QUOTE(Zitlali @ 2009 09 30, 14:32)
Gerai tau gaunasi
QUOTE(andriuska @ 2009 09 30, 20:33)
sillwio, ten nelabai supratau su tuom aparatu. į juostinio korpusą muilinę įdėjo?
I juostini nikona ikiso skaitmenini samsunga ir netgi prisuko rusiska objektyva. Viskas veikia. Pardoda uz 200 svaru (?).
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 30, 21:34)
Pirmieji skanai, galų gale viskas veikia, silverfastas vis dar išsijunginėja, bet žinau kame bėda ir tingiu dabar vėl viską perinstaliuot (reikia instaliuoti TWAIN versiją, aš instaliavau su Photoshopu), bet prisitaikiau aš prie to išsijunginėjimo, tai ok ir taip man
biškis žolių.
Su vestuvėm dar daug darbo, tai atsiklausius jaunųjų vėliau duosiu nuorodą kam bus įdomu.
Is nuotrauku man pirma. Kazkodel sukelia asociacijas su fauna, o ne su flora ir tai gerai, nes idomu
Vestuves butu idomu paziuret.
QUOTE(Gaziulka @ 2009 10 01, 08:21)
(bet cia jau vakarykstis dziaugsmas
)
o sian mastau, is kur LT gautu Weincell bateriju
reikia i eksponometra ideti. kiek ieskojau visur siulo 1,5v, o ten tipo 1,35v turi buti. Forumuose raso, kad tas gali itakoti paklaida per 2 stopus, Meckauskas sako, kad ner didelio skirtumo
As isbandziau Weincell asmeniskai. Kaina nezmoniska, o baterijos paskutinis s... Kol viena komplekta isnaudojau, kiti 3 paseno, nors taip lyg ir neturi atsitikt. Dabar naudoju klausos aparatu baterijas, parduodamas vaistinese. Jos berods 1.4V. Paklaida minimali, o kaina smagi. Taip, jos veikia 2-3 menesius, po to reikia pakeist, bet kai zinai tai, tai ir pakeiti.
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso