos ideti. fotografe doh.gif cool.gif
Atsakyti