Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Jau susiveikiau juostų. Ačiū smile.gif
Atsakyti
raige, likimas tavo puseje raudonas eksponometras ka tik atsirado aukcione wink.gif as jo irgi bais noriu, bet palauksiu kito biggrin.gif
issiversk su translate.google.com ka ten raso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 30 spalio 2009 - 09:04
Mergaites, raudonas eksponometras seleninis. Tiesa, Zeiss kokybe, tai ne TSRS. Maniskis puikiai veikia. Pas puriena berods irgi.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 10 30, 10:38)
Mergaites, raudonas eksponometras seleninis

bet jis gražus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 10 30, 09:43)
bet jis gražus biggrin.gif

Grazus, negaliu neigti smile.gif
Atsakyti
Silwiooooo, aš jo noriu. Ką man dabar daryt? bigsmile.gif bigsmile.gif

Oj, tas google, kaskart lūžtu skaitydama. Kiek supratau, rašo jog negarantuoja už jo tikslų veikimą, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 30 spalio 2009 - 10:17
QUOTE(raige @ 2009 10 30, 10:12)
Silwiooooo, aš jo noriu. Ką man dabar daryt?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Oj, tas google, kaskart lūžtu skaitydama. Kiek supratau, rašo jog negarantuoja už jo tikslų veikimą, ane?

Galiu paimt. Kiek kelt kaina? Geriau i AZ.

Negarantuoja. Bet situos eksponometrus galima pareguliuot, net jeigu seleninis elementas jau "pasedes". As saviski susireguliavau, tai jis rodo ne prasciau, negu nikon'o imontuotas.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 10 30, 10:26)
Galiu paimt. Kiek kelt kaina? Geriau i AZ.

Negarantuoja. Bet situos eksponometrus galima pareguliuot, net jeigu seleninis elementas jau "pasedes". As saviski susireguliavau, tai jis rodo ne prasciau, negu nikon'o imontuotas.

Parašiau až smile.gif
Atsakyti
sillwio, kaip kalėdų senelis wub.gif , visas mergaičių ir berniukų svajones paverčia realybe lotuliukas.gif

pupeliuk, smagu, kad pirkinys džiugina. manfroto tikrai smagiai atrodantis ir simpatiškas daiktas. gal kiek sunkokas. pati dar poreikio keisti unomat savo nepajutau. smile.gif
Atsakyti
"Fotoaparatas – bekalbių daiktų draugas ir jų grožio liudytojas“ (filosofas A.Šliogeris)
Atsakyti
Gal kas ką supranta apie šį daiktą: http://www.efoto.lt/...on_six_tl_6x6_2

Aparatas kaip ir aiškus, va kaip tas objektyvas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 10 30, 17:46)
Aparatas kaip ir aiškus, va kaip tas objektyvas... smile.gif

kiev'o 6 uzsieninis draugelis. bite turi pentacona. del objektyvo nenumanau. standartinis 80 mm zidinio nuotolis (50 mm jei imti siaura juostele). sakyciau puikiai atrodantis daikciuks biggrin.gif is akiu grozio - imciau. lotuliukas.gif
+ iš info žinomos iš andriuškos, tai daug pigiu objektyvų prieinamų. smile.gif todėl tai jo didelis pliusas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 30 spalio 2009 - 17:23