Jau susiveikiau juostų. Ačiū
raige, likimas tavo puseje raudonas eksponometras ka tik atsirado aukcione as jo irgi bais noriu, bet palauksiu kito
issiversk su translate.google.com ka ten raso
issiversk su translate.google.com ka ten raso
QUOTE(sillwio @ 2009 10 30, 10:38)
Mergaites, raudonas eksponometras seleninis
bet jis gražus
Silwiooooo, aš jo noriu. Ką man dabar daryt?
Oj, tas google, kaskart lūžtu skaitydama. Kiek supratau, rašo jog negarantuoja už jo tikslų veikimą, ane?
Oj, tas google, kaskart lūžtu skaitydama. Kiek supratau, rašo jog negarantuoja už jo tikslų veikimą, ane?
QUOTE(raige @ 2009 10 30, 10:12)
Silwiooooo, aš jo noriu. Ką man dabar daryt?
Galiu paimt. Kiek kelt kaina? Geriau i AZ.
Negarantuoja. Bet situos eksponometrus galima pareguliuot, net jeigu seleninis elementas jau "pasedes". As saviski susireguliavau, tai jis rodo ne prasciau, negu nikon'o imontuotas.
QUOTE(sillwio @ 2009 10 30, 10:26)
Galiu paimt. Kiek kelt kaina? Geriau i AZ.
Negarantuoja. Bet situos eksponometrus galima pareguliuot, net jeigu seleninis elementas jau "pasedes". As saviski susireguliavau, tai jis rodo ne prasciau, negu nikon'o imontuotas.
Parašiau až
Gal kas ką supranta apie šį daiktą: http://www.efoto.lt/...on_six_tl_6x6_2
Aparatas kaip ir aiškus, va kaip tas objektyvas...
QUOTE(raige @ 2009 10 30, 17:46)
kiev'o 6 uzsieninis draugelis. bite turi pentacona. del objektyvo nenumanau. standartinis 80 mm zidinio nuotolis (50 mm jei imti siaura juostele). sakyciau puikiai atrodantis daikciuks is akiu grozio - imciau.
+ iš info žinomos iš andriuškos, tai daug pigiu objektyvų prieinamų. todėl tai jo didelis pliusas